Aham... a sima user az ő reggelijük, ha nem játszani jössz csak bohóckodni, meg 2 perc is elég neked, akkor mi a gond. Nem ezért vagy itt? Örülj a 2 teljes percednek

Én nem örülök neki, de nem az arty a hibás érte. Mert arty mentes mapon is vannak 2 perces csaták. Kiegyenlített MM. AKkor is te fogsz meghalni az artytól, csak ha kevesebbet lő meg sebez, akkor én bátrabban megyek feléd az 50b-vel és még arra se fogom a fáradtságot venni hogy visszamenjek a fedezékbe tárazni 27 sec-ig, hanem csak megyek felétek

Wohoo micsoda buli lesz.
Nem mindegy nektek hogy kisebbet lő? akkor nem 1000 életről lő le majd hanem 500 ról... és aki noob így sem fog többet játszani, meg többet sebezni, mert akkor az a pró MUMMY/EFE/OMX akárki közepes , jó játékos bátrabb lesz és lerohan mint ha cw-n lennénk. Ő tőlük fogtok rettegni. Ez csak egy problémát old meg az artyknál a te szemetekben, hogy nem ő fog oneshotolni, hanem egy heavy fog darabokra lőni. Mert ő tudja használni most már korlátok nélkül a tankját, meg a med is, xy meg nem meg nem is tudja hol sorozzon meg meg úristen most mért bántanak.

Biztos kell a korrekció az artyknak, de ugye mindennek 2 oldala, van. Most már nem kell akkora energiát fektetni az artylövésre, így könyebb lesz a gyengébbeket bedarálni. Én ezt most megmondom, hogy ők akkor is bokorlakók , meg kezdőkempingesek lesznek, mert most a veszély forrás nem a gonosz artyk lesznek hanem azok akik már most is úgy játszanak hogy mozognak és merik hazsnálni a tankokat. És persze akik nem mondják azt dacból, hogy én már pedig nem használok goldot, meg nem szerelem fel a töltésgyorsíítót mert én nem vagyok köcsög, és ez előny meg milyen dolog az már... Ln meg fogom, meg goldozni is fogok, meg minden tankomon 4-5 skill lesz és 0 esélyt adok mindenkinek aki csak kicsit is kevesebbet játszott mint én

éljen WG, csináljátok csak
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...