Jelenleg 32 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

12 éve 4 hónapja #3496 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
A T95 és a Maus is sebezhető szemből goldammo nélkül, csak elég közel kell menni hozzájuk hogy pontosan lehessen célozni:) Azt könnyű mondani egyébként hogy van még 3 oldaluk, ha lassú tankkal vagy esélytelen, pláne hogy valószínűleg belebotlasz még útközben pár ellenségbe, szemből. Ha szerencséje van az embernek és alapból oldalt áll neki az ellenfél vagy Batchattel megy akkor természetesen nem kell szemből lődözgetni a félcentis sebezhető pontokat.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 4 hónapja #3497 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Az előbb IS8-al/nem fullos/ voltam 4 arty ott és itt az sok de nem ők szedtek ki hanem a T95 de én okosabb voltam. Csalogattam ő lövöldözött persze én is a bebúvót és a 4 artynk kiszedte :woohoo: .Nyertünk. Tanulság ha nincs esélyed a túlélésre akkor is próbáld meg a lehetetlent mert elmondhatod hogy te mindent megtettél a csapatért.
Ui:THX az artyknak a segítséget.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3498 Írta: Petyus07
Megválaszolva: Petyus07
stryker
Félre értettél, én még a repeszt is sajnálom a t95 frontjába lőni, mert a többségében semmit se sebez rajta. De teljesen kiment a fejemből vannak akik t-50(-2) 5mp-ig éllek stílusban játszik és rohangászik eszetlenül. Nehéz egy 3-400 méterre a bokor mögött megbúvó TD-t oldalba/hátba támadni, nincs teleport skill, normál csatába a csapatmunka egyenértékű a 0-val.
Nem megvalósítható hogy látok egy t95 én elindulok jobbra te balra, és amelyikünkre ráfordul fedezékbe húzódik míg a másik mögé megy, hogy miért?:
1 csapat munka nincs normál csatába, a többség ha pirosat lát a szélrózsa valamennyi irányába fogják magukat és szét szélednek.
2 ha csak 1 társa is fedezi, max. Rambósat játszhatsz, de ha elsőre nem gyújtod ki vagy okozol neki kritet te húzod a rövidebbet.
3 a sok gyengeelméjű ha low hp-s tankot lát tesz magasról arra hogy szembe van az ellenféllel és kifogja szedni, neki kell az a +1 kill, és még csak az se zavarja ha téged szed ki elsőnek mögüle.
4. Bármennyire is hihetetlen de nincs teleport skill, ha 300 méterrel előttem spotolták a td-t heavyt nem leszek a köv pillanatban mellette/ mögötte.
5 Láttál már olyan csatát ahol az eszetlenek ne lődöztek volna a semmibe? utána meg a wg fórumán siránkozik hogy őt az arty/VAGY BÁRMELY MÁS TANK úgy szedte ki hogy felse volt spotolva....

Artyra szükség van, ellensúlyozza az idiótákat, nélkülük kapásból loss lenne egy csata ahol top tier tank pálya sarkán kempel, mert az idióta wg event-jeinek köszönhetően akár IS7el is szaladgálhat.

Senkit sem akartam megsérteni, és senkire sem célzók, kinek nem inge ne vegye magára.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3499 Írta: pitt600
Üdv
Félreértések miatt írom én szeretek artyzni.És ezt a témát is azért hoztam létre hogy az artystákat védjem.

12 éve 4 hónapja #3500 Írta: Rutin75
Megválaszolva: Rutin75
Azon tűnődöm, hogy mi lenne a nyerő:
-Kifarmolom az Xp-t a GW Type E-re még patch előtt. Nyilván ki is kell fejleszteni mert olcsóbb nem lesz az tuti.
-De, mi lesz a GW Tigerrel? El akarom adni (nagyon nagyon rossz már most is szegény, ezen egy nerf még sokat fog rontani).
Azonban: ha felmegy a tierje, drágább lesz a vételi/eladási ára is? Vagy éppen olcsóbb?

