Jelenleg 102 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 3 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Akciók, kedvezmények, bónuszok, ünnepek

10 éve 9 hónapja #82489 Írta: 48254F
Megválaszolva: 48254F
Figyelem: Spoiler!

Ez full hülyeség (a dühöngőben az igazságot is látnánk benne...), de szerintem ne add el a tankot, hacsak nem az aranyat kapod vissza (nem tudom, hogy megy ez), mert egyszer talán majd megtanulsz vele játszani, vagy legalább megszereted.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 9 hónapja #82521 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
T. Calcivid.
Nem az E25-el van baj, csak ez pont olyan prem tank, amihez átlag fölötti tudás kell, hogy ki lehessen használni a benne rejlő potenciált. A magasabb szintü prem. tankok amúgy is inkább creditfarmolásra és legénységre húzásra valók, nem WR növelésre.

Azt írod, hogy ez a tank még az 50 % WR-t se tudja, mint a többi tankod. Ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a tankok tudják ezt a WR-t, hanem te. A prémium account-nak meg semmi köze a winrate-hez, csak az xp és a credit jön jobban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: calcivid

10 éve 9 hónapja #82551 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Üdv Mindenkinek, NAgyot csalódtam a pr-tankomban nemrég vettem először egy E-25 öt , és játszottam vele kb 220 csatát. Az E-25 eredménye WINRATE= 46% Egyszerűen nem lehet vele győzni hiába sebez mindig 1300d felett. Gondolkoztam hogy veszek majd karácsonykor egy t-34 is, de igy már biztos hogy SOHA TÖBBET nem veszek pr. tankot. Sőt ezt is el fogom adni. Köszönöm WOT BIZTOS ÉRDEMES EZÉRT EZEKKEL JÁTSZANI 46% Még az 50% os winratet sem tudja mint a többi sima tankom.

A másik hogy ugyanúgy vettem pr accountot 60 napra 51,12 % winratem volt az előtt , most mióta pr. accountom van simán visszahúzott 50,98 %-ra Egyszerűen nem lehet 40-50% felett teljesíteni. Nem baj azt sem veszek többet. Majd csak megutáltatják a gamet. KÖSZ WOT ÜGYES HÚZÁSNAK tartom ezeket a lépéseket.

Ja és senki ne vegyen E-25 öt kibaszott szar vele játszani, az állandó vereség miatt Ugyhogy tutui nem osztom meg a karácsonyi akciót.

Üdv Calcivid

Gratulálok, szépen alátámasztottad a saját ostobaságodat. Mielőtt kígyót békát kiabálnál, gondolkodjál el azon, hogy esetleg te nem tudsz játszani az E25-el. Az egyik legdurvább tankkal a játékban, ami Tier limites, láthatatlan, rohadt gyors, iszonyat DPM-el.

wot-life.com/eu...civid/

930 átlagsebzés egy T7-es tankkal? Messze vagy te az 1300-tól. 1175-ös WN8? Még a szerverátlagot sem éri el szerintem. Szóval nézzél magadba, mielőtt a tankot hibáztatod.

Érdekes nekem miért 1350 a sebzésátlagom vele? Meg 59% winratem? Meg 2.2K a WN8-am? Pedig én szarul játszom vele, még is ilyen magas. Ez a tank iszonyat táp.

MINDENKI VEGYEN E25-öt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun, tankaranka69

10 éve 9 hónapja #82552 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

MINDENKI VEGYEN E25-öt.

Én nem fogok, mert nekem nem jönnek be a torony nélküli tankok és ezért nem is tudnék velük játszani, de nem is akarok. Szóval tök mindegy honnan nézem, nem akarok és ezért nem tudok vagy nem tudok és ezért nem akarok a lényeg az, hogy NEM FOGOK VENNI E25-ÖT! B)

10 éve 9 hónapja #82553 Írta: Jackal_hun

T. Calcivid.
Nem az E25-el van baj, csak ez pont olyan prem tank, amihez átlag fölötti tudás kell, hogy ki lehessen használni a benne rejlő potenciált. A magasabb szintü prem. tankok amúgy is inkább creditfarmolásra és legénységre húzásra valók, nem WR növelésre.

Azt írod, hogy ez a tank még az 50 % WR-t se tudja, mint a többi tankod. Ki kell, hogy ábrándítsalak, de nem a tankok tudják ezt a WR-t, hanem te. A prémium account-nak meg semmi köze a winrate-hez, csak az xp és a credit jön jobban.

