Jelenleg 50 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 4 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

12 éve 1 hete #16734 Írta: KlintIsztvud
Megválaszolva: KlintIsztvud

A franciàkról annyit hallottam hogy magasabb szinteken revolvertàrasok ennyit tudtam ssegìteni. :cheer:

Revolvertáras arty? Nebassz :) Mondjuk ahogy néztem, a splash damage kicsi náluk (meg a sebzés sem a franciáknál a legjobb).

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hete #16737 Írta: Micu
Megválaszolva: Micu
A Tier 10-es biztosan revolvertáras!:) A Tier 9-et nem tudom,szerencsémre nem kellett vele szenvednem.
Nem egy nagy durranás,de lehet élvezni a játékot vele.
20-30 másodperc alatt kitárazol(4 lövés),utána 76 másodperc cigiszünet,kávé.:(

12 éve 1 hete #16738 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
A Bat arty bizony revolveres. Szóval relatíve hosszú töltés után elég gyorsan eregeti a lövéseket. Ha ez még nem lenne elég a batmobil alvázára építették és jó néhány medet lehagy. Gyorsan át lehet vele rohanni a pálya túlvégére ha onnan kell löni és meg lehet vele lépni ha forró a talaj. Fel lehet tolni olyan helyekre ahova a többit nem, például Montain Pass -on a gleccsernél a hegyre. Artynerf óta viszont hátrányban van a pontatlanság miatt, mivel nincs akkora splash damage mint a többinek. Ilyen téren jobbak az oroszok, de a te helyedben még várnék az arty fejlesztéssel amíg ki nem derül hogy érdemes-e egyáltalán. Újabban látszólag egyre jobbak, bár hivatalosan nem változtatták öket.

u.i.: Nekem egy arty-m sincs, szóval nem személyes tapasztalat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KlintIsztvud

12 éve 3 napja #17351 Írta: manford
Megválaszolva: manford
Hát akkor nézzük:

Pontosság: Nem változott. Ugyanúgy a szervertől függ, hogy találsz, vagy sem. Van olyan csata, ahol az orosz vagy német artym 80-100% -os találati arányt ér el, és a kis 5-6 britt arty meg csak 20-30% vagy rosszabb. Álló tankra lövésnél szintén ugyanez a helyzet, a szerver dönti el. Az esetek felénél mellé lő, és örülhetek ha a 203mm-es löveggel nyomok 10 sebzést a splashel. Mozgó tankok esetén benne van a mázli, mindig megkapom csaták közben, hogy "lucker noob" meg hasonló finomságok, pedig ha odamegy ahova célzok, és úgy lövöm el, akkor nem az(a szervernek kegyelméből kivételesen pontosan lő, lehetne mázli is, de most ne nevezzük annak). Egyszóval nem lettek pontosabbak, ezt mutatja az álló tankokra való lövésnél, a másik, mozgó tankokat azért lőnek el, mert át tudtak már állni a lassabb lövedékekre.

Tűzerő: Ez egy érdekes dolog, mert sokszor olvasom mekkora tűzerejük van, meg jobb lenne nélkül, mert nem kapnál 1k sebzést a pálya másik végéből( ez csak a te hibád, menj fedezékbe -.-"), csak itt az nincs figyelembe véve, hogy az arty 1.5 perc alatt lő 2-őt (akkor már nagyon jó vagy :D), és azok is nagy eséllyel mennek mellé. Te ugyanannyi idő alatt 1.5k sebzést is bevihetsz, sokkal nagyobb eséllyel találsz, szóval itt megint csak "normál tank win".

Hátrányok: Pontatlanság, gyakori a kicsi sebzés, mivel nem mindig üti át a páncélt, többnyire lassúak, lassú töltés.
Előnyök: Ha átüti a páncélt, akkor kiemelkedő sebzés, jó álcaérték (nem mindegyiknek). Nem jut eszembe több előny.

