Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni önjáró lövegezni.
Ti melyiket ajánjátok?
Nézegettem a tech tree-t. A németek tetszenek, mert nagyot lőnek, és nagyok. Viszont 10-es tier magasságban nem tudok dönteni. Talán GW.E100 kivételével mindegyik tetszik.
Legjobb 10-es arty kb. kérdés nélkül az Obj. 261...mert avval még el is találsz dolgokat (többihez képest szembetűnően sokszor)+mobilis+360-as átütésű AP-val tudsz osztogatni 1k-es csomagokat pl. nehéz tankokba+30s-en belül tölt...egyedüli hátrány kb. a kis vízszintes kitéríthetőség, de ennyit simán megér bevállalni, és hozzá lehet szokni... A kifejlesztése sem annyira szenvedős, mint pl. a brit vonalnak...
Németek talán a 7-esig jók, fölötte felejtős; franciáknál még a 8-as egy jó gép, 9-10-es irdatlan sokat lő mellé fullra szűkülve is; briteknél 5-6-os fun arty, felette ótvarok/max átlagosak vannak, a 10-es GC meg tud csúnya dolgokat (E5 egy lövés, JPE100 1,8k HP-ról) DE! mellette sok-sok miss...pótkajával, 3-4 skilles legénységgel is...

Összességében szerintem nem éri meg kihúzni...Amerikaiaknál kis tier-ek gagyik, 5-6-ba sok HEAT kell, különben dettó sz@rok, M12 egy kifejezetten jó arty, felette átlagos "nagyot lövök, ha találok, de sokat tévesztek" típusú tüzérek vannak...
Viszont, amennyiben tudsz még kicsit várni, szerintem 1 hónapon belül jön az újabb patch, előtte lesz tesztszerver, ott lehet kedvedre próbálgatni őket...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...