Jelenleg 52 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 2 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 8 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 10 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 10 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 23 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

8 éve 4 hónapja #241260 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Ezek a szar arty-k semmivel nem lettek jobbak a frissítés után. Ha rádszáll egy *** clicker ugyanúgy ki tud csinálni miközben csak tojik a sarokban.

Jobbak lettek, a használóiknak. :troll:
Szerintem nem a megfelelő topicba írtad ezt.

Nem lett jobb, gwe100 goldos repesz egyszer anno egy kranvagn-t toronytalálattal fullhp-ról (2000-ről) kiszedte, most 3seccel jobb a töltés, cserébe grille15be telitalálat 600körüli sebzés. tegnap asszem 16 lövésből 9 találat 2900sebzéssel 3. voltam vesztes csapatban, -96k credit prémiummal. Meg ez is, hogy szakaszba nem lehet bevinni, lehessen egy szakaszba 1-et vinni és akkor legalább tudok segíteni spotdmg-s küldiben. Ha így akarják hagyni inkább vegyék ki, kapjunk kárpótlást, kihúznám valamelyik orosz medet. mindenki jobban járna ha kivennék, nekem így nagyon nem jön be.

Hát ha még most is gold HE-t spam-elsz artyban a patch után, kb. meg is érdemled... :lol:
10m helyett 12m splash-ért qrvára megéri 6-8x annyit fizetni lőszerért... :troll:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja #241277 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Hát ha még most is gold HE-t spam-elsz artyban a patch után, kb. meg is érdemled... :lol:
10m helyett 12m splash-ért qrvára megéri 6-8x annyit fizetni lőszerért... :troll:

Ki tudom farmolni, egy nap kb 5-6 csatából amit megyek csak egy az arty, a többit prémtankal megyek, és pluszban vagyok. Volt már olyan hogy azon múlt a dolog, hogy kellett volna nagyobb splash, mert maradt hp-ja a delikvensnek. Egyébként az már tényleg gáz, hogy a 8as franciával utcsónak maradtam 8 ellenfél ellen, mondom ház oldala, kiszedem magam, szintén goldos repesz... maradt asszem 30-hpm -.- ez már vicc kategória

8 éve 4 hónapja #241286 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Ki tudom farmolni, egy nap kb 5-6 csatából amit megyek csak egy az arty, a többit prémtankal megyek, és pluszban vagyok. Volt már olyan hogy azon múlt a dolog, hogy kellett volna nagyobb splash, mert maradt hp-ja a delikvensnek. Egyébként az már tényleg gáz, hogy a 8as franciával utcsónak maradtam 8 ellenfél ellen, mondom ház oldala, kiszedem magam, szintén goldos repesz... maradt asszem 30-hpm -.- ez már vicc kategória

Gratulálok! Nagyra tatom az ilyen játékosokat! :sick:
Öngyilkosság, vízbe fulladás, stb. A múltkor is volt velünk egy ilyen, Obj. 140-el volt, persze végig campelte az egészet és a végén amikor már csak 3-an voltak a csapatból, az ellennél meg 6-an, szépen fogta magát és vízbe fulladt! Az ilyeneket kéne banolni, de nem egy órára, hanem legalább egy hétre, vagy örökre! Ha az arty elkúrja más játékát, akkor az ilyen mit csinál? Jaj nem akarom, hogy meglőjjenek, kinyírom magamat. Az xvm szar százalékot adott inkább megfúlladok!
Tudom most azzal fogsz jönni, hogy 8-an voltak ellened, és így semmi esély, de gondolom nem ez volt az első öngyilkosságod.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #241293 Írta: Fudo_Yusei
Megválaszolva: Fudo_Yusei

Öngyilkosság, vízbe fulladás, stb. A múltkor is volt velünk egy ilyen, Obj. 140-el volt, persze végig campelte az egészet és a végén amikor már csak 3-an voltak a csapatból, az ellennél meg 6-an, szépen fogta magát és vízbe fulladt! Az ilyeneket kéne banolni, de nem egy órára, hanem legalább egy hétre, vagy örökre! Ha az arty elkúrja más játékát, akkor az ilyen mit csinál? Jaj nem akarom, hogy meglőjjenek, kinyírom magamat. Az xvm szar százalékot adott inkább megfúlladok!
Tudom most azzal fogsz jönni, hogy 8-an voltak ellened, és így semmi esély, de gondolom nem ez volt az első öngyilkosságod.