Ha nemzetekre nézve kéne véleményt mondanom:

Német: -Remek tűzerő, közepes splash, nagy megfélemlítő erő.
-Kis szinten: Közepesen gyorsak, közepes célzási sebesség,pontatlan löveg, gyakori a feltűnően alacsony sebzés, jó álca. Lassan töltenek, de a többi artyhoz képest remek sebzés.
-Nagyobb szinten(Tier 7-től): Álcaképesség nagyon sokat romlik, lényegében álca skill nélkül a pálya másik feléről is felspotolnak (pl. ENSK, tapasztalatból mondom!!!!!). Továbbra is remek sebzés, bár már nem kiemelkedő. Közepes célzás, jó átütés, kialakul egy átlagsebzés, a kisebb tierekkel ellentétben, lassúak, kis szögben kitéríthető lövegek, makacs pontatlanság.
- Összegzés: Remek járgányok, sokszor élvezet velük játszani, de ha nagyon megmakacsolják magukat, akkor a pokolba kívánod őket. Egyenlőre a 8-as artynál tartok, de eddig mindegyikkel meg vagyok elégedve. Fontos, hogy kisebb tierben egymaguk képesek eldönteni egy csatát!!!

Orosz: -Kis tierről sajnos nem sok véleményt tudok mondani, mert az S-51 volt az első amit kifejlesztettem, de csaták közbeni tapasztalat, és adatok alapján megpróbálok egy véleményt összehozni a német önjáró lövegekhez hasonlítva.
-Gyorsan lőnek, kicsi sebzés, gyors célzás, jó mozgékonyság, jó álca, kis robbanási sugár, pontos lövések.
-Nagyobb szinten(Tier 6- tól): Innentől kicsit megváltoznak a dolgok. Sebzésben teljesen partiban van a többivel, az ujratöltése később nőni kezd, drasztikusan, ezzel párhuzamosan kiemelkedő sebzése lesz, pontatlanná válik, nagyon jó splash dmg-je lesz, szintén csökken az álca, a mozgékonyságuk pedig szintén 0 lesz.

Francia: - Kis tier: Kezdetben eléggé hasonlít a némethez, mozgékonyabbak, természetesen jó álca.
- Nagy tierben a kis orosz artykra hasonlít, csak természetesen jobb sebzéssel. Ez talán a legvitatottabb arty ág, sok hideget és meleget kap, talán kicsit többet is, mint a többi. Én a 3. -ig jutottam, nem volt erőm tovább vinni, de még biztosan elkezdem újra a közeljövőben.

Britt: -Kis tier: A kis tier náluk tier 6-ig tart. Minegyik tankjuk gyilkos. Tier 5-6 -ban mindenkit aláznak, a Bishop és az FV304 egyszerűen fantasztikus gépek. A Bishop kivételével gyorsak, sokszor jól is jön nekik, a Bishop cserébe viszont kapott egy remek páncélzatot, amivel lerammol tier 5-ig minden könnyűtankot. Gyors ujratöltés jellemzi őket, pontosak. Remek álca.
-A Bishop és az FV304 szintjükhöz képest nagyon kicsi lőtávval rendelkeznek, ezért sokszor a front mögött kell elhelyezkedni, hogy belásd a csatatér nagy részét. Álcájuk kimagasló, van amikor az orrod elött vannak, és nem vesznek észre, és ehhez még álcaskill sem kell. Külön kiemelendő az ívelő képességük, ami igazi trollá változtatja őket. Én utálok ellenük menni, bár sokan nem látjk bennük a lehetőséget, remek tankok ezek.
- Nagy tierben: A 7-es tankig van meg nekem, azzal teljesen meg vagyok elégedve, belátja már az egész pályát, mozgékony, a lövege hátra fele néz, azaz hátra fele kell vele menni, így van előre fele a löveg, és így gyors. Könnyű vele menekülni nagy végsebessége miatt, és mivel ilyenkor a löveg hátra fele néz, az üldöző többnyire meg is hal. Kis sebzés többnyire, természetesen ha átüt azonnal repül a 900. Remek lövegkitéríthetőség, közepes tűzgyorsaság, közepes pontosság. A későbbi tankok elvileg ugyanezt az elvet követik, kivéve a 10-es, ami már drasztikusan eltér ettől. Bár a mozgékonyságuk nekik is csökken a 8-astól.

