8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja#232465Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Elnézted a kiírást. Olyan egységet kell kilőnöd, mely NEM VOLT MÉG felspottolva.
Tehát figyeld az arty tracert.
"Predict where the enemy artillery may be hiding" - "Tippeld meg, hogy hol bújik meg az ellenséges tüzérség..."
Artynál milyen egér érzékenységet állítotok be? Max?
És az árkád, illetve sniper célzás?
Horizontális, vertikális tükrözés mire való?
Nem kell túlbonyolítani, 1000-1200 dpi-s egér érzékenység bőven jó, úgysem használ, ha rángatod a célkeresztet.
Mindegyik módban ugyanaz az érték elég, ez nem hardcore szimulátor.
A tükrözés meg arra való, hogy mondjuk ha feltolod az egeret, nem felfele megy a csöved, hanem lefele. Vertikálisan is igaz, hogy balra húzod, jobbra fordul. Ember nincs szerintem aki ezt használná a repülős játékokon kívül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vadkakasok /ROTON/
Egy kis segítséget szeretnék kérni,nem rég kezdtem el artyzni de nem értem a célzást,nem látom az ellent mint a többi tanknál mert nem tud annyira ráfókuszálni, csak az ikonját látom hogy milyen fegyvernemhez tartozik,vaktába lövöldözök de így nem igazán vagyok a csapatom segítségére,valaki elmagyarázná?
Egy kis segítséget szeretnék kérni,nem rég kezdtem el artyzni de nem értem a célzást,nem látom az ellent mint a többi tanknál mert nem tud annyira ráfókuszálni, csak az ikonját látom hogy milyen fegyvernemhez tartozik,vaktába lövöldözök de így nem igazán vagyok a csapatom segítségére,valaki elmagyarázná?
Üdv:Ati
Az első pár arty-s csatámnál én is így voltam, csak zoom-oltam a görgővel ész nélkül, de csak nem láttam normálisan a célt. A titok az, hogy meg kell nyomni a shift-et, és akkor átvált műhold nézetbe.
Van egy mód a battle asisstant ami az arty célzását kb 45 fokos szögben megdönti így könnyebben el lehet dönteni egy fedezékben lévő tankról, hogy belőhető-e. Amúgy meg aszem alap értelmezettként görgővel tudsz zoomolni
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...