Szerintem még csak nem is nehéz vele játszani. Amivel nehéz az a nulla gun depes kínai prém, meg a kis átütésű tankok, mert rá vagy kényszerítve hogy prémium ammot lőjél. Meg az Fcm 50t mert oda skill is kell, mert bazi nagy, hullanak a modulok stb...

De az E25 pont nem nehezen játszható. Alapból a TD-k szerintem nem a nehezen játszható kategóriába esnek.

10 éve 9 hónapja #82554 Írta: Jackal_hun

MINDENKI VEGYEN E25-öt.

Én nem fogok, mert nekem nem jönnek be a torony nélküli tankok és ezért nem is tudnék velük játszani, de nem is akarok. Szóval tök mindegy honnan nézem, nem akarok és ezért nem tudok vagy nem tudok és ezért nem akarok a lényeg az, hogy NEM FOGOK VENNI E25-ÖT! B)

HA veszek egyet neked, játszol vele?:P

10 éve 9 hónapja #82555 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Azért nem olyan hűdemenő az a E25.

Nagyon pálya függő az sem árt ha nem a piros vonalat dörzsikézi a csapat, és a lövés utáni álcája sem működik úgy mint rég. Én is csalódtam benne, jobbat vártam mint amilyen. :S

10 éve 9 hónapja #82556 Írta: singes
Megválaszolva: singes
Egyre többször találkozok én is e25-tel. Alapvetően jó tank, de szerintem pont a hírneve miatt kezd 'rossz' lenni. Gondolok arra, hogy mindenki hallja, hogy milyen jó, és megveszi. De mint minden tankkal, ezzel is tudni kell játszani. Amire kitalálták, tökéletes. Messziről is lehet osztani az áldást, és nem jelent az sem problémát, hogy az ellen oldalába/hátuljába kerüljenek vele. Csak sokan vannak azon a szinten, hogy beállok középre minden fedezék nélkül, és biztos minden rendben lesz, hiszen ez egy jó tank. :whistle:

Ha vki nem tudja, jó lesz-e neki, az vigye el a német td vonalat a 6-7 szintig (jagdpanzer iv/jagdpanther). Ha azokat szereti, az e25-t imádni fogja, ha nem tud velük játszani, akkor valószínű pénzkidobás. Szerintem.

10 éve 9 hónapja #82557 Írta: GunnersHun
Megválaszolva: GunnersHun

MINDENKI VEGYEN E25-öt.

Én igen! :lol: :P :P :P :woohoo: :evil: :evil: :evil: :whistle:

10 éve 9 hónapja #82559 Írta: singes
Megválaszolva: singes

MINDENKI VEGYEN E25-öt.

Én igen! Légyszí, légyszí, légyszí... :silly:

10 éve 9 hónapja #82560 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

MINDENKI VEGYEN E25-öt.

Megnyerted a lottót és nem tudsz mit kezdeni a sok-sok pénzzel??? :woohoo:

HA vennél biztos kipróbálnám. De hogy tartósan játszanék-e vele? Hm... ez csak az eredményektől függene... :unsure:
Igazából van egy WTE100, aminek a legénységei közül párat ebben lehetne húzni, más német TD-t nem tartok. Szóval igazából nincs semmi okom sem arra, hogy játszak vele. :P

10 éve 9 hónapja #82565 Írta: Lio_Nekka
Megválaszolva: Lio_Nekka
Üdv!

Ugyan nem igazán akció, meg hasonló, de megnyílt a 9.5 tesztszerver!
Akinek van ideje innen szedheti a tesztklienst:

worldoftanks.eu...ver95/

10 éve 9 hónapja #82568 Írta: Jackal_hun

Azért nem olyan hűdemenő az a E25.

Nagyon pálya függő az sem árt ha nem a piros vonalat dörzsikézi a csapat, és a lövés utáni álcája sem működik úgy mint rég. Én is csalódtam benne, jobbat vártam mint amilyen. :S

A prémium tankok lövés utáni álcáját nem csökkentették. A baj a városi pályák nagy száma miatt van és mivel az arty veszély fokozódik, ezért az emberk bújnak ahova lehet ---> még több városi pálya lesz:D

10 éve 9 hónapja #82591 Írta: popey37
Megválaszolva: popey37
és tisztelettel kérdezném, hogy hol vannak a beigért decemberi küldetések, akciók?
vag már ezis csak kamu? eddig legalábbis úgy néz ki.
egyre fosabb ez az egész

10 éve 9 hónapja #82592 Írta: ManfredMambo
Megválaszolva: ManfredMambo
Ottvannak a dátumok,később jönnek.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 50 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 5 órája 15 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 4 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 17 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.