A KV-2-ből kihúztam az S-51-et (elit lett).
Olvastam róla jót is, rosszat is.
Arty-s próbálkozásnak (első kezdet) - ez jó lenne, vagy nagyon béna leszek ezen a szinten vele?
Arty-s próbálkozásnak (első kezdet) - ez jó lenne, vagy nagyon béna leszek ezen a szinten vele?
Az S-51 -el az a baj, hogy nagyon kicsi a vízszintes ágyú kitéríthetősége. Persze az egész szovjet ágnak. Viszont iszonyat nagyot csap az ágyú. Igazán szerintem az atry nerf előtt volt jó. De mostanában is láttam már 5 killes 3000+ sebzéses S51 játékosokat.
Az a helyzet, hogy én pl. visszavettem a GW panthert és bizony nem érzem azokat a hátrányokat amik a nerf utáni pillanatokban az artyk eladására kényszerítettek. Persze továbbra sem lehet büntetlenül kapkodni. De 75% legényekkel simán ment a 100% hitrate.
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28248Írta: kopaszcpl
Megválaszolva: kopaszcpl
Jobb választás mint az angol vonal.Most kezdtem el nemrégiben húzni a német mellett,hát kínlódok vele eleget.Felsőbb szinteken állítólag elég pengék,de pl. a Birch Gun khmmm "vicces".
Miért lennél béna? Nagyon nagy türelem kell csak hozzá,és bírni a szidást.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp
1,4milla az ára.
Szerintem gyakorolni vegyél valami olcsóbbat.
De ne sokat vacakolj, nem kell ezt túlmisztifikálni. Simán menni fog.
Jól artyzni sokkal könnyebb mint jól felderíteni.
Ha úgy érzed, hogy megvan az alap, akkor vedd meg bátran az S-51-et.
Magasabb tierben lassabbak és nagyobbak a tankok, ergo könnyebb őket eltalálni.
.......
Az a helyzet, hogy én pl. visszavettem a GW panthert és bizony nem érzem azokat a hátrányokat amik a nerf utáni pillanatokban az artyk eladására kényszerítettek. Persze továbbra sem lehet büntetlenül kapkodni. De 75% legényekkel simán ment a 100% hitrate.
Persze, hogy nem érzed, hiszen azóta buffolták már a közepes artykat!
A GW panter amúgy is a legjobb volt (most is az) azon a szinten, nagy látószög, mozgékony, gyors és még űt is.
.......
Persze, hogy nem érzed, hiszen azóta buffolták már a közepes artykat!
A GW panter amúgy is a legjobb volt (most is az) azon a szinten, nagy látószög, mozgékony, gyors és még űt is.
Egyetértek,még Top Gun is meg lett vele(nálam nagy szám) ami a G.W. Tiger-nél már csak a 44 másodperces töltési idő miatt is nehézkes...
Srácok,ugy vagyok vele,hogy előbb tanuljak meg egy elfogatható szinten arty-ni,mert ugy gondolom,hogy nem könny jól tüzérkedni.
Azt meg nem akarom,hogy a csapat elküldjön az édesanyába,sleep arty és hasonlók.
Legénység fejlődését meg megoldom goldal,hogy 100% legyenek.
Azon a szinten nem lehet megtanulni.
1. Túl kicsi a lő-táv (azt hiszem ez angol betegség), így menned kell előre.
2. Túl gyorsan mozognak az ellenfelek, így alig tudsz valamit eltalálni.
Arty-t tanulni (szerintem) legalább 4-es szint kell.
Max megveszem a Grille-t,ki van fejlesztve mar egy éve legalább.
Tévedsz ez még egy 10 emeletes ház mögül is kiszed
Persze, hátat fordít neked és körbelövi a földet.
Dehogy... 45 km a lőtávja, és nem repeszgránát kilövésére tervezték, hanem atomgránátéra... nemhogy egy tízemeletes házat, de az egész békásmegyeri lakótelepet eltüntetné egyetlen lövéssel...
Akinek a Shift nézet újdonság annak új lehet ez is:
ctrl+jobb klikk a minimapon a targetre egyből oda fordul a gép nem kell lapátolni max kicsit finomítani a célzást(ha jól emléxem,rég artyztam utoljára).Gyorsan tájékozódhatsz is így ha kamikaze "scout" van a csapatodban.A piros effiseket nagy eséllyel megtalálod ugyanabban a bokorban később is.
Még két megjegyzés- nem sokat futottam artykkal, tudtam, hogy van valami hasonló billentyű kombináció,de pontosan nem tudtam. Köszönöm.Második-olvasd külön Glock-Koi-20, hátha!
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28328Írta: Lurenkill
Megválaszolva: Lurenkill
Arra rájöttem,hogy nem stimm a wot név csak azt hittem a Misi az.Nem esett le.Mostmár oké képben vagyok! Toljad vazze ne fórumozz arra a melóhely való!xD
u.i.:Köszi Tiger205_Bp.Többieknek meg bocs az Offért!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...