Jelenleg 34 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Arty - Kell vagy sem?

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3395 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Nekem ok, ha nem lesz majd arty akkor én azt amit eddig arty lőtt ki azt én fogom. Mert ugye felbátorodnak a kis hurkajátékosok, én meg odadörrentek, lepattogok a 20mm páncélommal róluk és csak nyomom a bal klikket és csak lövök és nyomom és csak jönnek akillek , meg halnak meg a szegény játékosok akik végre nincs arty, de van cserébe sokkal merészebb ellenséges heavyáradat. Utána ő tőlük fognak félni. Mert ugyan most a noobok valóban kempelnek, én viszont ha már senki sem akar játszani megkereslek a legeldugottabb bokorban is titeket mindennel és gangbang lesz. :P
Mondjuk nem oda kell tankkal állni ahol nem lő meg az arty hanem oda ahol nem telibe lő. mozogsz de haladsz előre mert egy távolságon belülre már nem tud olyan közel lőni . :P ja és GANGBANG

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 4 hónapja #3397 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Én Artyzgattam is, de eladtam a francba mert piszok unalmas.

Viszont egy dolgot nagyon is tudok ha nincs Arty vagy van de mindkét csapatban egyformán béna akkor jókat tudok játszani TD-vel, Haevyval egyaránt. Egyébként meg élvezhetetlen számomra a játék, és ezzel a többség így van. Nem az arty a hibás emiatt, de ő az oka.

Nem tehet róla hogy ők tudnak artyzni és kiszedték az összes Artynkat. Arról sem tehet, hogy nálunk pont afk az arty. Arról sem tehet, hogy volt normális felderítőjük és az szedte ki az Artynkat. Meg arról se tehetneki, hogy nálunk pont segg hülye az Artys. Meg azért se hibás, hogy ő pont tud játszani. Viszont ha ez éppen összejön és általában ezek valamelyike összejön, akkor abban a körben nem lehet játszani miattuk, pontosabban csak az ő csapatuk tud játszani.

Miközben bármilyen másik tankban ülök ez nem így van. Tök mindegy, hogy milyen szar a csapat, mennyi afk van, és mennyi pro van a másik oldalon. Lehet játszani, lehet, hogy 4 perc perc alatt 12:3-ra legyalulnak minket de legalább 4 percig játszottam, aztán megyek egy új kört új csapattal. A fenti esetben meg csak szopok 10 percig.

És nem érdekel a CW meg, hogy mi van 10-es szinten, és a többséget ugyanúgy nem érdekli. Ha pedig ez a többség itt hagyja a játékot mert nem tud needforspeedezni, meg lövöldözni mindenre ami mozog akkor csak idő kérdése és a WG becsukhatja a boltot aztán nem lesz semmilyen CW meg Tier 10-es kör.

Megértem, hogy az Artykat nem tudják kidobni a francba mert kell a CW-n, meg a profi játékosok kláncsatáiba, viszont oldják meg, hogy randomba se csesszék szét a sima userek játékát. Erre meg kb a nerfelés az egyetlen megoldás, ez van.

