Nah itt is megy a veszekedes, nah de off vege.
En a artynerfel rohadtul nem ertek egyet, vannak tierukben top artyk, es olyanok amik csunya meglepetest okozhatnak, de a wg rossz szemszogbol kozelit.
"Te Ivan *hukk*(nahjo ennyire nem elem magam bele) ezek a vackok panaszkodnak, hogy az artyk ohkzak, meg ezreket lonek belejuk, ha a seggugek veletlenul eltalaljak, mikor kint allnak mar 20 mp-e a 'steppes' kozepen."
"Igazad van Vaszilij, de mit csinaljunk veluk, hogy ne lojjenek ekkorat?"
"(kommentar, legyen mondjuk egy angol programozo)Elnezest, Uraim. Veletlenul batorkodtam meghallani a beszelgetesuket, es arra a velemenyre jutottam, hogy erdemes lenne nekem is megszolalnom, hatha ezzel tudok segiteni. Szerintem le kene csokkenteni az artyik max sebzeset, hogy mondjuk modul nelkul ne 1000-reket(aranyertek) csak 500(aranyertek) tudjon maxba sebezni, esetleg egy kicsit a atutesukbol is levenni, de a sebzes korrigalas utan ez mar nem lenyeges, talan meg egy kicsit lapositani a roppalyat, hogy 'nehezebb legyen beloni azt a tankot, aki azt hiszi, hogy egy fel meter magas szikla mogott 2 meterrel, az tokeletes artysafe pozicio' es ezekkel a modositasokkal, mar a hulyek se panaszkodhatnak, meg meg az artyzas ertelme is megmaradna, de mondjuk ezeket azzal, kiegeszithatnek, hogy a celzasi ido levesszuk 10%-kal, es igy az artyknak nem kell 20 'percet varni a toltesre, meg meg 20-at mig celzo raall a celpontra es azt meg igy is csak bajosan talalja el, es akkor az artysok is meg lesznek elegedve." AMEN
"Hulye vagy te Henrik, kulonben is hogy bizzunk meg benned meg az elvtarsunk se vagy. De igazad van az artyknak lassu a toltesi ideje, a celzasi sebesseg meg meg gyatrabb, akkor nerfejjuk le meg jobban ezeket, hogy ne legyen ertelme artyzni es akkor majd pistike se fog sirni az arty miatt."
"Ne legyetek balgak! Ezzel csak a jatekelmenyt teszitek tonre. Es pistike legkozelebb a td-k miatt fog sirni, hogy mikozbe maszott fel maussal a hegyre Prokhorovkan, encounter modban, harom hulye td, ket masodperc alatt, kiszedte oldalrol."
"Te mondtam, hogy kussolj budos pudingzabalo! Nah, szoval hol is tartottunk? Jah, igen. Meg le szedjuk a sebessegt meg a alcazast, hogy az arty ne tudjon bebujni egy bokorba, meg a scout erkezese elott, es ha bebujik, onnan is tokeletesen lathato legyen mint ha nem is lenne ott bokor, amugy meg ha mar az artys vart (tenyleg) 2 percet mire loni tud akkor se talaljon el senkit, csak ha pont a csove ele teszik a 'sultgalambot'. Nah szerintem igy mar senki se fog artyizni, es megnyugodhatunk, 8.7-ig nem fog pistike minket zavarni, csak rohog a markaba, hogy azok a csunya artysok vegere megkaptak, es hogy egy se jon csataba, mert a 2 perc varakozasert egy celra, nem fog 10000-res loszerrel loni, foleg hogy szinte biztos nem lesz talalat."
"Ezt szepen megoldottunk Ivan, gyere menyunk igyunk is erre egy uveg vodkat"
"De vaszilij, meg csak hajnali hat van, es mar ket uveggel megittunk."
"Akkor a harmadik meg pont lecsuszik, nah gyere erre inni KELL!"
"Igazad van, de azert erre ne szokjunk ra, mert meg a vegen alkoholistak leszunk."
"Mi? Alkoholistak? SOSE!"
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...