11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#34253Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
3 nap prém: www.razerzone.com/comms
Letöltöd, felrakod, újra indítod a gépet, elindítod amit telepített, regisztrálsz, ezután www.razerzone.c...comms/ beírod az emailt, jelszót, választasz 1 csapatott, megerősíted, 2 kódot kapsz az a felső 3 nap prém az alsó új acchoz való.
Ha meg kaptad akár törölheted is amit telepítettél.
Last edit: 11 éve 5 hónapja by Mir4g3.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT, mrlajos, taki791, tankaranka69
Letöltöd, felrakod, újra indítod a gépet, regisztrálsz, ezután www.razerzone.c...comms/ beírod az emailt, jelszót, választasz 1 csapatott, megerősíted, 2 kódot kapsz az a felső 3 nap prém az alsó új acchoz való.
Letöltöd, felrakod, újra indítod a gépet, regisztrálsz, ezután www.razerzone.c...comms/ beírod az emailt, jelszót, választasz 1 csapatott, megerősíted, 2 kódot kapsz az a felső 3 nap prém az alsó új acchoz való.
Baaaz. Akkor ezért nem ment, azon átsiklottam, hogy telepíteni kell. Én az oldalon próbáltam aktiválni...
Köszi!
(Grat a tegnapi csatához, ügyesek voltatok! Én meg béna! :blush: )
Na persze......
Te semmiképpen ne csináld meg mert 1 hónap bant és örökös chet bant kapsz.
Na persze......
Sziasztok!
Látom, sok hitetlenkedő van (ami érthető), de itt egy videó, ami elmagyarázza hogy nem kamu!
Egyébként azt a videót megtalálhatjátok ezen honlap facebook-os oldalán! Én is ott találtam meg!!!!!!!!!!
Ahogyan ígértem videó:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: redman198407
Letöltöd, felrakod, újra indítod a gépet, elindítod amit telepített, regisztrálsz, ezután www.razerzone.c...comms/ beírod az emailt, jelszót, választasz 1 csapatott, megerősíted, 2 kódot kapsz az a felső 3 nap prém az alsó új acchoz való.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: balioking, DrangHun
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#34266Írta: balioking
Megválaszolva: balioking
NTRDA-TM78W-2AFWE-ZYFKC
Ez a kód új játékosoknak vagy második acchoz, ezt én úgysem fogom felhasználni.
A 3 napos prémet megkaptam, kösz a feltöltőnek! Működik a dolog és csupán 5 percet igényelt...
Ha mindent a leírásnak megfelelően csinálsz ez lesz a jutalom
Last edit: 11 éve 5 hónapja by balioking.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Adolf
Látogató
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#34268Írta: Adolf
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...