Van Invite kódom World of Warplanes-hez, melynek tartalma:
1000 Gold, 7 nap prémium. - csak új accountra.
Ha valakit érdekel, és esetleg tudna cserébe adni valamilyen a
WoT-ban meglévő accountra használható kódot annak oda adnám.
Sziasztok!
A lányom kitalálta, hogy szeretne saját accot a WOT-ban - eddig csak néha az én tankjaimmal próbálkozott.
Van valami akció, kód, meghívó stb, amit fel lehetne használni, hogy ne nulláról induljon?
Még nem kezdtük el a regisztrációt.
Kösz:
Traptor
11 éve 5 hónapja - 11 éve 5 hónapja#34378Írta: DrangHun
Megválaszolva: DrangHun
Az "akciók, kedvezmények..." topikban van egy leírás, illetve egy invite kódot magam is odabiggyesztettem.
7 nap prém, 1000 gold, éhgyomorra nem rossz .
Last edit: 11 éve 5 hónapja by DrangHun.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Traptor77
Hali, igen van, ha jól tudom ez még érvényes pár napig:NTRDY-BR3EN-AYWC2-W2M9Z ez ha jól emlékszem 1000 goldot és 7 prémiumot ad, ami kezdésnek nem rossz. Továbbá ha már elkészült az account meg lehet toldani még 3 nap prémiummal ezt követve: Remélem tudtam segíteni, és jó és sikerekben gazdag játékot kívánok mindenkinek! Sziasztok:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Traptor77
Sziasztok!
Egy ismerősöm most regelne a játékba, ezért szeretném ha egy kis előnnyel kezdené meg a játékot. Ha esetleg volna valakinek egy Invite kódja szívesen elfogadná. E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Előre is köszönjük :).
Sziasztok!
Egy ismerősöm most regelne a játékba, ezért szeretném ha egy kis előnnyel kezdené meg a játékot. Ha esetleg volna valakinek egy Invite kódja szívesen elfogadná. E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Előre is köszönjük :).
Érdemes itt is visszaolvasgatni, vagy szétnézni itt: ftr.wot-news.com/
Ma is tettek fel kódokat!
Viszont szerintem a legérdemesebb ezt megcsinálni:
3 nap prém: www.razerzone.com/comms
Letöltöd, felrakod, újra indítod a gépet, elindítod amit telepített, regisztrálsz, ezután www.razerzone.c...comms/ beírod az emailt, jelszót, választasz 1 csapatott, megerősíted, 2 kódot kapsz az a felső 3 nap prém az alsó új acchoz való.
Ha meg kaptad akár törölheted is amit telepítettél.
A 3 nap prém mellett jár egy invite is, így összesen 10 nap prém és 1000 arany!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...