Amerikai: -Erről egyben írnék, mert ez egy olyan ág, ami fokozatosan fejlődik. Pontosságuk végig jónak számítható, tűzgyorsaságuk fokozatosan csökken, sebzésük ennek megfelelően nő, célzási sebességük nem ingadozik sokat, végig egészen gyorsak, kis tierben szabályosan száguldanak. Jó álcaértékük van.

A végére kissé leegyszerűsítettem, így is megírtam az egri csillagokat... :D
Ha vki artyt szeretne kezdeni, ne adatokat nézzen, és ne mások véleményét kérje ki először, hanem próbálja ki őket, kis tierben gyorsan lehet haladni velük, és így ált. az 5. vagy 6. szinten kiderül melyik fekszik neked, azok kezdenek hasonlítani a nagyokra(kivéve talán a német és az amerikai, amik ugyanazt képviselik végig).
Remélem értelmesen szedtem össze, és aki végigolvassa annak tetszik is, és nem is alszik el rajta. :D
További jó játékot, szervusztok!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: balioking, Balakka001, Seewan, KlintIsztvud, FrankeeHUN, zsombi8585

11 éve 11 hónapja #18004 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Sziasztok!

GW Tiger P-vel nyomom. Megvettem már az új lánctalpat, mert enélkül nem bírta el a töltésgyorsítót, sem a célzásgyorsítót. Így most már nagyon frankón működik, időközben újra 100-as a banda. Talán csak a kis kitéríthetőség és az állandóan széteső célzókör ami zavar benne. Érdekelne a véleményetek, h mennyire érdemes a motort kifejleszteni hozzá, mert attól tartok, h azzal ugyanilyen csigusz marad. Úgy látom, h lő ez mindent már így is, érdemes már most kifejleszteni rá a másik löveget, vagy ráér majd a GW Tigeren?

Köszi előre is.

11 éve 11 hónapja #18052 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Már csak pár ezer xp kell és feljebb lépek az AMX 13 F3-ról, de lehet, hogy addig megőszülök. Nem tartom magam teljesen bénának, de tegnap is több meccsről jöttem ki úgy, hogy 0 sebzésem volt. Teljesen összeszűkült célzókörrel is olyanokat lövöldözők álló tank mellé, hogy öröm nézni. Még hogy nagyobb eséllyel talál a középpontba, persze. A legénység természetesen már 100% fölött van. Nem éppen kifizetődő, ha csak minden 2-3. gold ammo talál célba.
A Lorraine 155 mle. 50 is hasonlóan pontatlan? Mert akkor csúnya idők jönnek. :S

Olyat már láttatok, hogy egyszerűen eltűnt lövedék? Westfield-en voltam a bal alsó sarokban és csak a szembe domboldalra kellett volna lőnöm a város innenső felére. A célzókör teljes volt, nem lógott be semmi, mégis egymás után vagy 4 lövedék egyszerűen eltűnt. A tankot nem sebeztem, nem is mondta, hogy nem ütött át vagy kritikus találat lett volna, robbanni sehol nem robbant, tehát mellé sem esett. :huh:

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #18060 Írta: gigamma01
Megválaszolva: gigamma01
Helló, érdekelne a véleményetek: Melyik arty-ágon érdemes mennem az amcsin vagy a németen (az Amerikaikból van M37-em németekből van Wespe-m :pinch: )
Mert a G-W tiger P nagyon vonzó tank de a amcsi-k nagyot durranak és a sebzés se rossz csak pontatlanak.Vagy mindkettőn mennyek? :dry:

