8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja#230905Írta: Serious_Black
Megválaszolva: Serious_Black
Azért van egy határ
Főleg a pálya miatt érdemes megnézni. ESL lőszersetuppal mentem be, elfelejtettem cserélni, de teljesen ugyanezt tudta volna a normál HE is. 3 közelharci killet is tartalmaz, megtekintés 18+ olvasóknak ajánlott.
Azért van egy határ
Főleg a pálya miatt érdemes megnézni. ESL lőszersetuppal mentem be, elfelejtettem cserélni, de teljesen ugyanezt tudta volna a normál HE is. 3 közelharci killet is tartalmaz, megtekintés 18+ olvasóknak ajánlott.
Az ugy volt hogy,:Szivat a t28htc mt15 és td 15 ... Egyszerűen vagy nincd td vagy bedarálnak... Így elkezdtem az arty küldiket ... 2 napja annyit nem lőttem mellé tankoknak mint ebbe a két napban vagy top tier voltam... Így ebbe a körben ment apai anyai ami a csövön kifért
Áttértem a sötét oldalra egy kicsit teszten mentem 15 csatát a 10-es BC artyval 15 csata alatt 3800 átlagsebzés 4 kill átlagban....hát lehet hogy ki kéne fejleszteni élő szerón is
Én már nem nem vagyok tőle messze az élesen, de az eddig olvasott hozzászólások elbizonytalanítottak. Most visszaadtad a hitem!
Na, tegnap volt az első nap, amikor kifejezetten Arty-napot tartottam, csak artyval játszottam... Hát nem semmi, milyen csatálat lehet elbukni úgy, hogy a társakra vagy bízva... Kilősz 2-3 tankot, mellette lesebzed az életerőd 4x-5x-ösét, és mégis vereség...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani
Na, tegnap volt az első nap, amikor kifejezetten Arty-napot tartottam, csak artyval játszottam... Hát nem semmi, milyen csatálat lehet elbukni úgy, hogy a társakra vagy bízva... Kilősz 2-3 tankot, mellette lesebzed az életerőd 4x-5x-ösét, és mégis vereség...
IRÓNIA
Meg is érdemled, ülsz a bokorban azt klikkelgecccc
Last edit: 8 éve 7 hónapja by bfreshfishb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel
IRÓNIA
Meg is érdemled, ülsz a bokorban azt klikkelgecccc
Mivel nem tudom, hogy hol van a billentyűzeten a 'W'... És hát az arty-val nem is létfontosságú
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bfreshfishb
Sziasztok! Szeretném kihasználni hétvégén az akciót és vennék 1 KV-2-t, amiből kihúznám az S-51es artyt! Mennyire hatékonyak az orosz lövegek? Németeknél a 7esnél megálltam határozatlan időre, nem jött át a német ág... A franciáknál a 6osnál vagyok és megvan a prémium is, előbbinél tetszik a mobilitás, de nagyon franciás az ágyú és lassan is tölt, utóbbi már jobban tetszik, de megvannak a korlátai a küldiknél! Az angoloknál is a 6osnál járok, nagyon tetszik a tűzgyorsasága, de sokat kell helyezkedni és sokszor nem üt be az áldás. Melyik általam ismert ághoz hasonlít leginkább az orosz? Amerikai ág miatt érdemes visszavennem a chaffet, ha egyszer nagyon unatkozom és kihúzni belőle az M41et?
Sziasztok! Szeretném kihasználni hétvégén az akciót és vennék 1 KV-2-t, amiből kihúznám az S-51es artyt! Mennyire hatékonyak az orosz lövegek? Németeknél a 7esnél megálltam határozatlan időre, nem jött át a német ág... A franciáknál a 6osnál vagyok és megvan a prémium is, előbbinél tetszik a mobilitás, de nagyon franciás az ágyú és lassan is tölt, utóbbi már jobban tetszik, de megvannak a korlátai a küldiknél! Az angoloknál is a 6osnál járok, nagyon tetszik a tűzgyorsasága, de sokat kell helyezkedni és sokszor nem üt be az áldás. Melyik általam ismert ághoz hasonlít leginkább az orosz? Amerikai ág miatt érdemes visszavennem a chaffet, ha egyszer nagyon unatkozom és kihúzni belőle az M41et?
Az S-51-et nyúzom éppen, jellemzői a SztálinRNG, az alváz páncélja (pattintottam már vele t95-öt!), a nagyobb kaliberrel pedig pofátlanokat tud sebezni, simán kikapja egy lövésből az O-Nit. Ha eltalálja... szeret mellélőni, de nem vészes, az esetek 60%-ában eltalálja amit célzok.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun
Hasonlítani az oroszok a németekre hasonlítanak, csak itt az egyik legjobb 10-es arty-t kapod az Obj 261 személyében, ellenben a legsz@rabb GwE100-zal...
Franciáknál még érdemes egyébként a 8-ast kiszenvedni, fullosan igazán kellemes kis 'cancer'...
Briteknél szerintem ne menj tovább...a 6-os FV az egyik legnagyobb fun a játékban, ha megtanulsz vele motorháztetőkre célozni, meg időben pozíciót váltani...
Ha szeretsz HEAT-et spam-elni, akkor lehet az amerikaiakkal is próbálkozni, alap HE-vel elég gagyik 5-6-os szinten...bár utána az M12 kb. a legjobb 7-es arty a játékban...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Firemanhun, MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...