Jelenleg 48 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 4 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

12 éve 1 hete #16606 Írta: Dinasti
Megválaszolva: Dinasti
Sziasztok!
Javítottak az artykon is? Marhulok néha Tier 5 ös Bishop-al,de az utóbbi 1 hétbe azt veszem észre,hogy kb 10 ből 9 lövés talál,sebez és pusztít! 1 hónapja ez még nem igy volt.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16613 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Sziasztok!
Javítottak az artykon is? Marhulok néha Tier 5 ös Bishop-al,de az utóbbi 1 hétbe azt veszem észre,hogy kb 10 ből 9 lövés talál,sebez és pusztít! 1 hónapja ez még nem igy volt.

Hivatalosan nem. De szerintem igen, jelenleg az álló tankot szinte mindig telibelövik. Nemcsak engem de a csapattársakat is, és a mi tüzérünk az ellenfelet szintén. Szóval nem csak én vagyok béna. Illetve rendszeresen ellövik a mozgó tankot is.
Az egész csata arról szól, hogy kinél van jobb tüzér és/vagy felderítő aki kiszedi a másik csapat tüzérét az elején.

12 éve 1 hete #16618 Írta: cola
Megválaszolva: cola
baromság... nem csináltak velük semmit csak aki eddig is komolyan artyzott az a nerfelés után sem hagyta abba és egyszerűen hozzászoktak az új beállításhoz, ehhez kellettnekik 2 hónap, és ennyi. átálltak TD módba vele nem sokat mozgatják a célkeresztet és inkáb fix spotra mennek... ez teljesen kiolvasható már.

tegnap volt olyan köröm ahol 4 arty volt csapatonként, és majdnem csak hogy ők maradtak a végére... vajon miért xD

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16625 Írta: Memnon

baromság... nem csináltak velük semmit csak aki eddig is komolyan artyzott az a nerfelés után sem hagyta abba és egyszerűen hozzászoktak az új beállításhoz, ehhez kellettnekik 2 hónap, és ennyi. átálltak TD módba vele nem sokat mozgatják a célkeresztet és inkáb fix spotra mennek... ez teljesen kiolvasható már.

tegnap volt olyan köröm ahol 4 arty volt csapatonként, és majdnem csak hogy ők maradtak a végére... vajon miért xD

Nyilván pont a pach időpontjára szoktak hozzá minden, nagyon valószínű. Az elmúlt pár napban többször lőtt meg arty mozgás közben mint egész 8.7-ben.
Meg osztódtak is rögtön, hogy 2-3x annyian lettek mint 1 hete. Ez utóbbira még lehet magyarázat, hogy sokan nem végleg tették le és most az új verzió miatt elővették és próbálgatják. Erre mondjuk pár nap és választ kapunk.

Meg 8.7-ben talán nem is láttam olyan csatát ahol az Artynak 5 killje volt. Az elmúlt napokban hol nálunk, hol meg az ellenfélnél de már többször is volt szerencsém látni. Illetve saját bőrömön megtapasztalni, az 5 killes és/vagy top sebző tüzért.

12 éve 1 hete #16628 Írta: shaman
Megválaszolva: shaman
Így van. Egyébként meg aki kicsit is artyzott már nerf előtt, után, közben az érzi és tudja, hogy a tetves WG simán átrakosgatta a tizedes vesszőket ott ahol tudta. Gondolok itt főleg az artyk pontosságára. Emlékszem én még 4 hónappal ezelőtt röpködtek az arty lövedékek mit a gólyafos mi meg röhögtünk rajtuk, hogy le vannak nerfelve 10ből jó ha egy betalált. Most fordítva. 10ből jó ha 1 mellé megy.

12 éve 1 hete #16632 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Az 5 kill nem az arty-k pontosságának köszönhetö. Régebben hozzászoktunk a 4-5 arty-s körökhöz. Gyakorlatilag fedezéktöl fedezékig voltunk csak nyílt terepen. Az artynerf óta lehetett nyílt terepen is csatázni. Volt max 1 arty az se sok vizet zavart. Ha most valaki jobb képességekkel artyt hoz, rengeteg könnyü célpontot kap.

12 éve 1 hete #16633 Írta: cola
Megválaszolva: cola
hozzá teszem gonodlkodtam rajt, hogy most visszaveszem az orosz ágról az egyiket próbaként s ha netán bejön akkor meg ott a francia flakcannon-os batchat... az nerfelve is odabax sztem bár annyiranem ismerem
meg azért az a 10m-es hit zone az kemény:)

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16634 Írta: Micu
Megválaszolva: Micu
Sziasztok!

Véleményem szerint egy nagy kutyafülét javítottak rajtuk.:( Ugyanolyan kínlódás velük a játék. Hiába a csatánként 2-3-4-5- kill,nagyon nagy odafigyelést kíván a játékostól,és nem utolsó sorban hatalmas szerencse is kell hozzá.
Pontosabbak lettek? Lópikulát! :(
Az viszont tényleg pozitívum,hogy néha már 2-3 Arty is "vigyáz" a csapatra.:) A TD-k ámokfutását egy picit visszaveszik ezek a vaddisznók. :P

12 éve 1 hete #16636 Írta: Memnon

Az 5 kill nem az arty-k pontosságának köszönhetö. Régebben hozzászoktunk a 4-5 arty-s körökhöz. Gyakorlatilag fedezéktöl fedezékig voltunk csak nyílt terepen. Az artynerf óta lehetett nyílt terepen is csatázni. Volt max 1 arty az se sok vizet zavart. Ha most valaki jobb képességekkel artyt hoz, rengeteg könnyü célpontot kap.

