A Német ágon szépen eljutottam a VII tier artyhoz egész jól lehet játszani vele, gondoltam menjünk tovább a VIII-ra, nos megvettem, bánom ,rettenetes érzés egy ekkora vassal még elindulni is ráadásul jó helyre állni, nem fordul, majd 40s a töltés.Részletezhetném még egy ideig, de szerintem egy hulladék, annak jó aki gyorsan halni akar vagy aki mindig jó csapatban van.
Ez egy lassú szörny ami ha talál akkor jó érzés, de számomra hatalmas csalódás, inkább megyek más nemzet ágára.
FV207 (angol VIII-as), a frissítés óta össze vissza lő, van, hogy be sem csapódik a lövedék...
Hirtelen elhatázozásból betöltöttem 5 goldot (darabja 15 egység) és láss csodát.
Pontos, és elsőre akkorát sebzett, mint még soha (ST-1, 1298 dmg).
A Német ágon szépen eljutottam a VII tier artyhoz egész jól lehet játszani vele, gondoltam menjünk tovább a VIII-ra, nos megvettem, bánom ,rettenetes érzés egy ekkora vassal még elindulni is ráadásul jó helyre állni, nem fordul, majd 40s a töltés.Részletezhetném még egy ideig, de szerintem egy hulladék, annak jó aki gyorsan halni akar vagy aki mindig jó csapatban van.
Ez egy lassú szörny ami ha talál akkor jó érzés, de számomra hatalmas csalódás, inkább megyek más nemzet ágára.
Én is kb ugyanekkor vettem meg a GWTiger(P)-t. Kipróbáltam, hát nagyobb volt mint egy ház. 10-zel majdnem elértem egy helyet, majd megfordultam, mire már az ellen a pálya közepénél járt. 0 sebzéssel kihaltam. Köv csatában már el se próbáltam mozdulni a kezdőhelyről: kb 0 sebzés. Majd jött egy Malinovka: Sok sikertelen találat után egy szembe mozgó T25/2-t találtam el, kb 450 sebzést el is szenvedett, majd mentem garázsba. Következő csata már nem volt, mert a tank ment piacra, ennyi volt a német arty ág
Mondjuk előtte a GWpanthert is eladtam kb 15 csata után 17% wr ÉS találati aránnyal, majd pár hónap után újra megvettem.
Hát én Francián megyek és elég jó Artyik vannak benne 7 szintig vittem el eddigi vélemények.
2 szint Hát ez talán a legrosszabb artyi de csodás módon el lehet vele találni tankokat.
3 szint hamar szétugrik és nem mozgékony annyira viszont elég jól használható.
4 szint érdemes álcahálót venni rá ugyan is nagy a látótávja és ritkán mozdul meg és e mellett tökéletes artyi.
5 szint a játék legjobb artyija 0.68 pontoság és 12 másodpere lerövidíthető betöltési idő nagyon jó mozgékonyság és sebzése se pite még TD-nek is tökéletes.
6 szint hát az 5 után nem valami pontos de viszont TD-ni sokkal jobb vele olyan jól ki lehet iktatni az artyikat is vele mind állat mozgékony és lapos bármire rá lehet támadni vele felderitöket is is le tudod szedni magadról nyilt terepen és gödörben szoktam használni és ha nyerés van azért ha vesztés azért helyet érdemes váltani mindegyikkel hisz az az előnyük.
7 Hát erről sok jót nem tudok mondani de általában 2 lövésböl szedik ki igy 1 szer beletrafálhatsz egy tankba a felderítőknek kb 5 lövés vagy szóval hívj segítséget vele inkább.Nem mondanám nagyon jónak elég sűrűn mellé megy
Artinál lényegtelen adat vele az átütés, nagyrészt robbanóval lősz meg többségében úgyis mellémegy, és a splash damage számít.
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
Ha nem üt át akkor, simán lehet "lepattanó" mert túl kicsi a sebzés a páncélhoz képest, 9-es orosz arty is letud pattani egy E100, Maus-ról.
A 4-as angolnak meg marha kicsi a sebzése, splash az meg kb olyan mintha nem is lenne
Probálj vele motor háztetőt lönni, vagy más gyenge pontot használd ki, hogy forgó tornyos és gyorsan tűzzel, ha lehet lesőnek mindig a nyitott tetejű tankokat vedd célba.
Az 5-ös Bishop-on már jobb az ágyú, de marha lassú és nagyon rövid a ható táv.
Brit ág egyelőre nagyon rossz.4-esnél tartok de 5-ös tankról lepattog.Megnéztem az ágyúja adatait,ennek a legrosszabb,44-es átütés.Az 5-ös jobb lesz?
igen 13mm-rel
mivel ezeknek 500m a hatótávja folyamatosan helyezkedni kell velük.a Bishop elég lomha lesz de jó vele játszani.
de csak 1 fajta lőszered lesz , én most kezdtem a 6ost nyúzni....felderítőnek is kiváló. előre rohansz, spotolsz magadnak majd szóród az áldást és eltűnsz utána a naplementében.
Soha nem jutok el a hatosig! A Birshalmánál tartok én is, tegnap hatos csatába dobott be!! Még jó, hogy magyar szinkron van a gépen, mert kb. 20-25-ször mondta volna, hogy "Wididöntpenetrét"! Böszme 147 sebzést sikerült összehozni...
A birsalma nagyon rossz,én is alig vártam,hogy meglegyen a Bishopp az ágyúval.Most FV304-nél járok,több mint 500 csatám van vele és nem akarom eladni Szakasz társakat keresek akikkel együtt funolhatnánk.3 db FV304 egy szakaszba brutális...
fules66 (nem véletlen kisbetűvel írtam a neved) magadfajta simán ássa el magát. Alapból a sorszámos neved gyomorforgató és az ilyenek mint te anyáznak játékban, ha valami nem tetszik, szóval az a tipikus senki vagy. Ha ilyet látok mint te oda se fordulok artyval segíteni neki. Az már mellékes, hogy a hozzád hasonlók meglátnak bármit akkor már kérik a támogatást. Garantálom neked az az amatőr player vagy aki minden meglátott tankra erősítést kér. 3k csatám van több mint két éve játszom igaz 1 évet kihagytam, az utolsó 1k csatám csak artyval csináltam. Azért, mert így fontosnak érzem magam. Csapatjátékos vagyok és szeretem hasznosan tölteni a csatamezőn eltöltött időt. Jobban átlátom a terepet oda nyújtok segítséget ahova épen kell, ja s közben tudok cigizni, nem farkat verni fiam. Nem ismertem az artynerf előtt az artyt, mert unalmasnak találtam aztán pár hete ráéreztem és nincs az a pénz amiért kiszállnék belőle. (Bárhol meglátom a neved akár saját teamben elsőként lőlek agyon, érezd a törődést. Aztán megtanulsz véleményt nyilvánítani ember módjára.) Tapasztalataim szerint a német és az orosz arty ér valamit a többi kuka. A francia tier10-es erőtlen hiába van 4 gránát a tárban. Cpt lőszer reménytelen nincs semmi penetration. A brit abszolút gagyi. Abba csak kum vagy repesz megy. Bármi ami amerikai zászlós alapból nem jön be (kivétel a t34, arra is csak barátom beszélt rá, de az is csak porosodik). A pontosság és gyorsaság miatt orosz tier10-re gyúrok kb két hét ha lazán csinálom. Nem kell mellre szívni ez csak az én véleményem. A tier10-es artykról az alatta lévőkről nem írok véleményt, mert nem az a cél, hogy tier5-el funoljak 5 évig.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...