Ha esélytelennek látom a helyzetet, akkor igen, ha másnak lehet, nekem is, bocsánat, ha ez téged zavar, egyébként nagyon eltértél a tárgytól

De ha már eltértünk, wotban legalább van bátorságom öngyilkossághoz...

8 éve 4 hónapja #241301 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Ha esélytelennek látom a helyzetet, akkor igen, ha másnak lehet, nekem is, bocsánat, ha ez téged zavar, egyébként nagyon eltértél a tárgytól

De ha már eltértünk, wotban legalább van bátorságom öngyilkossághoz...

Ha már így eltértünk. Bátorság pont hogy nem az öngyilkossághoz kell. Az csak gyáva megfutamodás.
Ahhoz kell bátoság, hogy szembeszállj a gondokkal, problémákkal, és KÜZDJ!
( Teljesen mindegy, hogy a WOT-ról vagy az ÉLET-ről van szó )

8 éve 4 hónapja #241304 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2
Az életet inkább ne keverjük ide, több okból se. shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Sztyepan65

8 éve 4 hónapja #241345 Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt

Nem kell bánatnani szegény gyáva kattingatós fele barátunkat. Semmi baj azzal ha az arty kinyírja saját magát a csatában. A baj csak az időzítéssel van. A csata elején kellene megoldania nem a végén.

8 éve 4 hónapja #241360 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Kedves diszno_sajtt (sic!)!
Az arty ellenes nyafikat ide kérjünk, köszi!
www.wotinfo.hu/...tart=0

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #241389 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Mi a különbség egy bokor mögött kempelő láthatatlan td, a pálya végéről puffogtató arty, egy konstans gold user med, vagy egy wallet warrior heavy között?

Az arty sebzi a legkevesebbet.

Nem gyáva az a td, aki nem látszódik, viszont kifiléz mindenkit? Pl. e25 op camoval, hála a szándékos helytelen méreteknek.
Nem gyáva az a ruszki med, aki top tankként kizárólag aranyat használ az amúgy is kimagasló átütésű ágyújába?
Nem gyáva az az agyonpáncélozott heavy, aki megáll messze, tölti a troll ágyúba a repeszt, és előreküldi a lightot?
Nem gyáva az a light, aki megáll a bokortól 5 méterre és passzív spottal az egész ellenséges vonalat ledaráltatja?

De az. Mindegyik. Ebből viszont az artyt kipécézni, aki félpercenként dob egy átlag 300 hp-s sebzést eléggé tomato beszólás.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FZRPUPU, sziszadog, pap32, Lucimiento, Sztyepan65, Fudo_Yusei

8 éve 4 hónapja #241422 Írta: diszno_sajtt

www.wotinfo.hu/...tart=0

Kedves treffhetes10 (sicc)!
Ugye nem te akarod nekem megszabni hogy mit hová írjak. Köszi.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #241423 Írta: diszno_sajtt

Mi a különbség egy bokor mögött kempelő láthatatlan td, a pálya végéről puffogtató arty, egy konstans gold user med, vagy egy wallet warrior heavy között?

Az arty sebzi a legkevesebbet.

Nem gyáva az a td, aki nem látszódik, viszont kifiléz mindenkit? Pl. e25 op camoval, hála a szándékos helytelen méreteknek.
Nem gyáva az a ruszki med, aki top tankként kizárólag aranyat használ az amúgy is kimagasló átütésű ágyújába?
Nem gyáva az az agyonpáncélozott heavy, aki megáll messze, tölti a troll ágyúba a repeszt, és előreküldi a lightot?
Nem gyáva az a light, aki megáll a bokortól 5 méterre és passzív spottal az egész ellenséges vonalat ledaráltatja?

De az. Mindegyik. Ebből viszont az artyt kipécézni, aki félpercenként dob egy átlag 300 hp-s sebzést eléggé tomato beszólás.

