Megnyugtatlak Dereg10, egyik artynak sincs páncélja
Gyorsnak meg csak a francia batarty mondható.
Jól rejtözzön... amíg nem lönek jól rejtöznek általában. Utána meg úgyse.
Legyen hatásos... kinek a kezében? Melyik tierben? Mi ellen? Melyik pályán?
Az angol például pontatlan, de jó magas ívben belö minden mögé, vagy ha nam hát szplessel egy nagyot mellé. Szóval néha nagyon hatásos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Dereg10
teljesen egyetértek veled. sőt egy tankot annyi játékos irányítson amennyi a legénysége. a töltő szerepét betöltő játékos egy minijáték keretein belül töltheti be az ágyút. a rádiósnak mindig azt a gombot kell lenyomnia ami a képernyőn felvillan hogy jelezzen a többi társának az ellenség pozíciójáról.
a parancsnoknak egy csúszka mozog jobbra, barra és mindig középen kell lenyomnia a space-t hogy a legnagyobb látótávolság érvényesüljön (mint a régi fifa-ban a 11-esnél.)
Kb így hangzott amit te mondtál...
Am meg nézz videot múltkor volt a Pattonos video három srác beszél valamiről...valami artyszél vagy fedezék vagy...ahova nemtud lőni az arty...10másodperc...meg ilyesmik...nézd meg...
Bunkó stílusodra egyszerüen nem lehet normálisan reagálni...
Fifából meg vegyék ki a Cristiano Ronaldot...mert ha terpeszeben akarok állni(másoknak mert ő terpeszben áll szabadrúgásoknál) akkorszólók Győzikének mutassa meg miaza a terepszállás...Vagy mert Ronaldo túl nagyot tud lőni...gynegítsék 2x 3xorosára...
érted ez nem hozzáállás...engem is most lőttek ki...1219 dmget kaptam...miért? mert elcsesztem...ennyi..
bocs, nem akarom a helyesírásodat fikázni, elhiszem, hogy elírtad, meg én sem vagyok nyelvtantanár, de a "terepszállás"-t hogy tanulod meg Győzikétől? Am meg az artyk igenis maradjanak bent a játékban, igenis féljenek tőle az emberek, én is hányszor kaptam már be így 1k sebzést, ráadásul Tier VI-től már a legtöbb pontatlan, lassan tölt és lassan céloz (M41 még nálam elmegy )
GW Tiger vs Conqueror = oneshot. Eddig ez az 1950HP volt a legnagyobb sebzésem. Tetszett is bitangul...
Csak mert szegény fiú nem tudta, h nem illik hegymenetben kidönteni a fákat...
Amúgy ez volt az egyetlen árulkodó jel, ami alapján klikk az egérre...
A többi szerencse, némi rutin, meg WG pontossági faktor. Akkor is tetszett.
Sziasztok!
Régen játszottam arty-val,t3 jutottam.Bevallom szörnyű tűzér voltam a csapat bánta általában a dolgot,be is fejeztem a tűzérkarieremet( Grille-t már nem vettem meg).
Mostanába azon gondolkodom,hogy igy több tapasztalattal ujra belevágok,tudom arty-val nem könnyü jól játszani.
Esetleg a ha van itt jó tűzér leìrhatná a harcéri tapasztalatait,hogy Mit?,Mikor?,Miért? csinálja.
Tegnap Highwayen GW Tiger 1870-et sebzett a JgPz E-100 ba, amitől szépen ki is gyulladt és bumm. Ennyi. (2200 sebzés)
Nektek mi volt eddig a legnagyobb trófea oneshotból?
Nektek mi volt eddig a legnagyobb trófea oneshotból?
Teszt szeró is számít?
Tegnapelőtt csillagrombolóval (183) one shoot (ammo rack? bumm?) E100 (2,700) LoL - torony hátulja hehehe
- aztán még két lövés, de az össz sebzés 3900 volt
Simán veszteséges kör lett (de kit érdekel ez után a lövés után???
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...