12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#3567Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Csak 1 kérdés az hol fear a T71 prémium lövedékkel ami nála alap még az E100 is meglövi ja schoutról beszélün 1 futkosoról.Akkor az artyt miért szidják és a sunyi tankokat miért nem?
Most mindenki az artykat szidja ha le lesznek butitva akkor jön a T71 és bandája?
És a revolveresekröl nem is beszélve.
Üdv
Itt nem az lenne a megoldás hogy lebutitják az artykat.
A megoldás az ha a számukat csökkentenék max 3 csatánként.
És szerintem az árat is és a tp költséget is fentebb emelni.
A töltés és a célzás az még jó az az türöképes.
Hát a dm az 1 picit sok az igaz.
És most már tudom miért szidják az artykat.Én minden írást elolvastam és rájötem mert sokan játszanak vele a számuk,számunk is sok csatánként.
Üdv
Csak 1 kérdés az hol fear a T71 prémium lövedékkel ami nála alap még az E100 is meglövi ja schoutról beszélün 1 futkosoról.Akkor az artyt miért szidják és a sunyi tankokat miért nem?
Most mindenki az artykat szidja ha le lesznek butitva akkor jön a T71 és bandája?
És a revolveresekröl nem is beszélve.
Mert a sunyi tankok még mindig ott vannak előtted (vagy leginkább mögötted), szóval lőhetőek. A revolvertárasak meg szintén, csak nekik van egy igen hosszú újratöltési idő, amikor bárki megerőszakolhatja őket és lévén a célzásuk átlagnál rosszabb, így a közelharc természetükből fakadóan nem túl nehéz elkapni őket ha rájuk koncentrálnak.
Mellesleg őket sem szeretik mert az AMXnek a kódneve annoying little shitbag volt a társaságban, amiben játszottam.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#3574Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Azt írtad "szóval löhetök" miért az arty nem az a kartondoboz kasznijával.
A hummit a PZ I C is szétszedi.Aki jól használja a shoutokat az figyeli a térkpet és számol
-1med -2med és már megy és jön az atykért.
Üdv
Azt írtad "szóval löhetök" miért az arty nem az a kartondoboz kasznijával.
A hummit a PZ I C is szétszedi.Aki jól használja a shoutokat az figyeli a térkpet és számol
-1med -2med és már megy és jön az atykért.
De ha ilyen könnyen kiszedi az artyt a scout, akkor nem mindegy, hogy gyengítik? Sőt akkor minek van a játékban? Miért van olyan sok embernek? Miért mondták a fejlesztők, hogy elszúrták, mert az artykat csak egymáshoz képest balancolták, így szépen túlerősödtek a tankokhoz képest?
Üdv
Azért szurták el mert csak 8-ig késziteték öket.Így túl erösek pl 9 éves az elsösök közöt akik 6 évesek.
És látva azt hogy van rá igény most "kicsit" széthuzák a tiert.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...