Jelenleg 58 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 33 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 8 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239530 Írta: diszno_sajtt
Megválaszolva: diszno_sajtt
:nono: Van komunikáció. Engem is lőtt már ki saját arty tegnap. Azt nem tudom hogy jelölte-e vagy sem, de az egy bárgyú arty-stának is alap információnak kell hogy legyen hogyha ott van a csapattárs akkor nem lövök oda. Azért a gyengébben kedvéért megfogalmazom másképp is. Ha jelölitek a célbavett területet, és a közelharcban lévő csapattárs ennek ellenére ott marad akkor az azt jelenti HOGY NEM LŐTTÖK ODA klikkerek. :talking2:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239541 Írta: norbi215
Megválaszolva: norbi215

:nono: Van komunikáció. Engem is lőtt már ki saját arty tegnap. Azt nem tudom hogy jelölte-e vagy sem, de az egy bárgyú arty-stának is alap információnak kell hogy legyen hogyha ott van a csapattárs akkor nem lövök oda. Azért a gyengébben kedvéért megfogalmazom másképp is. Ha jelölitek a célbavett területet, és a közelharcban lévő csapattárs ennek ellenére ott marad akkor az azt jelenti HOGY NEM LŐTTÖK ODA klikkerek. :talking2:

sztem meg nincs! Azt nem lehet nevezni, komunikációnak amikor az egyik ember jelzi a másik meg nem figyel! Itt nem rólad meg rólam van szó, hanem azokról az emberekről akik vagy nem tudnak olvasni, vagy nem érdekli őket semmi, vagy nincs is nekik bekapcsolva a chat vagy egyszerűen ugy áll hozzá ez egy random mecs mindenki ellenem van 1 vs 15.
pl: pár csatám
- 4 heavy, 1 td, 6 light, 4 med. minden könnyű elment jobra, a td fel állt, a heavyk a városba indultak. Már az elején kértem, hogy felénk is jöjjön egy szpotter, szted jött? a következő 2 percben leszedték a td-t és minket is és azt sem tudtam hogy kik
- tortoval beállok egy bokorba, kérem a t49-et aki elém állt hogy menjen el....nem ment aztán véletlenül belelőttem mert ő kiki nézegetett...aztán belém baszott hátulról. egyszer sem válszolt.
- artyval vagyok, folyamatosan jellzem, hogy hova célzom stb, szted tol egy szpotot, nem passzivan áll a bokorban, lő 1et és lelép.
- panaszkodnak, hogy szarul játszok artyval, ha nincs szpot mi a faszomra lőjjek?
hiáb szpotolnak olyan tankokat, ahol nem lehet át lőni a sziklán.
vagy heavyvel vagy a dühöngőben egymás hegyén hatán a nehezek, nem akadályoznank egymast a lövésben, ham indenki jelezné, hogy mikor tölt be és mindenki tudna lőni, de nem mindenki ugy áll ott, mintha csak ő állna ott és leszarja hogy te nem tudsz lőni, aztán belelősz mert nem figyel semmire.
és mindezek mellett még ott vannak azok akik alapból noob játékosok illetve azok akik direkt nem hagyják hogy normálisan játsz, akik a sebzésre mennek és nem érdekli őket, hogy a masik oldal elesik, lehet kapnának egy szpotot és meg lehetne fogni az oldalt, de nem ő csak lövöldözget a bokorból. a minap olvastam valahol, hogy mindig azt szidják aki a legtöbbet sebzi a játékban..a lényeg hogy light tankkal volt de nem szpotolt, hanem hátulról lövöldözgetett. igaz hogy talan topp sebző lett, de nem azt csinálta a tankkal amire ki lett találva. nagyon sok meccs ezért is bukó, mig az ellennél a noob vagy átlagos szintű jatékos folyamatosan szpotolgat addig a lila szinű bennt áll a bokorban a td mellett és darál. ha valaki ezt szóvá teszi, csak annyit mondanak, hogy tartalékolja a hp-ját. ez addig rendben is van, mig mindenki más ugy játszik amit kell, de ha szinte az összes játékos ugyan ugy beáll campelni mint ő akkor 5 perc alatt véget ér a csata jó esetben. a mai generáció akik most jönnek játszani és még ujjak, nem azt látják, hogy a szpotter felderít, hogy a heavy a dühöngőbe megy, hogy a caspatban megy a beszélgetés, hogy van csapatmunka...
Hanem azt látja, hogy a light camperkdik hátul vagy mind egy ldalra megy vagy bemennek a városba a heavykkel, vagy nem azt látja hogy a heavy egyutt megindul egy oldalon, hanem azt hogy olyan helyekre helyezkednek, ahol egyébként régebben egyet sem láttál soha. sokan már ilyenkor is használnak xwm-et. ugy gondolom, ha en látok egy lilát lighttal vagy meddel hátul a bokorban arra lehet ebből következtetni, hogy azzal a tankkal ugy kell játszani.

