Csak az a baj, hogy ha paypal-lal fizetsz, akkor nem 5413 lesz a végösszeg, hanem mondjuk olyan 6000 körül. Ha Master Card-dal lehetne fizetni, akkor annyit vonna le, mint ami ki van írva, de így a paypal beszippantja a kedvezményt.
Szerintem te a fee-re gondolsz, amit pl valutaváltás esetén kér. Magára valamit adó oldalnál ilyen nincs, vagy nem a vevőre terhelik. Én tél végén- tavasszal vettem meg az ilyen ajánlatot, ha jól emlékszem. Fillérre pontosan annyi volt, amennyit kijelzett, 0 járulékos költség.
Akkor vedd meg ezt az 5413-ért ajánlott goldot paypal-on keresztül és lássuk, mennyit vonnak le a számládról érte!
Huhú, te, ez nem jó!
Túl jól lefesti az RNG lényegét: szerencse(szerű)játék. A WG töröltetni fogja
Eloszor is szeretnem megkoszonni fly-nak a cikket
Aztan: Nekem az is hir amit nem talalok a cikkben. Nem emlitik aWG-t,, nem gondolom h azok a fiuk nem ismerik azert nem kerlt bele. Valoszinu, itt ulnek kozottunk, de nem tartjak annyira riasztonak a helyzetet.
Irod a WG toroltetni fogja.
1. Nem tamadjak.
2. Vannak ott nagyobb halak is.
3. Nem gondolom, h csak oly egyszeruren hajlandoak volnanak Laci venni, bar biztos van az az osszeg. Kwrdes megeri-e.
Szerintem jo osszefoglalot olvastunk, jo lenne ha tobben is megtennek.
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256059Írta: Jocek89
Megválaszolva: Jocek89
Akkor itt komoly bajok vannak Snoke úr. Én amikor ilyet vásároltam nem tapasztaltam ezt a csalafintaságot. Kb 150 ft-tal volt több a paypal számlámon, mint a vételár, tehát nem csatlakoztatott kártyáról vettem látatlanba, hanem paypal egyenlegből. A végösszegnél ugyanazt írta ki, mint a premium shopban, a fee sor nemhogy nulla volt, hanem nem is volt. Vásárlás utan az a 150ft többletaradt meg a számlámon.
Meg sem tudtam volna venni, ha többe kerül, és kártyát sem kért, hogy pótoljak valami összeget
Annyi volt amennyi, különben nem tudtam volna megvásárolni.
Szerk: abban lehet különbség, hogy én mindig paypalra töltött egyenleget használok, nem kártyás vagy egyébb banki átutalást futtatok paypal lepel alatt.
Akkor itt komoly bajok vannak Snoke úr. Én amikor ilyet vásároltam nem tapasztaltam ezt a csalafintaságot. Kb 150 ft-tal volt több a paypal számlámon, mint a vételár, tehát nem csatlakoztatott kártyáról vettem látatlanba, hanem paypal egyenlegből. A végösszegnél ugyanazt írta ki, mint a premium shopban, a fee sor nemhogy nulla volt, hanem nem is volt. Vásárlás utan az a 150ft többletaradt meg a számlámon.
Meg sem tudtam volna venni, ha többe kerül, és kártyát sem kért, hogy pótoljak valami összeget
Annyi volt amennyi, különben nem tudtam volna megvásárolni.
Szerk: abban lehet különbség, hogy én mindig paypalra töltött egyenleget használok, nem kártyás vagy egyébb banki átutalást futtatok paypal lepel alatt.
Ha komoly bajnak nevezed, hogy nincs euro a paypal accomon, és a forint számlámról szoktam ebay-en meg máshol fizetni, akkor igen. Komoly bajok vannak. Csak azt magyarázd meg pls, hogy miért vonnak le pont annyit, mint a prém shopos ár, ha ugyanerről a forint számlámról bankkártyával fizetek paypal helyett. Ott is át kell váltani a forintot euróra.
Fogalmam sincs megmondom őszintén, és ne érts félre, nem gúnyolódtam. Komoly baj alatt azt értem, hogy elmehetnek a p*csába paypalostól. Ez így szemét dolog, álakció. Bocs, ha támadásnak vetted, és nyilván elhiszem, hogy most így működik. Azt tudom, hogy az esetemben nem így volt.
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256168Írta: Nortonor
Megválaszolva: Nortonor
Kiszivárgott némi információ az aktuális supertestről az új francia nehéztank ágat illetően.
Egyrészt van egy screenshot az új techtree végéről, plusz megvannak a fejlesztési XP költségek is az egyes tankok eléréséhez:
AMX 65 t - 62.500
AMX M4 51- 151.700
AMX M4 54 - 182.000
Szóval ha valaki már most elkezdi az XP gyűjtést a tier 7-es AMX M4 45-tel, akkor 62.500-nál kell megállni, ha pedig free XP-ből szándékozik valaki kihúzni innen az egész mini ágat, akkor az összesen 396.200 (free) XP-t fog kóstálni.
Last edit: 7 éve 10 hónapja by Nortonor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Unom már, hogy tier 8-as tankba kell megint teljesen új legénységet képezni.
Elég már ennyi ág! (/nyafi off )
Tessék szépen Libertét venni és abban képezni!
Amúgy most így ránézve erre a 3 tankra és a WG-nek az új "minden tank passzoljon az ágba" filozófiájára, azért valljuk be, igencsak fail a részükről, hogy nem gondolkoztak előre, hiszen az AMX M4 49 sokkal inkább passzolna ebbe az ágba tier 8-ba, mint ez az AMX 65t.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...