12 éve 4 hónapja #3398 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Ez örök téma, Fules66 rakott be egy képet, ahol 3 arty uralta a csatát, na ezek pro artisták voltak, kérdem én, ha egy Tier VIII-as csatába bejön egy hármas IS-3 szakasz nagyon összeszokott pro játékosokkal, azok nem ugyanígy uralni fogják a csatát? Akkor gyengítsük az IS-3-at is? Ilyen alapon tényleg bármit lehetne gyengíteni, mivel a jó játékosok (2-es, vagy 3-as szakaszban) szinte bármivel (persze nem felderítővel tier X-es csatában) képesek csatákat eldönteni. Az artistának is folyamatosan figyelnie kell és nem félkézzel játszania, a félkézzel játszó "hülyegyerek" artista meg nem fog simán kiszedni, sőt az ilyen inkább csak hátrányt jelent a csapatának, mint előnyt. Figyelni kell, hogy úgy helyezkedj, hogy tereptárgyak ne takarják ki a pálya nagy részét, figyelni kell és sokszor folyamatosan menekülni az áttőrő könnyűtankok elől, meg persze, ha spottolnak akkor azonnal menekülni, mert különben az ellen artyja kiszed, közben persze nem ártana megvárni a töltési időt és a baromi lassű célzókör leszűkülést, hogy végre tudj egyet lőni a felspottolt ellenre, ami aztán leszűkült kör mellett is mellé fog menni, vagy ha talál, akkor persze nem üt át és csak kisebb sebzést okoz. Azért lássuk be artyzni nem egyszerű és nem minden félkézzel játszó, 600 effis lesz jó artista, ezért feleslegesnek tartom, hogy ennyire legyengítsék őket, profik mindig is lesznek, azok pedig bármilyen géppel csatadöntő szerepet fognak játszani, ilyen alapon pl a jól helyezkedő és rejtőzködő TD-k szintén gyengítésre érdemesek, hiszen általában nagyobbat sebeznek a nehéztankoknál is és sokszor nem is látni, hogy honnan jön az áldás :). Én egyébként ne vagyok jó artysta, nem sokat játszottam artyval, azokat is csak a német ággal.

12 éve 4 hónapja #3400 Írta: dozer00
Aham... a sima user az ő reggelijük, ha nem játszani jössz csak bohóckodni, meg 2 perc is elég neked, akkor mi a gond. Nem ezért vagy itt? Örülj a 2 teljes percednek :P Én nem örülök neki, de nem az arty a hibás érte. Mert arty mentes mapon is vannak 2 perces csaták. Kiegyenlített MM. AKkor is te fogsz meghalni az artytól, csak ha kevesebbet lő meg sebez, akkor én bátrabban megyek feléd az 50b-vel és még arra se fogom a fáradtságot venni hogy visszamenjek a fedezékbe tárazni 27 sec-ig, hanem csak megyek felétek :P Wohoo micsoda buli lesz. :D

Nem mindegy nektek hogy kisebbet lő? akkor nem 1000 életről lő le majd hanem 500 ról... és aki noob így sem fog többet játszani, meg többet sebezni, mert akkor az a pró MUMMY/EFE/OMX akárki közepes , jó játékos bátrabb lesz és lerohan mint ha cw-n lennénk. Ő tőlük fogtok rettegni. Ez csak egy problémát old meg az artyknál a te szemetekben, hogy nem ő fog oneshotolni, hanem egy heavy fog darabokra lőni. Mert ő tudja használni most már korlátok nélkül a tankját, meg a med is, xy meg nem meg nem is tudja hol sorozzon meg meg úristen most mért bántanak. :P Biztos kell a korrekció az artyknak, de ugye mindennek 2 oldala, van. Most már nem kell akkora energiát fektetni az artylövésre, így könyebb lesz a gyengébbeket bedarálni. Én ezt most megmondom, hogy ők akkor is bokorlakók , meg kezdőkempingesek lesznek, mert most a veszély forrás nem a gonosz artyk lesznek hanem azok akik már most is úgy játszanak hogy mozognak és merik hazsnálni a tankokat. És persze akik nem mondják azt dacból, hogy én már pedig nem használok goldot, meg nem szerelem fel a töltésgyorsíítót mert én nem vagyok köcsög, és ez előny meg milyen dolog az már... Ln meg fogom, meg goldozni is fogok, meg minden tankomon 4-5 skill lesz és 0 esélyt adok mindenkinek aki csak kicsit is kevesebbet játszott mint én :P éljen WG, csináljátok csak :D

