Jelenleg 107 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Blog: Egy lelkes (?) superunicum útja

8 éve 3 hete #250501 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Hamarosan érkezik a lehetőség a 907 megszerzésére...

e bit mór infó plíz

Az engem is érdekelne, szóval az esélytelenek nyugalmával érdeklődnék a megszerzés menetéről. :troll:

A WG beharangozója szerint november környékén X-es kampány lesz.

"Large-Scale Event

Once the Sixth Season on the Global Map ends, a large-scale event for hardcore Clan Warriors is planned at Tier X, with new mechanics and awards. We are considering starting it in November. At the moment, we cannot share all details—the event is still in development, and its features may undergo changes."

Forrás: forum.worldofta...669652
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89, Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hete #250513 Írta: Ba_nshee
Megválaszolva: Ba_nshee
@Nyuszi

Szigorúan Object, komolyan. Buff után tiszta helyzet. Majd valamikor csinálnak valamit a 430-cal meg a 62A-val.

Ha az így nem lenné elég, még hozzátenném, hogy tűzoltóval, Optics-szal és kevesebb HEAT-tel fogod játszani, ezekhez pedig mind célszerűbb és jobb a 140. Jobb spotban, jobb flankben. Ha belegondolsz, miután valahogyan megtaláltad a varázslatos 62A pozíciót, akkor azt hajtani akarod, ameddig hagyják. Ha frontból, ha Maus ellen, ha bárhogyan is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250549 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
Köszi az infókat hölgyek, urak shaking

Érzem én egy ideje hogy a 140-nek áll a zászló, csak annak idején teljesen belehabarodtam a 62A-ba...el kell tudni engedni dolgokat. :troll:

Ha jól értem akkor a CW kampány a kulcs az ilyen tutiságokhoz, mint a 907...ez azt akarja jelenteni, hogy keresnem kellene egy klánt ahol játszanak CW-t? :yk:

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250556 Írta: Ba_nshee
@Nyuszi

Még rám is vár a gyorstalpaló, hogy eligazodjak valamennyire a tb (team battles, mint utóbb megtudtam :silly: ) és egyéb klándolgok között, de azt. Amennyire láttam, a tankszerzés azért az a relatív melósabb, időigényesebb dolgok közé tartozik.

Most csak próbálok minél hamarabb visszakeveredni a bathez (bc12t-ben a lánycsapat), eljutni 5A-ig, hogy készek legyenek rankedre, meg legalább onnan és a random 10es csatákból jöjjön a kocek. : )

8 éve 2 hete #250574 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Érzem én egy ideje hogy a 140-nek áll a zászló, csak annak idején teljesen belehabarodtam a 62A-ba...el kell tudni engedni dolgokat. :troll:

Ha jól értem akkor a CW kampány a kulcs az ilyen tutiságokhoz, mint a 907...ez azt akarja jelenteni, hogy keresnem kellene egy klánt ahol játszanak CW-t? :yk:

Kedves Nyuszi!
Legutobbi emlekezetem szerint te erosen klantag vagy, meghozza nem is akarhol.
De ma este tobb ugyben is elvsztettem a fonalat, tehat lehet tevedek.
Fonal vesztesem odaig jutott, nyomonkovetve a beszelgetest nem jott at, h az object 140 megszerzesehez hogyan kapcsolodik a CW.
Estleg ha felhomalyositanatok.
Koszonom.

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250575 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Nem elég, ha a klán simán CW-zik.

Egyrészt ez tier X lesz, ha nem lódítottak, azaz kellő mennyiségű és minőségű X-es tankkal rendelkező játékosnak kell lennie a klánban, akik aktívak is.
Másrészt eddig a nagy kampányon kétféle módon lehetett tankhoz jutni:
1. Nagyon jó klánban úgy, hogy a klán bent volt a top valamennyiben, ahol a klántagoknak minimális csataszám esetén alanyi jogon járt a tank.
2. Egy kicsit kevésbé jó klánban, ami még mindig jó csapato(ka)t tudott kiállítani, egyéni pontszám alapján, ami meg nagy aktivitást és kitartást igényelt az adott időszakban. (Nekem 2 alkalommal lett így tankom, első alkalommal T6-8-10-ben elejétől a végéig játszottunk, indulástól éjfélig-egyig. Második alkalommal egy nagyon jó keménymagú csapattal, T6-T8 végigtolva, éjfélig-egyig, és T10-ben is még egy kicsit gyűjtögetve (ott pl. már nem voltunk elegen, így voltak, akik kicsúsztak.).

