7 éve 5 hónapja - 7 éve 5 hónapja#272897Írta: acelkocka
Megválaszolva: acelkocka
(3 nap prém ingyen)
Üdv,
ha szoktál néha-néha hajózni, főleg ha a WoWS 0.7.2 és 0.7.3 közötti frissítés alatt is szelted a habokat, akkor az alacsony FPS miatti bosszankodás feledésére 3 nap prémet kapsz ( ami megjelenik a WoT-ban is ugye..)
(Ha lesz ilyen akció a WoT-ban is az azt jelenti javítottak a játékon. < akkor írjatok rám mert töröltem a játékot az alacsony FPS miatt (tesztszeró 60, most 15) és nem is teszem vissza amíg nem lesz rendes javítás >
Last edit: 7 éve 5 hónapja by acelkocka.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: LESIPUSK4S
Sziasztok! Tudna valaki egy invite kódot? Barátom elkezdené a játékot, egy kis bónusz jól jönne hozzá. Előre is köszönöm szépen.
Hali!
Scheffnek elvileg van (tegnap volt) invite kódja, ma du 4-től nézzétek twitchen a streamet (amúgy is érdemes ), és ott megkaphatjátok
Úgy rémlik prém tank, prém napok + arany van benne
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: borbolya
Üdv. Nekem is van invite kódom. 3 nap prém fiók, egy Német könnyű tank a Pz T-15 tier III-as , és hozzá garázs hely. De aki hajózik annak még jár hozzá Albany Prémium hajó is hangárral. akit érdekel irjon üzit privátba küldöm neki .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: borbolya
...mostanság osztogatnak kupont,én egy 20%-os tulaja lettem ,ami szokásos:nem használható fel arany vásárláshoz,akciós leárazott csomagokhoz,stb....mivel goldra van szükségem,gondolttaamm rápróbálok:a garázsban megvan az AC4,most még egyébb apróságot is add mellé,..hát megveszem: vagy kredit lesz vagy gold,...és az utóbbi bejött
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...