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3401 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Nekem ok, ha nem lesz majd arty akkor én azt amit eddig arty lőtt ki azt én fogom. Mert ugye felbátorodnak a kis hurkajátékosok, én meg odadörrentek, lepattogok a 20mm páncélommal róluk és csak nyomom a bal klikket és csak lövök és nyomom és csak jönnek akillek , meg halnak meg a szegény játékosok akik végre nincs arty, de van cserébe sokkal merészebb ellenséges heavyáradat. Utána ő tőlük fognak félni. Mert ugyan most a noobok valóban kempelnek, én viszont ha már senki sem akar játszani megkereslek a legeldugottabb bokorban is titeket mindennel és gangbang lesz. :P
Mondjuk nem oda kell tankkal állni ahol nem lő meg az arty hanem oda ahol nem telibe lő. mozogsz de haladsz előre mert egy távolságon belülre már nem tud olyan közel lőni . :P ja és GANGBANG

dozer, de legalább tudok játszani. Kilősz és vesztünk, na és? Nem érdekel, azért vagyok itt, hogy tudjak lőni-sebezni, felderíteni ha kell, bázist védeni vagy éppen foglalni. Belegyalulsz a térképbe, mert jobb vagy? Ez így normális. De legalább látlak és 1 vagy 2 lövést letudok adni mielőtt kilősz, egy arty ellen ez az esély nemigen van meg. Persze játsszak lightal, kipróbáltam nagyon nem megy, még annyira se mint TD-vel vagy heavyvel.

És nem azért sírok mert állandóan kilőnek az artyk, 10-ből 8 körben bekapok max egy darab splast vagy még annyit se aztán ennyi, nem zavar, hogy van tüzérség. De az a 20% amikor kilőnek vagy túlélem de oda az összes modul meg a fél legénység még mielőtt bármit csinálhattam volna mert mozgás közben telibe lő vagy beérek ugyan az arty árnyékba de az első alkalommal amikor kinézek bumm, na az több mint amit az ingerküszöböm elvisel. Meg úgy általában rühellem az arty árnyákos játékot akkor is ha győzünk és engem egyáltalán nem zavart a tüzérség.

simron78, nem mindegy, hogy az egész térképet uralja 3 játékos vagy a csatát. Ugyanis a térkép másik részén a másik 12 játékos ellen lehet játszani addig amíg odaér azaz is3 szakasz. Sőt az is3 szakasz ellen is lehet játszani mielőtt kilőnek. Az Arty ellen nem tudsz játszani, maximum bujkálni előle.

12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3402 Írta: dozer00
MEMNON én el nem tudom képzelni egyesek hogy játszanak , de figyelj rám . Én nekem még E3-as TD vel is van pascucci medálom (lőjj ki legalább 3 artyt) pedig az 10es TD és 20-al megy bakker. 1 arty is a noobokat lővi meg 5 is. Vegyék őket ki? Engem most a td-és közben szerettek meg, néha rácsapok egyet az asztalra ha meglőnek de ki érdekel. Az bosszantson fel ha olyan marharépákkal játszol ahol az arty 10et tud kilőni, meg ahol 2 percig szeret játszani valaki. És elmondom. Van aki 2 perc alatt is tud jókat sebezni meg még killje is van vesztesbe is. De én nem tudom feltételezni egy 0-800 ról hogy ebből 2 perc alatt bármi is teljesülne. Akkor mért nem törekszel a 15 perces csatára. Ja mert nem bírja az idegrendszered a várakozást a nehéz tankkal? Pedig ez nem a kamikaze szakosztály. Ha nincs türelme itt sokaknak hozzá akkor más stílust kell felvenni. De én a lightokokn kívül más rohamtankot nem tudok ajánlani. De ugye az meg nem lövi a gombafelhőket meg nincs 200 as armorja... ja hogy az úgy már nem oké? :P Sok tankost látni aki malinovkán eldobja a csatát mert nem bír 10 percig várni a másik csapatra hogy elveszítse a türelmét. Mert a döntetlen nekik gáz mert 15 percig játszott és az gáz ...

12 éve 4 hónapja #3403 Írta: Lailo
Megválaszolva: Lailo
"viszont oldják meg, hogy randomba se csesszék szét a sima userek játékát."

