Az lenne a kérdésem, hogy lehet e tudni, mikor lesz olyan csomag a prem shopban, hogy 360nap prém és egy 8as prémtank. Utoljára talán az AMX cda francia TD volt ilyen csomagban, előtte meg az STRV S1. Lehet tudni mikor lesz megint?
ez a topic tünt a legközelebbi témának a kérdésben. Ha van bérelt/időlimitre kapot tank ( pl 10 csatára vagy 1-2 hétre) ezeknek a kiváltása ha megtetszik, hogy történik? ingame goldért lehetséges?
5 éve 8 hónapja - 5 éve 8 hónapja#293078Írta: Tommybear
Megválaszolva: Tommybear
A Panther/ M10. már a múlt idő. Régen ritka volt és veszélyes, de most alig látni belőle párat a harctéren. Mostanában már az ikertestvérének ,a Panthernek is leáldozott ,hiába szép és alapjárműve a német járművek kedvelőinek. (Én 3x vettem meg és adtam el )
Az Pather M10 es változattal is mentem pár kört de hiába . Ez csak azért jobb az sima Panthernél mert szépen termeli a kreditet. Az egy lövetű (nem táras) közepes. hetes tankok mint ez is , semmit se érnek a VII-es nehezek ellen főleg ha még nagyobb tierbe teszi be, ahogy mostanság szokás. Egy Is3 2 lövésből szétbontja mint a csirkét. A 75 mm es lövege ma már kevés.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...