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3501 Írta: pitt600
Üdv
Várj ha van helyed.Várd meg a 8.6-t az eladásal a fejlesztest azt minel elöbb csináld meg.
Pl akinek van vagy volt Löwéje az emlékszik hogy a 3601-is meglöte,de most a TigerII-nek is feadja a leckét.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3506 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
A Maus és a T-95 Egy erős harckocsi és TD..ennyi ha neked "gyengébb" tankod van az egy dolog..de a Maus és a T95 lassú,van mindegyiknek gyenge pontja bőven..de ha találkozik vele az ember nem arty-ért kell visítani..mindegyik egy nehezen leküzdhető,de leküzdhető célpont..egy erőd...de a mostani Word Of Artyban csak egy lassan mozgó tohonya szerencsétlenség mindegyik..
Egyiket sem használom..sem jpz-e100-at,sem e-100-at,semmi lassú és nagy gépet nem vettem meg pont a sok satellitwarriorok miatt,szinte semmit nem ér a jó páncél(igaz mióta ezüstért van gold lőszer azóta sem ).
Inkább a jó tűzerejű és mozgékony közepesek felé hajlottam amikkel mér arty-t is vadászhatok igen nagy örömömre,mert semmi nem okoz nagyobb boldogságot mint mikor odaérek és bosszút állhatok,és látom hogy hirtelen elszáll a nagy bátorságuk és mit sem ér a műholdtechnika :-)
Minden tank,vagy TD legyőzhető..ha lenne Ratte a játékban az is ..arty nélkül..persze ilyenkor jön az hogy az "arty menti meg a segged" duma...igen volt ilyen hazug kutya lennék ha nem lett volna ilyen volt sokszor mentett meg arty-s..de 90%-ban csak bosszúságot okoztak eddig...jobban örültem volna ha az 5 artyból 3-4 jó heavy vagy tD vagy közepes vagy bármi más lett volna és nem az eget kellene kémlelnem meg a csata fele idejében a bombázás elkerülésére figyelnem.

Persze a jó tankos tudja hová lő az arty meg mit tud belőni..de én ezt letojom magasról én nem fedezékkereső játékot hanem tankcsatásat akarok játszani.

12 éve 4 hónapja #3508 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
chevyv8

sikerült pár arty mentes kört menni 2társammal szakaszba.

Eredmény. Retardált lemmingtrain egy oldalon minden balfasz 0-2000 ig elindul majd meghal. Mert nincs visszatartóerő....

mert ugye dejódejó nincs arty. Ilyenkor mindenki nyomja a gombot, de akkor meg jön a csúnya tank és az lő ki.... Szóval gáz. Majd belejönnek....

12 éve 4 hónapja #3511 Írta: ZooleK
Ezt mondom én is állandóan, a boldog no arty és siema beszólásoknak csúnya gyalázás a vége, mindegy melyik csapat részéről. Semmi ésszerűség, mind vonul mint a birka, vagy kivágnak a mezőre mert nincs arty, akkor legyőzhetetlenek. Nem kell fedezéket keresni, bújkálni, taktikázni, mert az ellenfél nem lő ránk ha nincs arty, átnyújt egy doboz bonbont vagy egy csokor virágot, hátat fordít és mutatja a pics@ját hogy ide lőjjél, kedves barátom.
Úgy csinál néhány ember, mint ha az arty lenne a mumus, a legördögibb lény a világon ami ahogy belép a játékba máris őt célozza mindegyik, és azonnal lő, a legszerencsésebb arty pedig eltalálja elsőként és egy lövésből kiírtja, míg a többi törölgeti szeme sarkából az örömkönnyeket hogy még egy tankkal kevesebb, majd tizedmásodpercek alatt újratölt és más célpont után néz, amit hegyen, házakon, mindenen keresztül lőve 1 lövésből kiszed.
Ép ésszel bele se gondol az ilyen ember, hogy azok a nyomorult artyk, még ha öten vannak is általában más-más célpontokat néznek, vagy más célpontról tényleg ráfordulva emberünkre legalább fél percig fordulnak/céloznak, ha emberünk csak úgy mozdulatlanul tobzódik a mező közepén, mert fél megmozdulni. Ezek után, akár mind az 5 arty egyszerre rálő, egy esetleg el is találja, de ha nem Lorriane 40t nevezetű kartondobozban ül felebarátunk, akkor túléli. Ha van valamire való esze, akkor észrevette hogy az artyk észrevették, és nem várja meg amíg a lánc magától helyrejön, hanem fájó szívvel, a 3000kredites javítócsomag felhasználásával magát anyagi romlásba döntve tovaballag. Van rá ideje, fél percig nem jön újabb lövés. Hogy hova bújjon ez a szegény ember? Nincs találatjelző hogy honnan jött az áldás? Na abból az irányból kéne fedezéket találni, az talán segít.
De nem, szerencsétlen terrorban játszó emberek, már a játék kezdete előtt rettegnek, nem csoda ha a félelemtől megdermednek a csatamező közepén, a g.ci arty meg kilövi őket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dozer00

12 éve 4 hónapja #3513 Írta: pitt600
Üdv

ZooleK szépen szólt.Ja és mind igaz.Én miota artyzom kb 800 csata vagy több az artyk nehezen vagy nem szednek ki.Legyen akár 4-5.Nem azt mondom hogy mindeni artyzon de mindenkinek van artys ismeröse.A segítség kérés nem szégyen.És én is nehézzel nyomom söt csak heavyk vannak meg artyk de használom azt a tapasztalatott ami rám esett :ohmy: :angry: :dry: .Én sokat járok gyaksziba és probálom fejleszteni magam pl arty vs arty,mit tud a vas és mit nem,álca pontosság és ilyesmi.Aki azt hisz hogy nincs szüksége gyakorlásra az a legnagyobb láma.

