Valaki nézte a következő küldetések menüt a játékban?
Tényleg 120k xp-t és 90 csatát várnak el 3 nap prémiumért?A csataszám még összejöhet de annyi xp nehézkesen.
Tényleg 120k xp-t és 90 csatát várnak el 3 nap prémiumért?A csataszám még összejöhet de annyi xp nehézkesen.
Tényleg húzósnak tűnik...főleg a rendelkezésre álló időtartamra vetítve.A nyert csata nem kritérium, de az első 10 hely az igen, szóval a 90 is egy elméleti szám.
Tényleg húzósnak tűnik...főleg a rendelkezésre álló időtartamra vetítve.A nyert csata nem kritérium, de az első 10 hely az igen, szóval a 90 is egy elméleti szám.
Meg lehet csinálni de nagyon húzós a dolog. Nekem ha jó napom van és friss vagyok akkor mondjuk 30k xp jön össze egy nap. Igaz én 21.30-tól éjjel kettőig játszom, ha nem kell dolgoznom. De azért ez durván sok. Az előző ilyen 3x prém napos akciónak nem volt ilyen durva kerete nem?
Üdv Mindenkinek! ChertanHussar vagyok, készítettem egy amatőr videót a World Of Tanks Tank Rally 2014-ről. A versenyfelhívásban olvasható, hogy az akció végén a szerzett XP automatikusan átkerül a T1 Cunningham-re, a legénység barakkba kerül átképezve a Chaffee-re. Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
Tegnap nyertem 500 000 Kreditet a Szép munka volt - tal, hoozá is adta a pénzemhez , mára AZONBAN ELTÜNK AZ 500000! Mit tehetek?
Ugyanazt mint kiskorodban ha lenyúlták a csokidat. Legközelebb edd meg mielőtt szemet szúr valakinek, most meg mehetsz nyafogni a supporthoz. Sajnos ami nem arany az nem nagyon szokta érdekelni őket.
Üdv Mindenkinek, NAgyot csalódtam a pr-tankomban nemrég vettem először egy E-25 öt , és játszottam vele kb 220 csatát. Az E-25 eredménye WINRATE= 46% Egyszerűen nem lehet vele győzni hiába sebez mindig 1300d felett. Gondolkoztam hogy veszek majd karácsonykor egy t-34 is, de igy már biztos hogy SOHA TÖBBET nem veszek pr. tankot. Sőt ezt is el fogom adni. Köszönöm WOT BIZTOS ÉRDEMES EZÉRT EZEKKEL JÁTSZANI 46% Még az 50% os winratet sem tudja mint a többi sima tankom.
A másik hogy ugyanúgy vettem pr accountot 60 napra 51,12 % winratem volt az előtt , most mióta pr. accountom van simán visszahúzott 50,98 %-ra Egyszerűen nem lehet 40-50% felett teljesíteni. Nem baj azt sem veszek többet. Majd csak megutáltatják a gamet. KÖSZ WOT ÜGYES HÚZÁSNAK tartom ezeket a lépéseket.
Ja és senki ne vegyen E-25 öt kibaszott szar vele játszani, az állandó vereség miatt Ugyhogy tutui nem osztom meg a karácsonyi akciót.
Üdv Mindenkinek, NAgyot csalódtam a pr-tankomban nemrég vettem először egy E-25 öt , és játszottam vele kb 220 csatát. Az E-25 eredménye WINRATE= 46% Egyszerűen nem lehet vele győzni hiába sebez mindig 1300d felett. Gondolkoztam hogy veszek majd karácsonykor egy t-34 is, de igy már biztos hogy SOHA TÖBBET nem veszek pr. tankot. Sőt ezt is el fogom adni. Köszönöm WOT BIZTOS ÉRDEMES EZÉRT EZEKKEL JÁTSZANI 46% Még az 50% os winratet sem tudja mint a többi sima tankom.
A másik hogy ugyanúgy vettem pr accountot 60 napra 51,12 % winratem volt az előtt , most mióta pr. accountom van simán visszahúzott 50,98 %-ra Egyszerűen nem lehet 40-50% felett teljesíteni. Nem baj azt sem veszek többet. Majd csak megutáltatják a gamet. KÖSZ WOT ÜGYES HÚZÁSNAK tartom ezeket a lépéseket.
Ja és senki ne vegyen E-25 öt kibaszott szar vele játszani, az állandó vereség miatt Ugyhogy tutui nem osztom meg a karácsonyi akciót.
Üdv Calcivid
De gondolom azért azt elhiszed, hogy van egy rakás olyan másik játékos, aki tud nyerni az E-25-tel? Illetve most komoly, 51.12% vs 50.98%? Ez lényegében ugyan annyi, 0,14 százalékpontnyi különbség ebben a történetben semmit nem jelent. Szerintem ne add ez az E-25-öt, én mondjuk nem látok 1300 átlag sebzést, nézz meg pár videót a profiktól és meglesz! Utána menj vele újabb 220 csatát. Tuti javulni fog a statod és a győzelmi arányod. (Ha meg csak az utóbbival van gond, akkor szakaszban menj a haverokkal és jobb eredményt tudsz elérni) A lényeg, hogy ne add fel! Annyit még, hogy a legjobb statod tornyos tankokkal van, az E-25 meg ugye nincs toronnyal ellátva, így ez kicsit más játékot kíván meg. (én speciel utálom, ha nincs tornya a tanknak, nem is vagyok jó velük) Szóval lehet csak még egy kicsit szoknod kéne. Hajrá!
Last edit: 10 éve 9 hónapja by Hunyadi_Loveszdandar.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: calcivid
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...