Csak gyorsan elolvastam, nem számoltam ki. De ha jól értem akkor elméletileg lehetséges, hogy valaki top 11000-ben van de nem kap egy tankra elegendő kötvényt. (<4000) - tehát ha nincs korábbról kötvénye, akkor bukja a beváltási lehetőséget?
Szia,kedves ismeretlen bejelentő.Nem tudom mit ártottam neked,hogy ennyire ledegradáltad személyemet.Rettentő módon elszomorít,hogy ilyen mértékű offenzivtással fogadnak a közösségben.
Szia,kedves ismeretlen bejelentő.Nem tudom mit ártottam neked,hogy ennyire ledegradáltad személyemet.Rettentő módon elszomorít,hogy ilyen mértékű offenzivtással fogadnak a közösségben.
Szeretettel:TripleOG WishyKe.
Kedves Wishyke!
Védendő a fórumtársamat, nem ő degradált le téged, hanem a hozzászólásodnak volt ilyen szintje.
Ergo te magadat. Bocs, nem offense de igaz:)
Kedves Wishyke!
Védendő a fórumtársamat, nem ő degradált le téged, hanem a hozzászólásodnak volt ilyen szintje.
Csak viccelődni próbál, de szerintem nem sokáig fogja folytatni
De szerintem ne offoljuk szét a topicot feleslegesen...
Kedves Wishyke!
Csak viccelődni próbál, de szerintem nem sokáig fogja folytatni
De szerintem ne offoljuk szét a topicot feleslegesen...
Így van, ne is. Csak az egyetlen valós problémkat feszegető konteo topicot lehet "okos" gyerekeknek szétoffolni.
Hali!Tök jó,hogy a bal felső sarokba került a felhasználói felület,mert én óriásira nagyítva használom az oldalt és eddig nem fért bele a "Magán üzenetek" a képbe,így viszont mindig észre lehet venni,úgyhogy
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...