Jelenleg 107 vendég és egy Tag online
Hamarosan érkezik a lehetőség a 907 megszerzésére...
e bit mór infó plíz
Az engem is érdekelne, szóval az esélytelenek nyugalmával érdeklődnék a megszerzés menetéről.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Köszi az infókat hölgyek, urak
Érzem én egy ideje hogy a 140-nek áll a zászló, csak annak idején teljesen belehabarodtam a 62A-ba...el kell tudni engedni dolgokat.
Ha jól értem akkor a CW kampány a kulcs az ilyen tutiságokhoz, mint a 907...ez azt akarja jelenteni, hogy keresnem kellene egy klánt ahol játszanak CW-t?
Érzem én egy ideje hogy a 140-nek áll a zászló, csak annak idején teljesen belehabarodtam a 62A-ba...el kell tudni engedni dolgokat.
Ha jól értem akkor a CW kampány a kulcs az ilyen tutiságokhoz, mint a 907...ez azt akarja jelenteni, hogy keresnem kellene egy klánt ahol játszanak CW-t?
Kedves Nyuszi!
Legutobbi emlekezetem szerint te erosen klantag vagy, meghozza nem is akarhol.
De ma este tobb ugyben is elvsztettem a fonalat, tehat lehet tevedek.
Fonal vesztesem odaig jutott, nyomonkovetve a beszelgetest nem jott at, h az object 140 megszerzesehez hogyan kapcsolodik a CW.
Estleg ha felhomalyositanatok.
Koszonom.
[
Nem elég, ha a klán simán CW-zik.
Egyrészt ez tier X lesz, ha nem lódítottak, azaz kellő mennyiségű és minőségű X-es tankkal rendelkező játékosnak kell lennie a klánban, akik aktívak is.
Másrészt eddig a nagy kampányon kétféle módon lehetett tankhoz jutni:
1. Nagyon jó klánban úgy, hogy a klán bent volt a top valamennyiben, ahol a klántagoknak minimális csataszám esetén alanyi jogon járt a tank.
2. Egy kicsit kevésbé jó klánban, ami még mindig jó csapato(ka)t tudott kiállítani, egyéni pontszám alapján, ami meg nagy aktivitást és kitartást igényelt az adott időszakban. (Nekem 2 alkalommal lett így tankom, első alkalommal T6-8-10-ben elejétől a végéig játszottunk, indulástól éjfélig-egyig. Második alkalommal egy nagyon jó keménymagú csapattal, T6-T8 végigtolva, éjfélig-egyig, és T10-ben is még egy kicsit gyűjtögetve (ott pl. már nem voltunk elegen, így voltak, akik kicsúsztak.).
És ha kampányban gondolkodsz, időben keress klánt, mert kampány előtt sokan már létszámstopot hirdetnek, hogy elkerüljék a "belépek-megszerzem a tankot - kilépek" játékosokat.
Szia Bazsi!
Nem tudom ki mennyire ert mindent abbol amit irsz, de nekem neha ertelmezo szotar kell mire elolvasom. bejegyzeseidet, de legalabb megismerem a szakkifejezeseket, szlenget. Ettol fuggetlenul szivesen olvasom bejegyzeseidet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...