10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#83728Írta: CHARON_007
Megválaszolva: CHARON_007
üdv mindenki
nem tudom jó helyre írom-e a kérdést de arra volnék kíváncsi
nem tudja-e valaki mikor is lesz az a küldetés amin Stug 4-est lehet nyerni
vagy azt hogy mik is lesznek a küldetések pontosan
mert amit találtam az csak ennyit írt nem sok
üdv mindenki
nem tudom jó helyre írom-e a kérdést de arra volnék kíváncsi
nem tudja-e valaki mikor is lesz az a küldetés amin Stug 4-est lehet nyerni
vagy azt hogy mik is lesznek a küldetések pontosan
mert amit találtam az csak ennyit írt nem sok
Sziasztok!
A wot.eu oldalán hírdetik azokat a pólókat+prém accountal, szeretnék rendelni egy ilyen pólót. Van-e szállítási költség? Ide Mo-ra szállítanak egyáltalán? Ha valaki tud erről valamit, kérem informáljon! Köszönöm!
Sziasztok!
A wot.eu oldalán hírdetik azokat a pólókat+prém accountal, szeretnék rendelni egy ilyen pólót. Van-e szállítási költség? Ide Mo-ra szállítanak egyáltalán? Ha valaki tud erről valamit, kérem informáljon! Köszönöm!
Úgy tűnik szállítanak. Tedd a pólót a kosárba, ha elkezded a rendelést, ki fogja írni a szállítási költséget. www.jinx.com/fa...=10#43
Ez nem csak neked új...
Minden nemzet valamely tankjával (tier VI-tól) 150k dmg-et és 150 kilőtt tankot kell teljesíteni.
Ha megvan minden nemzetből akkor kapsz egy Wz-111-et 50%-os legénységgel és egy garázshelyet!
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#84202Írta: JackassJana
Megválaszolva: JackassJana
Ma az adventi naptárban a kínai VIII-as heavyt a 112-t lehet megvenni.
- Fokozott szellőzés 3. szint
- Fejlesztett célzórendszer
- Nagy-kaliberű tank töltésgyorsító
ezekkel a felszerelésekkel együtt.
10 éve 9 hónapja - 10 éve 9 hónapja#85008Írta: RockKatona
Megválaszolva: RockKatona
Ma 25% kedvezménnyel adták a 360 napos prémfiókot(kb-6000Ft). Kb 20 percig tartott az akció utána gyorsan módosították a nagyobb profit reményében 14%-ra(kb-3000Ft). Kicsit nevetséges a pénzéhségük.
Last edit: 10 éve 9 hónapja by RockKatona.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
az lenne a kérdésem, ha van a garázsban egy prémiumtankom, és van egy bónusz kódom, amit akkor váltok be amikor ez a tank féláras akcióban van, akkor mennyi goldot kapok, ha a tank alapból 1000g? 500at, vagy 1000-et?
Adventi kalendáriumban nem is lesz jó akció?!
Vagy majd csak 24.-től indulnak be a normális dolgok?!
Én azt gyanítom, hogy a 24-i adventi ajánlat is valami megacsomag lesz (100 eurós csomag, sok prémium tankkal, esetleg köztük 1-2 jelenleg más formában nem kaphatóval), ha tartják magukat a tavalyi koncepcióhoz. Ez az adventi ajánlat csak azoknak jön be, akik már karácsonyra meg akarnak valakit lepni ajándékkal (vagy kisírják aputól-anyutól). Na meg egy-két olyan "ajándéktank" fordult elő csomagban, amit máshol nem szerezhetsz meg, az még talán gyűjtőknek megérte.
Az igazi prémium tank kedvezmények 24-e után lesznek elérhetőek az "in-game" boltban, a szokásos %-kal.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...