Ne legyél sima játékos. Én is állandó prém nélkül játszok a játék eleje óta 5-6os tankokkal farmoltam ki 1 kivételével az összes top tankot,artit. Sajnos amióta levitték ezeknek a keresetét már csak a hétvégi speciálok alatt lehet velük keresni,de ez van vmiből a WG-nek is élnie kell.

Amúgy nem az artikkal van a gond hanem a Match Makingel ahogy korábban is írta vki. Ha nálatok egy 400effis noob van a másik oldalon meg egy 1500 effis akkor egyértelműen 2 tank hátrányba vagytok.

Egyébként kitaláltam az anti artysoknak a megoldást:
NYITSZ EGY ROHADT GYAKORLÓSZOBÁT ÉS OTT TE MONDOD MEG KI MIVEL JÖHET.

Vagy most már a századot is indíthatod prém nélkül akkor tessék ott a lehetőség te rakhatod össze a csapatot. Aztán amikor te bemész arti nélkül TC-be akkor megmutathatod mekkora király stratégiát lehet kidolgozni 15 lassú heavy tankra. Az a gond hogy itt elfogy a tudomány és csak az a taktika ,hogy elindulunk 15en egy oldalt. Ebből lesznek a noobok miatt olyan lemming trainek...... egymást hátba lövitek, blokkoljátok,vagy az első tank megáll mert meglátott egy scoutot és berezelt nehogy már kapjon egy lövést stb..

12 éve 4 hónapja #3405 Írta: fules66
Megválaszolva: fules66

"viszont oldják meg, hogy randomba se csesszék szét a sima userek játékát."

Egyébként kitaláltam az anti artysoknak a megoldást:
NYITSZ EGY ROHADT GYAKORLÓSZOBÁT ÉS OTT TE MONDOD MEG KI MIVEL JÖHET.

ez egy jó ötlet, csak tudod "kicsit" több az olyan játékos aki az összes arty-val játszó játékost visszagyömöszölné az anyjába. úgyhogy szerintem egyszerűbb ha mentek szépen gyakorlóba aztán lövöldözzétek egymást, és akkor a mi szórakozásunk se rontjátok el...

a kissebségnek kell alkalmazkodnia, nem pedig a többségnek...

12 éve 4 hónapja #3407 Írta: dozer00
Ma az arty a probléma, holnap az 1000est lövvő TD, aztán a jobb képességű medek, utána a kemény heavyk. Mindegy a többségnek mi fogja kilőni. Akkor én belenyugszok az artynerfbe mert nem annyira komálom. De akkor kéretik kicsit több életet adni nekik , mert ugye védtelen ha csak 700-atkat lő telitalálatból.
De ismételni tudom csak magam. most hogy Ödönke megéli a csata következő percét, arra fog feleszmélni, hogy az arty után most más prédája lesz. És igaz hogy +1 lövést fog tudni leadni, de akkor is 1 perccel növelte meg a saját élettartamát. Mert no arty? akkor 3 50b-vel szakaszban csak bemegyünk és 10 sec alatt 2 tank. fé perc töltés és megint 2 tank, és randomban ugye nem nagyon van több 10es, a többiek már csak 1-1 tár/ 50b. Akkor nerf 50b mert sokat lő ( avval ne foglalkozzunk hogy azért nem tudja sok ember megölni mert a töltésidő alatt nem mer rámenni mert egy orbitális nagy RETARD) no mindegy, ezutén a platoon-t törlik el , mert mi az hogy 3an össze tudnak beszélni és engem lerohannak. Aztán a proknak -50% pontosság +sebzés faktor+ átütésfaktor mert nekik úgy is megy nem mindegy. A következő a td-k a jelenlegi 16 sec-es töltésidő mellett mekkora köcsögök hogy 800 akat tudnak sebezni míg te 2x10 alatt 490-et . (nem tudok számolni de nekem ez egál, csak ugye nem kéne elbújkálni és mindig akkor kimenni mire ő betöltött, de letojom mert ÖDÖN vagyok leszarom nekem nehéz a játék könnyítsünk már!!) Aztán kedves Ödöm észreveszi hogy amivel megy tank még midig nem elég arra hoy bárkit megöljön, akkor 50%buff a nooboknak átütés +sebzés hogy ne kelljen prem lőszer se. És akkor már minden ooké lesz. 1 évvel ezelőtt is voltak gáz dolgok a játékban , de srácok ott is aki akarta meg tudta találni a helyét a játékban. Ha nem megy, az nem a játék hibája. Ha nem tud úszni a kacsa a vízen nem a víz a hülye....

