Üdv Mindenkinek, NAgyot csalódtam a pr-tankomban nemrég vettem először egy E-25 öt , és játszottam vele kb 220 csatát. Az E-25 eredménye WINRATE= 46% Egyszerűen nem lehet vele győzni hiába sebez mindig 1300d felett. Gondolkoztam hogy veszek majd karácsonykor egy t-34 is, de igy már biztos hogy SOHA TÖBBET nem veszek pr. tankot. Sőt ezt is el fogom adni. Köszönöm WOT BIZTOS ÉRDEMES EZÉRT EZEKKEL JÁTSZANI 46% Még az 50% os winratet sem tudja mint a többi sima tankom.
A másik hogy ugyanúgy vettem pr accountot 60 napra 51,12 % winratem volt az előtt , most mióta pr. accountom van simán visszahúzott 50,98 %-ra Egyszerűen nem lehet 40-50% felett teljesíteni. Nem baj azt sem veszek többet. Majd csak megutáltatják a gamet. KÖSZ WOT ÜGYES HÚZÁSNAK tartom ezeket a lépéseket.
Ja és senki ne vegyen E-25 öt kibaszott szar vele játszani, az állandó vereség miatt Ugyhogy tutui nem osztom meg a karácsonyi akciót.
Üdv Calcivid
810 csatám van vele, majdnem 60 % WR, tényleg szar, az átlag WN8-am is csak 2426 az E-25-el, lenne még hova fejlődni...
Ez a "meg kell tanulni egy adott tankkal játszani" tipikus esete...
Amúgy tényleg pályafüggő, de ENSK-en is mentem már vele Top Gun-t, valamint Himmelsdorfon is hoztam már le vele csatát...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Axekiller01
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A mai nap arany vásárlása esetén kapunk bónusz 10-15%-ot.
Szokott ennél nagyobb bónusz is lenni? Karácsonykor lesz ennél jobb?
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Én még nem láttam, ezért vettem én is most 26.000-et:P De pl. a prém tankkal összeadódik, vagyis a jóárasított tankot olcsó aranyból venni a jó
Sziasztok!
Én még nem láttam, ezért vettem én is most 26.000-et:P De pl. a prém tankkal összeadódik, vagyis a jóárasított tankot olcsó aranyból venni a jó
Köszönöm a választ!
Nem akarok kötözködni, de a 26 ezer az nem véletlenül 25600?
(Tudom, hogy csak minimális a különbözet, de azt átutalhatnád )
Sziasztok!
Köszönöm a választ!
Nem emlékszem, mert egyrészt még volt az accon, meg a napi 25-ök összekavarják. Lényeg hogy 1 forint/arany ár alatt volt a bónusszal együtt:D Csak aztán amit akartam venni prém tankot, nem vettem meg (kínai) mert egy rakás szar volt a teszt szerveren:D Úgy hogy megmaradt, majd lesz belőle prém fiók, vagy egyéb világi hívság:D
Én a "kisebben" gondolkoztam el, 14340 arany 13817 Ft - ért. Így 0,96 Ft -ra jön ki 1 arany. Így is olcsóbb lenne aranyért venni alapból leakciózott prém tankot. Nemtudom... Még van rá 7 órám eldönteni
Sziasztok!
Köszönöm a választ!
Nem emlékszem, mert egyrészt még volt az accon, meg a napi 25-ök összekavarják. Lényeg hogy 1 forint/arany ár alatt volt a bónusszal együtt:D Csak aztán amit akartam venni prém tankot, nem vettem meg (kínai) mert egy rakás szar volt a teszt szerveren:D Úgy hogy megmaradt, majd lesz belőle prém fiók, vagy egyéb világi hívság:D
Karácsonykor lesz "jóárasítva" a prém fiók (is)...igazából én az E25-re "gyúrok" most...meg az új 8-as medek valamelyikére
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...