12 éve 4 hónapja #3514 Írta: dozer00
A találatjelzős dolog tetszett, meg a javítócsomagos is. Mind hasznos dolog, és használni KÖTELEZŐ nem ajánlott. Ha nem tetszik sok noobnak hogy ezeket is figyelni kell mert ő könnyed játékra vágyik akkor fogadja már el ha lecseszik. A noob 0-800. Köszi. Van aki 10 csatával többet ér el. Jó ágon indult el, az is számít. De aki ügyes a rossz tankból is kisajtolja a pontjait. A pontokat most mint megfogató értelmezhető dologként említem, mert a noob magában elég tág fogalom a pontokkal meg egyszerűbb elmondani amit akarok.

A lényeg hogy amit a kolléga írt használni kell-.Meg sok mást is, minimap. Hogy a táras tank mennyit lőtt. (tudni a tank paraméterjeit töltésidejét, sebességét, páncélzatát, stb) na ezeket a noobok nem használják, meg az se aki csak úgy beugrik szórakozni. Nem használod? ott vagy ahol vagy ! használod? akkor már élvezhetővé tetted magadnak a játékot, mert én nem fogom más kedvéért úgy játszania játékot, hogy nekik és élhetővé tegyem. Mert ez egy nagy verseny.És nem a a rossz felén akarok állni a bréének. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK

12 éve 4 hónapja #3515 Írta: dozer00
pitt600
Az a lényeg, amit most írok. A sok noob, nem hajlandó ezekkel foglalkozni,meg tanulni, mert ő könnyed csatározásra vágyik, és ő inkább elvárja hogy tegyék játszhatóvá a játékot úgy hogy neki 0 erőfeszítésébe kerüljön. A szupermárióban is god mód kéne mi? mert a csúnya teknőcök mindig kinyírnak? Ők úgy akarnak játszani, hogy a játék kínálja fel nekik a könnyű csatákat, és a jobb nehogy már érvényesülhessen mert neki akkor nincs esélye. Nem . Minden multiban gondolkodni kell, minden játékban gondolkodni kell és kész. Nem csinálod, nem élvezed. Pont az apró kis ügyeskedések teszik jóvá ezeket a kis játékokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ZooleK, pitt600

12 éve 4 hónapja #3516 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

Úgy csinál néhány ember, mint ha az arty lenne a mumus, a legördögibb lény a világon ami ahogy belép a játékba máris őt célozza mindegyik, és azonnal lő, a legszerencsésebb arty pedig eltalálja elsőként és egy lövésből kiírtja, míg a többi törölgeti szeme sarkából az örömkönnyeket hogy még egy tankkal kevesebb, majd tizedmásodpercek alatt újratölt és más célpont után néz, amit hegyen, házakon, mindenen keresztül lőve 1 lövésből kiszed.

Mert nekem pl. tényleg így van. Elégszer próbálkoznak, akkor ez fog jönni, főleg ha mellettem hülyék vannak. Már nem azért de megnézve az effidet átlagos. És bár nekem nincs XVM, mert le is szarom, de sok embernek viszont van. Közülük sok arty. Mikor a meccsbe úgy köszöntött a 3 fős arty platoon, hogy közlik én vagyok a legjobb a csapatból ráadásul a szarjuk szerint meg az az 58% victory rate milyen csodás célpontot nyújt, akkor valahogy nem érzem magam boldognak. És láss csodát igenis engem lőttek hiába cikáztam akárhova, miközbe a Jgpze100 a mezőn egyhelyben állt. Pontosan ezért mert én jelentettem gondot, azt a hülyét meg már mindenki más is el tudta intézni. Eközbe a mi artynk természetesen bőszen elvolt foglalva azzal, hogy az általam lesebbzett közelben lévő tankokat lődözték. Miután engem megölt az ellenséges arty gyakorlatilag egyszerre counterezték a mieinket, akik még mindig a kezdőkörben szotyiztak.

Ép ésszel bele se gondol az ilyen ember, hogy azok a nyomorult artyk, még ha öten vannak is általában más-más célpontokat néznek,

Akkor rosszul csinálják, mert még tankokkal is a tűzöszpontosítás az ajánlott. Két 50%os tank sokkal veszélyesebb még mindig míg egy 100%os és egy halott.

vagy más célpontról tényleg ráfordulva emberünkre legalább fél percig fordulnak/céloznak,

Ezt el is hinném, ha nem snapshotolnának gyakran, ami mellesleg nekem is sikerült jópárszor a humellel/gwpantherrel a scoutok nagy bánatára. Bár a gwpantherrel semmi mást nem csináltam csak counter artyt, hogy legalább a pofátlanul nemtörődöm hülyék napját szarjam el.