És ha kampányban gondolkodsz, időben keress klánt, mert kampány előtt sokan már létszámstopot hirdetnek, hogy elkerüljék a "belépek-megszerzem a tankot - kilépek" játékosokat. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, Tomat, Rohamnyuszi, Ba_nshee, AntTheZ

8 éve 2 hete #250576 Írta: Ba_nshee
Figyelem: Spoiler!

Úgy, hogy a 62 vs 140 témához kapcsolódott az Object 907, mint tízes, orosz, medium, reward tank.
(A hozzászólásból feltételeztem, hogy Rohamnyuszi klánja nem tervez a CW kampánnyal.)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, AntTheZ

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250578 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

[

Nem elég, ha a klán simán CW-zik.

Egyrészt ez tier X lesz, ha nem lódítottak, azaz kellő mennyiségű és minőségű X-es tankkal rendelkező játékosnak kell lennie a klánban, akik aktívak is.
Másrészt eddig a nagy kampányon kétféle módon lehetett tankhoz jutni:
1. Nagyon jó klánban úgy, hogy a klán bent volt a top valamennyiben, ahol a klántagoknak minimális csataszám esetén alanyi jogon járt a tank.
2. Egy kicsit kevésbé jó klánban, ami még mindig jó csapato(ka)t tudott kiállítani, egyéni pontszám alapján, ami meg nagy aktivitást és kitartást igényelt az adott időszakban. (Nekem 2 alkalommal lett így tankom, első alkalommal T6-8-10-ben elejétől a végéig játszottunk, indulástól éjfélig-egyig. Második alkalommal egy nagyon jó keménymagú csapattal, T6-T8 végigtolva, éjfélig-egyig, és T10-ben is még egy kicsit gyűjtögetve (ott pl. már nem voltunk elegen, így voltak, akik kicsúsztak.).

És ha kampányban gondolkodsz, időben keress klánt, mert kampány előtt sokan már létszámstopot hirdetnek, hogy elkerüljék a "belépek-megszerzem a tankot - kilépek" játékosokat. :)

A szervezésen múlik nagyon sok.A 907-et 2 éve jelenleginél gyengébb klánban úgy szereztem meg, hogy a T10-es csatákra már nagyon nem is mentem.Tavaly meg hiába voltam jobb klánban, hiába voltam minden nap, várnom kellett az utolsó cw csatákat, hogy megtudjam meglesz a tank, vagy kicsúszok a nyerő zónából.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rohamnyuszi, Ba_nshee, AntTheZ

8 éve 2 hete #250581 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi
@bittus

Köszönöm a gyorstalpalót, tündér vagy, hogy kifejtetted. Igazság szerint ez teljesen új terület nekem, szóval minden morzsa hasznos. :silly:

@Antthez

A 907 valóban annak okán került terítékre, amit Bazsi is említett, nem volt kapcsolatban a CW és a 140. Meglehet kissé zavarosan fogalmaztam, de fogjuk a megfázásra. ;)

A klán valóban sokat adott és ad is, nem ok nélkül vagyok itt több mint egy éve, viszont szintén Bazsira utalva, az a helyzet, hogy a CW-vel nem terveznek. Ergo ha időt és energiát tudok szánni rá, akkor kénytelen leszek másik klánt keresni a CW kapcsán. Ettől eltekintve minden hibátlan, néha olyan winrate-t produkáltunk SH-n, hogy a mai napig keresem az állam. :-*

@Bazsi

Köszi a választ, magam sem fogalmazhattam volna szebben. :beer2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus, Sics, Tomat, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250720 Írta: Ba_nshee
*** Tank a garázsban: 113 ***

A legfőbb dolog, elhatároztam magam! Ez a legszebb tankom. Arányai, egyszerűsége.