Valóban vannak OP td-k, de jelenleg az nem az E25. Hanem majdnem az összes svéd magasabb tierben. Rohadt jó camó, álcaháló aktív tud maradni forgás közben is. Ha meg véletlen meglátod akkor is lepattint szemből mindent a 20 mm-es páncéllal :wb: De ez a td-knek kissebb százaléka.
A ruszki med meg az alapból kimagasló átütéssel lövödözi a goldot? Had tegye. Alap lőszerrel is legtöbbször átüthet, ugynannyit sebez, csak neki kerül többe. Neki legalább vissza lehet lőni.
Az agyonpáncélzott heavy valóban van hogy elbújik a bokorban (gondolom nem jut eszedbe hogy az arty-k nevelték bele ebbe a viselkedésbe), de felhozni egy olyan esetet ami azért nem teljesen gyakori szerintem teljesen felesleges.
Az a light egyáltalán nem gyáva aki passzív spotol. Azért oda is kellett érni arra a spot helyre, ami 5-ből csak 3-szor jön össze.
Én is arty-ztam valamikor, ugyebár már megvan a t28 concept is. Kellett hozzá. Jelenleg egy sincs a garázsomban ezekből a játékbeli lélekrombolókból. Remélem minél hamarabb ki picsázzák az összesek a játékból. Mert lehet itt szerénykedni hogy "hát csak fél percenként lövök pár százat ". Persze. Meg egy legénységi tagot, két modult, amiből egy tuti a lánctalp, meg lekábít 25 másodpercre. Te sem gondolod komolyan hogy az arty lövés fél percenként 300-as sebzésről szól. Vagy igen? Csalódnék az ember ismeretemben há bárki úgy gondolná.

8 éve 4 hónapja #241424 Írta: treffhetes10

www.wotinfo.hu/...tart=0

Sicc? :lol:
Természetesen nem szabhatom meg, hogy hová írjál. Ezért is kértelek meg, hogy ne ide írogasd a sérelmeidet. Linkeltem egy topikot, illetve a dühöngőben is sok lelki sorstársra lelsz akik majd értékelik a hozzászólásodat. Ha lennél oly szíves elolvasni a topik indító hozzászólásomat látnád, hogy egyfajta arty használók egymásközt topik lenne, lehetőleg mentesen a sirámoktól.
Köszönöm a megértésedet!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, Lord_Loga

8 éve 4 hónapja #241426 Írta: diszno_sajtt

www.wotinfo.hu/...tart=0

Természetesen nem szabhatom meg, hogy hová írjál. Ezért is kértelek meg, hogy ne ide írogasd a sérelmeidet. Linkeltem egy topikot, illetve a dühöngőben is sok lelki sorstársra lelsz akik majd értékelik a hozzászólásodat. Ha lennél oly szíves elolvasni a topik indító hozzászólásomat látnád, hogy egyfajta arty használók egymásközt topik lenne, lehetőleg mentesen a sirámoktól.
Köszönöm a megértésedet!

Nem kívánok véget nem érő vitát nyitni az arty használatról, már nagyjából leírtam ami a szívem nyomja. De a szívfájdalmamat te sem várhatod el hogy egy olyan topikba írjam ahol nem olvassák azok akiknek szól. Az olyan lenne mintha beírnál a bolt panaszkönyvébe utánna meg kidobnád a kukába.

8 éve 4 hónapja #241427 Írta: cech19960320
Megválaszolva: cech19960320

www.wotinfo.hu/...tart=0

Köszönöm a megértésedet!

Nem kívánok véget nem érő vitát nyitni az arty használatról, már nagyjából leírtam ami a szívem nyomja. De a szívfájdalmamat te sem várhatod el hogy egy olyan topikba írjam ahol nem olvassák azok akiknek szól. Az olyan lenne mintha beírnál a bolt panaszkönyvébe utánna meg kidobnád a kukába.

nem mintha itt többet érnél vele, mert itt meg az ilyen kommentekkel úgy van az ember, hogy ránéz.. "ahh megint egy nyafogós..." és ignoráljuk. szóval pont ugyanannyit ér, mert itt meg senkit nem izgat mi nem tetszik az artyban :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32, sziszadog, Tekagi, Quentin_KR, bfreshfishb, Sztyepan65, Fudo_Yusei

8 éve 3 hónapja #241592 Írta: treffhetes10
És ezzel az összes arty küldetés teljesítve kitüntetéssel. B)

Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HondaCB1300SA, MegaJani

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 5 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 7 órája 15 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.