12 éve 4 hónapja #3410 Írta: Rutin75
Megválaszolva: Rutin75
Volt egy másik MMO, elég ismert. Az elején nehéz volt. Ödön zokogott a fórumokon. Ma már két gombos művelet az egész. Ödönke a demokrácia árnyoldala: ostoba de sok van belőle. És ő szavaz/fizet.
Ennyi.

12 éve 4 hónapja #3411 Írta: HUNGabesz24
Megválaszolva: HUNGabesz24
A "kicsit" több játékos témához.

Engem nagyon irritál az a megfogalmazás.
Mond a véleményed, jó, még ha nem is tetszik nekem, az egy dolog. Én elfogadom, hogy nem mindenki szereti az artykat, persze szíve joga. Pont, kész.
De milyen jogon szidják a "kicsit többek" az olyan játékosok felmenőit aki nem az ő kényük-kedvük szerint játszik?! Mennyivel különb aki nem megy artyval, mint akinek van egy-két tüzér a garázsában és néha van pofája "beleülni" pár körre??
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pitt600, Candycando

12 éve 4 hónapja #3413 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
fules66 rájötem neked ralis játékal kellene inkább játszani ott nincs arty és mehetsz ahová akarsz.
Ez egy TANKOS ismétlam TANKOS játék ahol ezek a vasak vannak.
Vagy megtanulsz velük vagy megtanulsz ellenük játszani.Én felajánlottam neked hogy ,segítek de te arra sem méltadtad magad hogy válaszolj.

12 éve 4 hónapja #3414 Írta: fules66
Megválaszolva: fules66

Üdv
Figyelj "fules66" ha gondolod szívesen be megyek veled a gyaksziba és mutatok pár trükköt pl sivatagi pályán :ohmy: én arty-val te meg heavyval.
És utána az arty nem fog 1xüen kiszedni.

üdvözlettel "pitt600"

tudom hol nem lő be az arty. csak tudod mivel mindenki általban arra a 2 pontra tömörödik ahol nem tud lőni, valakinek arra is mennie kell ahol benyelheti. pont ezt mondom hogy ne attól függjön már a játék hogy ott kempeljen mindkét csapat ahova nem tud lőni az spg.

ne ugass be, ha arra sem veszed a fáradságot hogy elolvasd mit ír a másik.

már mondtam, teljesen lényegtelen hogy mit ugatsz, a sok köcsög arty játékos szopik, én meg élvezkedek. ennyi...

12 éve 4 hónapja #3415 Írta: pitt600
Megválaszolva: pitt600
Üdv
Köszönöm a kulturált észrevételed,de ha lesz kedved a gyaksziba találkozunk és birokra kelünk. :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RockKatona

12 éve 4 hónapja #3416 Írta: Surmou
Megválaszolva: Surmou
Engem azért is bánt ez a Nerf,mert a Super Pershinget ha volt csak én lőttem...most el sem fogom találni...Eddig érdemben részt tudtam venni a meccsen artyval...de így már nemfogok...

am ha most minden Arty + 1lvl akkor a Hummel drágább lesz? vagy olcsóbb? vagy marad az árban?Illetve a GW Panther...kifejlesztettem de nem vettem meg...nem is akarom a nerfig...megsem veszem ha ez lesz a nerf :D

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.