Hamar el is vitt magával. Nagy kihívás ez nekem, nagyon érdekelt. Előtte a releváns nehéztankos tapasztalásom lényegében kimerült a Patriotban. Ahogy emlékszem, ehhez képest viszonylag jól indult, de aztán sajnos belekeveredtem egy elég fájdalmas és hosszú bukószériába. Szerencsére, az utolsó száz már kifelé mutat belőle.

Sikerült festeni a második jelölést is, az elején ez is igen távolinak tűnt. Elég komolyak az elvárt értékei is, és egyáltalán, elvárja a tank a hozzáértést, odafigyelést. Nem nagyon gondolkoztam rajta, hogy mennyire élen, de tőlem komoly respekt jár három csillagos daraboknak. Például, ezt a videót harmadszorra is elkezdtem végignézni:

Ha csalódást kell keresni, akkor az a side armor volt. Részleges fedezék nélkül nem nagyon működik az angling. Az új penetration indicator sem segít, mert sokaknak nem lenne egyértelmű, de meglátják a zöld indikátort és már kenik is.

Az első példa TVP nagy távolságból. Enyhén lefelé lőtt rám, próbálkoztam, de mint látszik is, benyaltam az egész tárat.

A következő spoiler alatt Patriot vitte el a lőszerrekeszem. Nem nagyon értékeltem, valamennyire hulldown voltam, valamennyire szögben is, ő meg lazán kiszneppelte.

Ezzel nem azt mondom, hogy gyenge vagy ez nem korrekt így. Csak nem voltam vele tisztában, hogy ezzel tudatosan együtt kell dolgozni. Játékmenetet tekintve az is bonyolítja, hogy ennyivel hátrébb ül a torony az orosz riválisokhoz képest.

Azért nem bánom nagyon, hogy a gundep buff és az újratöltődő csomagok után értem hozzá. Hovatovább, ha jobban beletanulok, ha nem tévelyít el túlságosan a mondjuk 5A, akkor komoly rajongójává válhatom.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Ergil, bittus, PZoli, Rohamnyuszi, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ

8 éve 2 hete #250728 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
Szia Bazsi!
Nem tudom ki mennyire ert mindent abbol amit irsz, de nekem neha ertelmezo szotar kell mire elolvasom. bejegyzeseidet, de legalabb megismerem a szakkifejezeseket, szlenget. Ettol fuggetlenul szivesen olvasom bejegyzeseidet.

8 éve 2 hete - 8 éve 2 hete #250735 Írta: Ba_nshee

Szia Bazsi!
Nem tudom ki mennyire ert mindent abbol amit irsz, de nekem neha ertelmezo szotar kell mire elolvasom. bejegyzeseidet, de legalabb megismerem a szakkifejezeseket, szlenget. Ettol fuggetlenul szivesen olvasom bejegyzeseidet.

Nem ígérem, hogy figyelni fogok rá, de bárki bármikor kérdezzen nyugodtan.

Szómagyarázat a fentihez:

;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252945 Írta: Ba_nshee
*** Havi összefoglaló ***
* Augusztus, szeptember *

Kaptunk egy szép felületet a játékban és a hivatalos honlapon is, ami kínálja a lehetőséget egy ilyen visszatérő rovat elkezdéséhez. Nyitásnak az elmúlt két hónap, aztán valószínűleg havonta. Megjegyzem, külön tetszik ez, mert van lehetőség időnként 'naplózni, visszatekinteni, hogy mivel is játszottam akkor, mi is volt öt vagy hat hónapja? Az augusztus remek hónap volt. Majdnem tízezer, majdnem top ezer. Nyilván van tér hova fejlődni.

Itt volt a könnyedebb, részint felfrissítő, újragondoló kitérő kisebb tierben: 1375 gunmark session. A tank maga is rendkívül szórakoztató volt, kellemes emlékként maradt meg. Az LTTB volt az abban az időszakban választott nyolcas lightom, de nem érte el a 95 százalékot (harmadik ágyújelölés), nem is volt affinitásom tovább vinni a több szempontból is leterhelt matchmakingben.

A Panther/M10 nem tudom, hogyan került ide. Az egy skilles parancsnok mellett 75 százalékos csapatot kezdtem el benne képezni. Ugyanakkor, jó esélyt látok rá, hogy ebben a hónapban adok neki egy komolyabb 50 meccset is.