Az a lényeg, amit most írok. A sok noob, nem hajlandó ezekkel foglalkozni,meg tanulni, mert ő könnyed csatározásra vágyik, és ő inkább elvárja hogy tegyék játszhatóvá a játékot úgy hogy neki 0 erőfeszítésébe kerüljön. A szupermárióban is god mód kéne mi? mert a csúnya teknőcök mindig kinyírnak? Ők úgy akarnak játszani, hogy a játék kínálja fel nekik a könnyű csatákat, és a jobb nehogy már érvényesülhessen mert neki akkor nincs esélye. Nem . Minden multiban gondolkodni kell, minden játékban gondolkodni kell és kész. Nem csinálod, nem élvezed. Pont az apró kis ügyeskedések teszik jóvá ezeket a kis játékokat.

Ez pedig megint azért vicces dozer00, mert megint meglehet ugyanígy fordítani az artyk ellen. Mert most ők is sírnak, hogy balancolva lesz a fajtájuk és pl. hogy a mozgás közbeni célzás rosszabb lesz. Kérdem én miért is kéne az artynak mozgás közben kilőni valakit félpályáról? Ők is egyszerűbb játékot akarnak. Stb. :lol:

Ez megint attól függ kinek az oldalán vannak az autisták. Akik itt sokat artyznak valószínüleg kevesebbszer vesztenek azért, mert az ellenségnél vannak az értelmesek, míg melletted a hülyék lévén te már +1 értelmes vagy még a legrosszabb esetben is. De ha nekem besorsolja a sok retardáltat, akkor jön a fenti eset. Vagy én megyek ki a sok camper közül, így engem lőnek és vesztünk, vagy én is campelek és még mindig vesztünk. Csak legalább közbe van időm elmagyarázni a csapatnak a családon belüli szaporodás káros genetikai hatásait.

12 éve 4 hónapja #3517 Írta: ZooleK
Egy szóval sem mondtam hogy epic player lennék, egyik hozzászólásban még írtam is hogy mezei átlagplayer vagyok. Mindenesetre ha jobban végignézed mikkel mentem eddig, akkor végig lehet gondolni hogy miért is ennyi, ELC AMX-el nem épp javítani lehet a statokon, fun tank. Ezzel mentem a legtöbbet, és a többi nemzet scoutjával. A többi tankot húzom X.ig mint ha kötelező lenne, ráadásul 30darab van amiből 29et húzok párhuzamosan. Nehéz egyik csatában könnyű tankkal, a másodikban nehézzel, a harmadikban meg tdvel ésígytovább. Mindegyik tank más stílust követel, és nem egyszerű egyik csatáról a másikra váltani, viszont ha csak a szorzókat nyomom le minden nap egyszer akkor lényegesen hamarabb meglesz az összes X. tank ami kell, mint ha egyet/kettőt húznék párhuzamban. Az effim annyira nem izgat fel, egyébként pár hete függesztettem fel a scoutokkal való köröket, és 100at javult az effim. Ha figyelemmel kíséred(bár nem hinném hogy ez bárkit is felizgatna:D), naponta kb 2-4 ponttal javul az effim, csak a scoutok hanyagolása miatt. De mindegy, legyek noob ha úgy jobban tetszik, ettől függetlenül nem arról szólt a hozzászólásom hogy én mekkora nagy penge vagyok, hanem hogy a még nálam is nagyobb noobok mi a f@szt rettegnek úgy az artytól mint ha valami Istencsapása lenne. Engem is kilő időnként, mégis jobban örülök annak hogy vannak, mint annak hogy legyengítik őket. Amúgy 3 artym van összesen, de nem hogy snapshootolva, de teljesen beszűkült célkereszt mellett sem lehet vele rendesen eltalálni senkit(bia, célzásgyorsító, töltésgyorsító mindegyiken van.)

12 éve 4 hónapja #3518 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Ezért írtam, hogy nem érdekel az effid. De sok ember csak az XVMre veri a nyálát, így gyorsan elsődleges célpontá tehet. Most már én is bekapcsoltam, hogy vegye fel a csatákat, majd ha lesz időm, meg türelmem megmutatom milyen az, hogy a fél csapatod bóklászik a mapon mint a holdkórosok, te meg 15 percen keresztül arty zárótűzben mászkálsz, mert ők tudják mit kell csinálni, a te oldaladon lévők meg nem. Ezért tökmindegy hány tankot ölsz le meg milyen hősiesen küzdessz, ha más nem 100 hpként szednek szét, főleg ha valami nyílt map van. Egyszerűen túlságosan befolyásolják vagy éppen ilyen helyzetben eldöntik a meccset.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.