Engem objektíven ennyi érdekelne
Tehát még egyszer, a rendszer chevron-negatív volt, tehát több ment ki, mint be. Egy meccs után 10 játékos kapott pontot, 10 játékos bukott pontot, 10 játékos tartotta, ami volt. Majd jönnek a - ranked valamivel gyakoribb - döntetlen meccsek, ahol 20 játékos veszít pontot.
Egyébként is véges idő áll rendelkezésre: egy héten 46 óra. Lehet én megcsinálom 30 óra alatt, amit Daki megcsinált 10 óra alatt, de nem ugorhatunk még egyszer ekkorát.
Átlagos játékosok átlagosan nem juthattak egy ponton túl. Artik sem. FV 183ak sem.
Egyértelműen keményebb volt a rank3 most, mint első szezonban a rank5.
Amit tetőz, hogy minden játékosrétegnek kellene valami mozgatórugó, ami miatt játszik heti x meccset. De ez egyáltalán nem volt ott. Ha nem lett volna a szabályváltoztatás, akkor minden szempontból kudarc lett volna számokban. - Nem volt elég ember a rangokban. Gyakran az 1-2 rang eltérést sem tudta tartani az mm (pl rank5 simán találkozott rank1-2 játékosokkal is).
Aztán jön a toporgás vagy a teljes megrekedés, ami alapvetően nem "szórakoztatja" a játékosokat. (Az áhított skill-alapú-mm egy verziója, de kár is említeni ; ) ).
Elmentettem egy rank2 sessionöm, csak aztán nem osztottam meg:
Azt hiszem, ez egy nagyon is jó sessionnek számít. Láthatóan nem is hajtottam túl, talán volt egy cw is közben, de mégis, ki mennyire élvezne egy akár nagyon is jónak számító sessiont, ha eltűnt három óra, kétszer vesztettem chevront, amivel végül plusz hatban fejeztem be? Rank három és négy között hét kellett, rank4-5 pedig kilenc. (Ezek között vissza is lehetett esni. Csak a rank 1 és 5 maradt meg.)
... mi volt a kérdés? Jah, alapvetően inkorrekt helyen nem végzett senki, inkább a "vékonyabb" rétegek nem alakulhattak ki, mert nem volt ott sem a játékosszám, sem a meccsszám heti szinten. Amire igazságtalanságként utaltam, hogy akik az elején elhatározták az első ligát, azok hiába hoztak össze 30-40 pontot, végül elég volt 10 is hozzá.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...