Skorpionnal becsúsztam az első százba, ami semmiképpen sem kis dolog. Gunmark volt 94 százalékon három ezer körüli recent sebzéssel, de annál nem sikerült jobban kinyújtózkodni.

Sokra értékeltem, hogy sikerült javítani a 113 eredményeken, és itt volt az az igen jól és szerencsésen alakuló első száz Obj. 140 karika is.

Szóval, tényleg jó hónap, pár új lécet sikerült itt megugrani. Az igazi lépcső, aminek hatása ott lesz minden elkövetkezendő hónapban, mégis augusztus legvégén kínálta magát. Felvételt nyertem a Trigg soraiba. Kicsit meglepődve, kicsit megszeppenve, de kezet homlokhoz emelve!

Amihez képest a szeptember mindenképpen komolyan elmaradt a várakozásoktól. Elsősorban, mert egészségügyi problémával bajlódtam, bajlódom. A ranked első hetében terveztem a legtöbbet játszani, amiből közel teljes szünet lett.

Ha beléptem a napi küldetések miatt, akkor azt Skorpionnal, ami rátette a bélyegét a havi értékelésére. Bár, egyébként is rosszabbul ment. Ráadásul, a durván elmúlt hét változása, hogy nincs többé tankvadászoknak járó kedvezményes sorsolás. Egyáltalán nem örülök neki, mert mindenekelőtt a toptier és toptier közeli meccseken lévő magához képest hyper agresszív játékkal tudtam kiemelkedni másokhoz képest. Ez volt a legkonzekvensebb része, és ezt élveztem benne igazán. Az új felállásban nem nagyon látom belátható időn belül az utolsó csíkok felkerülését. Nincs hozzá türelmem. Ki kell alakítani.

Mindez megkérdőjelezte a T28 Prothoz kötődő terveket is, de ez már inkább a mostani hónap témája lesz az E3-hoz vezető, hát, mondjuk azt jóindulattal, hogy nyugis és komótos úton is járva.

A nyolcas francia könnyű, ahol egy időre sarokba állítottam az egész csipetcsapatot. Elég volt ezekből az ágyúkból, a mellém kapott magasabb tier lightokbók, a hendikepből. Visszakerültek a lányok a kiérdemelt helyükre. Úgy gondolom, volt értelme itt a pihenőnek, sokat javultak a bat assist számaim, valamennyire a helyezkedés és dinamizmus is. De. Az ágyú még mindig megbízható időközönként tiltre pakol. Még mindig nem tartom legszerencsésebbnek a random pályáin és metájában. Nem hagyom teljesen kihűlni a motort (hátha CW-re is éppen ez kellene), de túl sokat nem fogok vele játszani mostanában.

Végül értelemszerűen az új kínai tízes kifejlesztése. Kíváncsi voltam, hogy mennyivel fogom tudni jobban használni a kilencest (11111-4) ennyi idő elteltével. Sokkal, de ahogy az egyik legújabb, kedves klántársammal (kacsint) is beszélgettük, továbbra sem kerültem megfelelő szinergiába a tankkal.

Az 5A nyitány pedig feltétlen rosszabbul alakult, mint amiben reménykedtem. Természetesen, szeretnék mihamarabb javítani rajta.

Ha mégis valami értékelhető eredményt, leszakított célszalagot kell keresni, akkor említem, hogy hétvégén a fogyócikkek raktárkészlete átlépte a húsz milliós értéket:

Terjedelemre is tekintettel, ranked nyavalya, SH/CW belekóstolás ezúttal nem lesz megnyitva. Soon-ish.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus, PZoli, Sics, Serious_Black, 19287d58816f35754c4393db64367f89, AntTheZ

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252948 Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Mindig örömmel konstatálom, mikor egy újabb fejezetbe enged betekintést a naplóíró. :thx2:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Ba_nshee

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253391 Írta: Ba_nshee
*** A második ranked béta szezon ***
* Ördöggel bélelt, farkassal prémezett *

Nem tervezem sem kritikáját, sem megfejtését. Egyrészt, bármeddig lehetne írni. Másrészt, éppen elég kompetens játékos megpróbálkozott már vele. Például WunderWurst [FAME] fogalmazott érdekes vitaindító pontokat . (Yung pályákról ír kommentjei is jó olvasmányok ott.)

