Lehet,hogy hihetetlen,de a "clickelés" mint olyan,nem nagyon vonzott...Amit lényegesebbnek tartottam: ha én az 53/55-el, 261-el megkínáltam egy maus-t, JPE100-at és sorolhatnám,akkor megálltak és nem tolta át egy 3-as szupernehéz szakasz akármelyik oldalt. MOST körberöhögik az arty lövést és mennek tovább...
Ezért tartom baromságnak ezt a nerfet.. Támogatás.. ennyi erővel adjanak helyette egy 50-100 / 50-120-at.. AZ támogató.. inkább, mint jelenleg az arty-k..
Apropó: a poén kedvéért visszavettem a 14-1-et. 4 skilles legénységgel 49mp a töltési idő a 203-as ágyúval. 53/55-ben 3 skillessel, ugyanazzal a felszereltséggel meg 37.... Ez HOL balance?
]
Az artyk nem támogató osztálykörben szerepeltek évekig,és ez hiba volt.Most oda valók,ahová mindig is kellett volna őket rakni.És ez a lényeges dolog.És pontosan leírtad,hogy miért is volt unfair a többiekkel szemben.Unfair volt,hogy 1 lövéssel 1500-2000dmg-t,3-4 modul-legénységi sérülést okozott a fronton lévő nehezeknek,akiknek a feladatuk,hogy elől harcoljanak,de viszont a régi arty mechanika ez ellen szólt.(na meg erősen rányomta bélyegét a játékélmény ellen).
Nevetséges volt,hogy egy klikkerel egy atomot dobtam egy olyan tankra,aminek hiába volt páncélja,semmit sem ért vele.A HT osztály ilyen szempontból fölösleges volt.Mellesleg a gold lőszer megmarad,ami még mindig kompenzálja-felülírja a páncélt.
A stunolással igen is meg lehet akasztani a szuper nehezeket,mivel eléggé "belassulnak".
És mellesleg ez nem nerf.Még mindig lehet az artykal a felső harmadban végezni sebzés terén,ahogy régebben.Meg kell tanulni a támogató mechanikáját,és akkor jobban menne vele a játék.Most gyorsabban lőnek,pontosabbak,gyorsabban szűkülnek.
Neked az atom sebzés hiányzik,ami rossz felfogás.Tessék a fronton harcolni az artyval,és akkor megérdemelten sebezhetsz 1500-2000 dmg-et..De hátul kempelve legyen ez a jutalma,hogy alig sebez,és inkább "bénít"-támogatja a többieket,ha már a bőrét nem viszi a vására.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...