11 éve 11 hónapja #18061 Írta: peticsiga
Megválaszolva: peticsiga
Egyiken sem, játssz rendes tankkal :P

ha muszáj választani akkor német. (sztm)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gigamma01

11 éve 11 hónapja #18064 Írta: NuclearSkuLL
Megválaszolva: NuclearSkuLL

Helló, érdekelne a véleményetek: Melyik arty-ágon érdemes mennem az amcsin vagy a németen (az Amerikaikból van M37-em németekből van Wespe-m :pinch: )
Mert a G-W tiger P nagyon vonzó tank de a amcsi-k nagyot durranak és a sebzés se rossz csak pontatlanak.Vagy mindkettőn mennyek? :dry:

Na nézzük csak!
Ha azt akarod hogy 3-ból 2 lövedék találjon akkor német de viszont a grille kínszenvedés lesz számodra mivel alig mozog az ágyúja de a hummel isteni felette meg nem tom! :cheer:
Az amerikaik azok se rosszak de pontatlanok mint a...8.7 után meg végkép!
Én a németet ajánlom szerintem az a legpontosabb SPG a játékban! :) :) :)

11 éve 11 hónapja #18065 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37

Nekem nem volt hozzà türelmem eladtam az artyt de én is a németre szvazok viszont inkàbb a bison stpzii vonalon mert a wespe nem valami jó, sok szerencsét és türelmet. :cheer:

11 éve 11 hónapja #18067 Írta: Micu
Megválaszolva: Micu
Húzd ki a német vonalat.:) Ha most kezded az Artyzást nem fog csalódás érni,azt kapod,tanulod amit most dob a gép.:) Kellemes kínlódást! :whistle:

11 éve 11 hónapja #18070 Írta: tigershark71
Megválaszolva: tigershark71
Német és pont.
Az arty ritkán lő.
A lőszer marha sokba fáj.
Ha ehhez még pontatlan is, az kész elmebaj...
Szerintem. :D

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #18093 Írta: gigamma01
Megválaszolva: gigamma01

Egyiken sem, játssz rendes tankkal :P

ha muszáj választani akkor német. (sztm)

Na nézzük csak!
Ha azt akarod hogy 3-ból 2 lövedék találjon akkor német de viszont a grille kínszenvedés lesz számodra mivel alig mozog az ágyúja de a hummel isteni felette meg nem tom! :cheer:
Az amerikaik azok se rosszak de pontatlanok mint a...8.7 után meg végkép!
Én a németet ajánlom szerintem az a legpontosabb SPG a játékban! :) :) :)

Nekem nem volt hozzà türelmem eladtam az artyt de én is a németre szvazok viszont inkàbb a bison stpzii vonalon mert a wespe nem valami jó, sok szerencsét és türelmet. :cheer:

Húzd ki a német vonalat.:) Ha most kezded az Artyzást nem fog csalódás érni,azt kapod,tanulod amit most dob a gép.:) Kellemes kínlódást! :whistle:

Német és pont.
Az arty ritkán lő.
A lőszer marha sokba fáj.
Ha ehhez még pontatlan is, az kész elmebaj...
Szerintem. :D

Mindenkinek köszönöm a sok jó választ akk a németek lesznek azok!

11 éve 11 hónapja #18214 Írta: Ger0p
Megválaszolva: Ger0p

Megfontolhatnád a francia ágat is.

11 éve 11 hónapja #21656 Írta: Dereg10
Megválaszolva: Dereg10
Melyik Arty a legjobb?
-Orosz
-Német
-Amerikai
-Francia
Melyik milyen előnye hátránya van?
-Legyen gyors
-Legyen hatásos
-Jól rejtőzködjön
-Páncél annyira nem kell neki mondjuk de a fenti 3-ra legyen alkalmas.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 1 órája 39 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 6 órája 5 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 5 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 18 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.