Csak a feléig jutottam ma...a WOT-ot említik majd benne?
Mert pl. ez a bizonyos "...a fejlesztők direkt olyan nehézre csinálják a végjátékot, hogy fizetés nélkül csak nagyon nehezen lehessen továbbmenni..." történet eléggé megállja magát arra is...
Csak az a baj, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor nem 5413 lesz a végösszeg, hanem mondjuk olyan 6000 körül. Ha Master Card-dal lehetne fizetni, akkor annyit vonna le, mint ami ki van írva, de így a paypal beszippantja a kedvezményt.
Csak az a baj, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor nem 5413 lesz a végösszeg, hanem mondjuk olyan 6000 körül.
Nekem a számlámról mindig csak annyi pénzt vettek le, amennyit a PayPal fizetőoldala mutatott. WG, Steam, GoG, Kult of Athena, valamint még jópár oldalon "kipróbálva"
Csak az a baj, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor nem 5413 lesz a végösszeg, hanem mondjuk olyan 6000 körül. Ha Master Card-dal lehetne fizetni, akkor annyit vonna le, mint ami ki van írva, de így a paypal beszippantja a kedvezményt.
Szerintem te a fee-re gondolsz, amit pl valutaváltás esetén kér. Magára valamit adó oldalnál ilyen nincs, vagy nem a vevőre terhelik. Én tél végén- tavasszal vettem meg az ilyen ajánlatot, ha jól emlékszem. Fillérre pontosan annyi volt, amennyit kijelzett, 0 járulékos költség.
Téma zárolva.
Snoke
Látogató
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256046Írta: Snoke
Csak az a baj, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor nem 5413 lesz a végösszeg, hanem mondjuk olyan 6000 körül.
Nekem a számlámról mindig csak annyi pénzt vettek le, amennyit a PayPal fizetőoldala mutatott. WG, Steam, GoG, Kult of Athena, valamint még jópár oldalon "kipróbálva"
Ez így igaz! Csak a paypal fizetésnél majd nem 5413-at fogsz látni, mint a wg prém shopban. Ha egyből bankkártyával fizetsz, akkor ténylegesen 5413 forintot vonna le. Csakhogy itt csak paypal-lal lehet fizetni. Pontosan nem tudom megnézni, mert "Item unavaiable" hibaüzenetet kaptam, mikor meg akartam nézni a pontos paypal-on fizetendő összeget. Ezek az idióták még a vásárlást sem tudják bug mentesre csinálni manapság. Vicc, komolyan.
(másodikra sikerült: 6138 Ft-ot kell fizetni a 5413-ért kínált aranyért paypal-on)
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...