Mai replay-okat kerhetnek kedves Holgyek, Urak.
Elore is koszonom
Hali! Hogy tudom átküldeni? Ezt egy pár másodperce lőttem. Szerintem az ellenkezőt érte el a WG mint amit szeretett volna.... Ez a kábítás dolog nagyon kemény!
Elore is koszonom
Hali! Hogy tudom átküldeni? Ezt egy pár másodperce lőttem. Szerintem az ellenkezőt érte el a WG mint amit szeretett volna.... Ez a kábítás dolog nagyon kemény!
A beállításoknál be kell legyen kapcsolva a csaták felvétele.
A wot mappájában kell legyen egy "replays" mappa, abban lesznek benne a már felvett csaták.
Az ottani fájlokat fel tudod tölteni a wotreplays.com-ra, aminek a linkjét itt meg lehet osztani.
Elore is koszonom
A beállításoknál be kell legyen kapcsolva a csaták felvétele.
A wot mappájában kell legyen egy "replays" mappa, abban lesznek benne a már felvett csaták.
Az ottani fájlokat fel tudod tölteni a wotreplays.com-ra, aminek a linkjét itt meg lehet osztani.
Köszi! Közben rájöttem De nem hagyja valamiért feltölteni... Na mindegy! Kb 10 csata után a véleményem,hogy ezt elqrták!! Oké,hogy kisebbet sebez,de cserébe gyorsabban tölt és gyorsabban szűkül. Az új artynézettel könnyű követni a tankokat,mert szinte alig ugrik szét a célzókör. A kábítást meg inkább nem kommentálom. Az előbb voltam a cerka másik végén is,és azt mondom,inkább instant garázs,mind így szédelegni a pályán!
Az elobb kimaradt esetleg hozzafuzesek, velemenyek az adott csatarol szituaciorol.
Igaz.
Az en csatamrol: Malinovka, arty paradicsom. Azert sebeztem csak 2500-at mert elfogyott a HP, ugy latom az arty ossz sebzese most mar csak a csata idejetol fog fuggeni mert szinte minden loves sebez. Foleg a gold ammo-val ami nagyobb teruletre hat.
Meglatasom szerint buff tortent, nem pedig nerf. Annyi a fo valtozas, hogy most mar kevesebb tankot fognak kikapni full hp-rol. A stunnolas nagyon idegesito ha a fasz rosszabbik vegerol nezzuk. Az, hogy be tudod jelolni hova celzol egy jo es fontos ujitas, sajnos kevesen hasznaljak az arty-zok kozul ahogy en eddig lattam.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi, AntTheZ
Az kicsit mulatságos, (értelmetlen) hogy nem szakaszozhat arty, elvégre ami pár meccset zuztam ott volt 3 arty, s szakaszozás, megbeszélés nélkül felváltva azt lőttük akit séritett egyikőnk, s valljuk be szinte mindig heavy volt fő célpont.
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja#238655Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215
Akkor ugy látszik mindenkinek buffoltak az artykat, mert nekem mégis csakbnerfeltek!!!
3 csatát mentem, ebből csak 5 lövést tudtam leadni, de abból egy sem talált. Továbbá nemhogy az artyt vedene barki is, még a saját tankjait is leszarja mindenki.
Fejetlenül rohangált mindenki minden hova, attol függetlenül, hogy kevesebb lett az arty és nerfelve lettek a lightok, folyamatosan olyan csatakban vagyok ahol 6-7 light van egy csapatban. Lehetetlen tdvel és nehezzel játszani. Továbbá érdekelne, hogy mivel egy csomó tanknak változott a sebzése stb, igy megváltozott az adott tankhoz tartozó elvárt dmg is???
A másik első csatam t54-el kíséreltem meg próbáltam kiszedni egy másik mesét es csodálkozva tapasztaltam, hogy annyi a sebzésem, mint a 6-os hallgatnék...250-280.
6 lövést adtam le...ennyi sikerült.. És elég szar lett az értékelésem is, de ha min 300-al nézem már mas lenne.
Ami pozitív, hogy prem fiokkal tier 9-ben is össze lehet szedni20-30 ezret tisztán.
Van valami kreditbonusz vagy ez is változott???
Örülhetnek az arty ellenesek, mert elég volt a mai napból valszeg az artykat a polcra rakom és nem játszom majd velük, csak nem tudom akkor mivel is jatszak a sok light tank miatt. En is toljam lighttal???
Az elobb kimaradt esetleg hozzafuzesek, velemenyek az adott csatarol szituaciorol.
Igaz.
Az en csatamrol: Malinovka, arty paradicsom. Azert sebeztem csak 2500-at mert elfogyott a HP, ugy latom az arty ossz sebzese most mar csak a csata idejetol fog fuggeni mert szinte minden loves sebez. Foleg a gold ammo-val ami nagyobb teruletre hat.
Meglatasom szerint buff tortent, nem pedig nerf. Annyi a fo valtozas, hogy most mar kevesebb tankot fognak kikapni full hp-rol. A stunnolas nagyon idegesito ha a fasz rosszabbik vegerol nezzuk. Az, hogy be tudod jelolni hova celzol egy jo es fontos ujitas, sajnos kevesen hasznaljak az arty-zok kozul ahogy en eddig lattam.
Azt hittem annyi visszajatszas lesz, nem győzöm megnézni.
végül sajna csak te vetted a faradtságot, és ezért külön köszönet.
Igaz.
Azt hittem annyi visszajatszas lesz, nem győzöm megnézni.
végül sajna csak te vetted a faradtságot, és ezért külön köszönet.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...