Lehet, hogy igazad van.
De elvileg pont azért lehetett nyílt terepen csatázni mert ha mozogtál kicsit esélyük sem volt eltalálni csak ha bemakkoltak. Illetve éppen ezért tűntek is el mert csatánként 1-2 találatot tudtak elérni meg volt még némi splash mellé és ennyi. Most meg eltalálnak.
Tegnap kicsit már ideges voltam, én voltam a hülye mert nyílt téren csatáztam (2-2 Arty volt) mert megszoktam, hogy lehet és miután kilőttek néztem 1 ilyen jobb tüzért. Tier7 csatában 5 kill és 10 lövésből 8 találat, 3500 sebzés. Na ilyenre nememlékszem, hogy láttam volna az elmúlt 2 hónapban. Lehet, hogy csak mázlis csatája volt. De rengeteg tüzérségi lövést kapok, kb felét mozgó tankkal ami a 8.7-es állapothoz képest nem kerek, még akkor sem ha részben magyarázhatja az, hogy többen lettek.
Mindegy, hozzá kell szoknom a fedezék mögött ácsorgáshoz újra. A Jagdtigert meg ellehet felejteni pedig épp csak megszereztem. De nem baj legalább az JgpE100-ak is elfognak tűnni megint :D

12 éve 1 hete #16654 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Lehet, hogy igazad van.
De elvileg pont azért lehetett nyílt terepen csatázni mert ha mozogtál kicsit esélyük sem volt eltalálni csak ha bemakkoltak. Illetve éppen ezért tűntek is el mert csatánként 1-2 találatot tudtak elérni meg volt még némi splash mellé és ennyi. Most meg eltalálnak.
Tegnap kicsit már ideges voltam, én voltam a hülye mert nyílt téren csatáztam (2-2 Arty volt) mert megszoktam, hogy lehet és miután kilőttek néztem 1 ilyen jobb tüzért. Tier7 csatában 5 kill és 10 lövésből 8 találat, 3500 sebzés. Na ilyenre nememlékszem, hogy láttam volna az elmúlt 2 hónapban. Lehet, hogy csak mázlis csatája volt. De rengeteg tüzérségi lövést kapok, kb felét mozgó tankkal ami a 8.7-es állapothoz képest nem kerek, még akkor sem ha részben magyarázhatja az, hogy többen lettek.
Mindegy, hozzá kell szoknom a fedezék mögött ácsorgáshoz újra. A Jagdtigert meg ellehet felejteni pedig épp csak megszereztem. De nem baj legalább az JgpE100-ak is elfognak tűnni megint :D

Ne reménykedj, ahhoz még nagyon ritkák az arty-k, hogy komoly veszélyt jelentsenek. Ráadásul nagyon pályafüggö, mennyire tudnak kárt okozni ha egyáltalán vannak. Kell nekik nyílt terep jól védett löpozícióval nekik és egy rakás kövér hevy meg TD, akik elszoktak az arty-któl.

12 éve 1 hete #16655 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud
A különböző országok lövegeit hogyan jellemeznétek pár szóban (4-6 és magasabb tierben, ha eltérnek a tulajdonságaik)?
Egyszer lehet, hogy kipróbálom majd, kíváncsi vagyok, melyik ágon érdemes elindulni.

12 éve 1 hete - 12 éve 1 hete #16659 Írta: Micu
Megválaszolva: Micu
Ne kínozd magad.:)
Mindegyik nemzetnek megvannak az előnyei,hátrányi. Nehéz bármelyiket is ajánlani.
Én német párti vagyok. A német 4-5-6 tier mindegyik nemzetet kenterbe vágta butítás előtt. Ez az én véleményem! A német 10-es egy igazi szörny(volt). Hihetetlen lassú,de megálljt parancsolt bármilyen tanknak.
Van aki másik nemzetet ajánlana.:)
Jelenleg 3db Artym maradt meg.:( Német 10-es,francia 10-es,és az örök kedvenc Grille. Pár napja játszottam a kicsi Grillével. Eszméletlen amit műveltek vele.:( Szégyen,gyalázat!
Az Amcsi Artykról nem tudok okosat mondani.:( Tier 8-ig(régen tier7 volt) vittem,de annyira megbutították,hogy eladtam. Ha jól emlékszem butítás után 37%-ra sikerült levinnem a statomat vele. :pinch:
A francia vonal 6-tól kezd élvezetes lenni.
Muszka Artym nem volt,de nem is lesz. :)
Bocsánat az összevisszaságért,de munkahelyről írok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KlintIsztvud

12 éve 1 hete #16661 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud
Nem kínzom magam :)
Össze összehasonlítottam őket a nyers adatok alapján, inkább a személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Szóval köszi szépen ;)

12 éve 1 hete #16712 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Nem kínzom magam :)
Össze összehasonlítottam őket a nyers adatok alapján, inkább a személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi.
Szóval köszi szépen ;)

A német vonalat ajànlanàm én is ha elndulsz benne ott is a Bison vonalàt a StpzII is nagyon àllat, ésmeglepően gyorsan tölt. De az arty azért még mindig nagyon csapatfüggő tipus . Ha nincs jó scout esetleg àtengedik az ellenfél felderítőjét neked annyi. A franciàkról annyit hallottam hogy magasabb szinteken revolvertàrasok ennyit tudtam ssegìteni. :cheer:

12 éve 1 hete #16718 Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Többen is írták,hogy elmúlt napokban nagy az arty aktivitás.Gondolom sokan elővették a 3 napos event alatt,mert azzal lehetett a legjobban keresni.Nekem egy Hummelem van,és volt olyan csata,ahol 65k kreditet(vagy ezüst,most nem tudom) kaptam.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 1 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 5 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.