Sziasztok!
Jacktor, kérlek, megosztanád a legújabb videóm az oldalon?
Párszor már megtörtént ez, eddig e-mailben kértelek, de már nem tudom az e-mail címed, meg így egyszerűbb is.
T110E5 3. gunmark utolsó csatájáról van szó
link
Előre is köszi!
Nem egyszerűbb így, mert most azonnal nem tudom kirakni (foglaltak az időpontok), később meg elfelejtem. Úgyhogy jöhet az email, ott látom mi nem ment még ki Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: maksoo95
Nálam egyszerű - most vettem észre, vmég mindig garázsban az 50 100, pedig már kb 2 éve nem mentem vele. Benne egy 4 skilles legénység.
Úgyhogy 50 100 megy, AMX jön - pont átképzés és tank akció lesz, tökéletes kombináció!
Unom már, hogy tier 8-as tankba kell megint teljesen új legénységet képezni.
Elég már ennyi ág! (/nyafi off )
Tessék szépen Libertét venni és abban képezni!
Amúgy most így ránézve erre a 3 tankra és a WG-nek az új "minden tank passzoljon az ágba" filozófiájára, azért valljuk be, igencsak fail a részükről, hogy nem gondolkoztak előre, hiszen az AMX M4 49 sokkal inkább passzolna ebbe az ágba tier 8-ba, mint ez az AMX 65t.
Nálam egyszerű - most vettem észre, vmég mindig garázsban az 50 100, pedig már kb 2 éve nem mentem vele. Benne egy 4 skilles legénység.
Úgyhogy 50 100 megy, AMX jön - pont átképzés és tank akció lesz, tökéletes kombináció!
Dettó, sőt még artys legénységem is van, ha később újra elővenném az 50 100-at, lesz mit rakni bele.
Vagy megvan éppen, de sehová sem illik, vagy beleillik a képbe, de teljesen más van rajta, de a fiúk már dolgoznak a javító patchen, majd hozza neked a gyorsposta a hiányzó darabot, ami egy teljesen másik kirakóba illik, és a gyárban fordítva nyomták rá a képet, meg elég pixeles is...
Ezért aztán kárpótlásként elindul hozzád egy WG-s futár, hogy vigye neked a teljes kirakót, ami immár jól működik, de gyalog jön, és Kamcsatkán keresztül, szóval lehet addigra már nem fogod látni a képet csak szemüveggel vagy azzal se.
Welcome to WG.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Tegnap letöltöttem a Battle Hits modot.
Szerintem érdemes lenne feltenni a Wotinfo-ra is a modok közé, ugyanis az egyik leghasznosabb fejlesztés az utóbbi időben szerintem!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...