Mostanában időnként osztogatnak a játékon belül kuponokat, ha elérünk valami teljesítményt (30% meg talán kisebbet is). Tudja valaki, hogy ezeket mikre adják? Igazából azt szeretném tudni, hogy rá lehet-e gyúrni valami teljesítményre a játékban ahhoz, hogy kapjunk ilyet? Vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok? Jó ez a mostani 30%-os prém tank kedvezmény, de jobban örülnék, ha tudnék szerezni valami kupont is, hogy tovább csökkenhessen az ár.
A 30%-os kupont nem tudod bármire felhasználni, csak teljes árú tankokra, prémium napokra. Goldra, akciós termékekre NEM
A 20%-os kupont lehet használni bármire és Epice Medálok mellé adják worldoftanks.eu.../#epic
illetve más ritka teljesítményre.
Pl. nemrég a 20 000. felspotolt tankomra kaptam, ha jól emlékszem, de nem vagyok benne 100%-ig biztos
Beléptem az accomba és kaptam/tunk egy harckocsizó csajt
Kérdezem, milyen apropóból!? (örülünk neki!)
Kárpótlás, amiért a bugos személyes küldetéseket kikapcsolták pár napra.
Ertem en, orulok is neki.
De egy holgy tag nem ugy van,h csak ugy atvesz es bedobom valahova. Tegnap nem vettem at, mert at kell gondolnom hova kerul, esetleg osszegyujteni a tobbivel es uj tankba uj legenyseg. Tegnap kerestem talalok-e valahol infot rolla , atvehetem-e kesobb is.
Majd kiderul.
A Repülős shopban nagyon jó ajánlat van:
Cherry on Top 8605.-FT+30 n prém+7K gold
ugyanez a tankshopban sokkal rosszabb.
Én nem találtam... csak ezt... eu.wargaming.ne.../1169/
Bocsi közben megtaláltam csak be kellett jelentkezni hozzá,hogy lássam,
de sztem ugyanaz... csak más a fogalmazás...
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...