Szintén kerülném a szabályok kétharmad úton való megváltoztatásának bírálatát. A tény, hogy az eredeti tizenkét pont helyett mindösszesen hat kellett a végső csoportba kerüléshez. Abba a csoportba, aminek aztán fele három ligában díjazva van.

A második szezon híre alatt az első reakcióm az volt, hogy kissé elszámoltnak tűnik a rangok közti lépcsők növelése mellett az eddig bőven chevron-pozitív rendszer azonnal chevron-negatív rendszerbe fordítása - így félő, hogy még kevesebben lesznek ott a végén.

Spoiler alatt további részletek.

Aminél próbálnék maradni, az a gyakorlati oldala.

A meccsek száma heti bontásban: 35, 56, 66

A gyakorlatban pedig ez egy elég jó, tulajdonképpen meglepetés lett. Ahogy említettem a szeptemberi összefoglalóban, az első hetében alig játszottam, ami egy rank háromig (500 bonds) elszüttyögést jelentett. Magamban már az első napokban feladtam a szezonvégi jutalmak eshetőségét. Második héten már volt időm és energiám is a rank négyhez (700 bonds és öt darab két órás creditbooster). Aztán záró hét elején változás, gondoltam esetleg hajrázás, amihez képest szombat délután ránézve a listára én már be is fejeztem megint a negyedik rang megszerzése után. Mert tizenegy ponttal és a hatékonyság százalékommal egészen biztosnak tűnt az első ligás helyem.

Azzal a tizenegy ponttal, amivel - még egyszer - eredetileg fel sem kerültem volna a listára. Aljára sem. Még a tíz pontosok négyötöde is bekerült a legfelső ligába! Tehát, elég lehetett két rank3 és egy rank4 a legnagyobb záró díjazáshoz.

Amivel sokan, de leginkább talán éppen azok érezhették arcon köpve magukat, akik nekimentek, ahogy kell. Szerintem a leghatékonyabb módszer a lehető leghamarabbi rank öt megszerzés utáni pont grindelés volt. Ott már minden ponttért csak ötöt kellett nyerni, bármilyen további megkötés nélkül. Ráadásul, nagyon hasonló mezőnyben, mert egyszerűen nem volt elég játékos a magas rangokban.

Nem volt elég játékos, mert egyszerűen a befektetés:jutalom egyáltalán nem volt korrekt viszonyban. A legnagyobb szakadék pedig a rank5 volt. Kilenc győzelem, kilenc chevron kellett a megugrásához, de a potenciálisan rengeteg óra játékhoz, sikertelenséghez képest nem volt ösztönzés. Egy nap prémium? Ami teljes áron is 80 arany? Azt sem tudni, hogy a hetet záró dobozokban milyen eséllyel mi van. Nem tudni, hogy mennyit nyerünk az ötös dobozzal. Ha legalább a garázshely helyett 300 gold van ott a fix járandóság között, akkor már többen nekifutottak volna. De nem.

A rank öt jutalma ténylegesen az lett volna, hogy utána könnyebb pontokat szerezni. Csakhogy, lehetetlen megjósolni, hogy mikor érsz oda, mennyi időd maradna. Reálisan, egy jó, de még a ráció keretein belül jó játékos, komoly, de még épeszű időbefektetéssel a hét vége felé juthatott el az utolsó rang közelébe. Hogy aztán esetleg meglegyen az öt, hogy aztán esetleg extra pontokat is szerezzen még, hogy aztán esetleg még a szezonvégi díjazottak közé is bekerüljön. A sok talánból meg pont az jön ki, hogy hatvan játékosnál több nem lett volna liga egyben.

A szabályok verseny közbeni megváltoztatásából meg az, hogy lehet negyven pontod, csinálhattad, amit csinálni kellett érte, pont ugyanazt fogod kapni, mint a hozzám hasonló potyautasok tíz és tizenegy ponttal.

Spoiler alatt további gyakorlati ez meg az:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, pr0birka, bittus, PZoli, Serious_Black, 19287d58816f35754c4393db64367f89, S4nsSk1ll, AntTheZ

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 26 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 58 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.