Az nem komunikácio, hogy eszeveszetten sos jelzést ad le mindenki és acsata elején begyom egy két üzit, arról szól, hogy pl egy light közli, hogy megy szpotolni pl a5be, erre ha senki nem válaszol, akkor valószinű hooigy nem is fog kapni támogatást sem, nem ugy kell szpotolni, hogy már ott is van és csodálkozik, hogy kilövik amikor a sajátjai még el sem foglalták a poziciokat.
Mi jogon nooboznak le egy heavyt aki hátul áll egy bokorban , ha melette ott áll egy light is?

ááá m1 irhatnék egy regényt is, mindezeknek a hatását már nagyon sokan tapasztalják, ezért is irogatnak hasonlo eseteket a forumon, olyanaokat amiken már én is át estem nem egyszer.

Sztem arról van szó az unikumok esetében, hogy a csata elején ugy is oda fog menni, ahol jo hely van számára és ugy is meglövi a hp-ja 2-3 szorosát, ha többen mennek oda talán le is tolják az oldalt, de ha szorul a hurok ugy is lelépnek...ami nem fer
pl cwn ha alig van életed, akkor elmész a pálya másik végébe???vagy szpotolás helyett beállsz egy bokorba???nem hiszem.
Ha mindenki tenné a dolgát, azt amire való, ha lenne megfelelő komunikácio, ha a csapatban érvényesülne a csapatmunka akkor sokkal jobbann élvezném a játékot, de igy már én is azon vagyok, hogy egyes tankoknak mi a faszonak segitsek, ha a 3. ugy is hagy megdögleni. szivesebbensegitek egy noob játékosnak, mint egy profinak, mert a noob több hajlandóságot szokott mutatni, mint egy profi. egy unikum csak addig segit a csatában agy addig teszi amit kell mig a saját érdekét szolgálja az adott tevékenység, ha ugy érzi menni kell, akkor elmegy m1 hogy előtte megmentetted a seggét vag felvettél helyette egy sebzést.

NAGYON RITKÁN TALÁLKOZOM NORMÁLIS JÁTÉKOSSAL AKIVEL EGY EMLÉKEZETeS CSATÁT LEHET ÖSSZEHOZNI. 1-2 3 percig tart csak a csapatmunka egyes oldlak vagy játékosok között!!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: HondaCB1300SA

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239542 Írta: diszno_sajtt

sztem meg nincs! Azt nem lehet nevezni, komunikációnak amikor az egyik ember jelzi a másik meg nem figyel! Itt nem rólad meg rólam van szó, hanem azokról az emberekről akik vagy nem tudnak olvasni, vagy nem érdekli őket semmi, vagy nincs is nekik bekapcsolva a chat vagy egyszerűen ugy áll hozzá ez egy random mecs mindenki ellenem van 1 vs 15.
pl: pár csatám
- 4 heavy, 1 td, 6 light, 4 med. minden könnyű elment jobra, a td fel állt, a heavyk a városba indultak. Már az elején kértem, hogy felénk is jöjjön egy szpotter, szted jött? a következő 2 percben leszedték a td-t és minket is és azt sem tudtam hogy kik
- tortoval beállok egy bokorba, kérem a t49-et aki elém állt hogy menjen el....nem ment aztán véletlenül belelőttem mert ő kiki nézegetett...aztán belém baszott hátulról. egyszer sem válszolt.
- artyval vagyok, folyamatosan jellzem, hogy hova célzom stb, szted tol egy szpotot, nem passzivan áll a bokorban, lő 1et és lelép.
- panaszkodnak, hogy szarul játszok artyval, ha nincs szpot mi a faszomra lőjjek?
hiáb szpotolnak olyan tankokat, ahol nem lehet át lőni a sziklán.
vagy heavyvel vagy a dühöngőben egymás hegyén hatán a nehezek, nem akadályoznank egymast a lövésben, ham indenki jelezné, hogy mikor tölt be és mindenki tudna lőni, de nem mindenki ugy áll ott, mintha csak ő állna ott és leszarja hogy te nem tudsz lőni, aztán belelősz mert nem figyel semmire.
és mindezek mellett még ott vannak azok akik alapból noob játékosok illetve azok akik direkt nem hagyják hogy normálisan játsz, akik a sebzésre mennek és nem érdekli őket, hogy a masik oldal elesik, lehet kapnának egy szpotot és meg lehetne fogni az oldalt, de nem ő csak lövöldözget a bokorból. a minap olvastam valahol, hogy mindig azt szidják aki a legtöbbet sebzi a játékban..a lényeg hogy light tankkal volt de nem szpotolt, hanem hátulról lövöldözgetett. igaz hogy talan topp sebző lett, de nem azt csinálta a tankkal amire ki lett találva. nagyon sok meccs ezért is bukó, mig az ellennél a noob vagy átlagos szintű jatékos folyamatosan szpotolgat addig a lila szinű bennt áll a bokorban a td mellett és darál. ha valaki ezt szóvá teszi, csak annyit mondanak, hogy tartalékolja a hp-ját. ez addig rendben is van, mig mindenki más ugy játszik amit kell, de ha szinte az összes játékos ugyan ugy beáll campelni mint ő akkor 5 perc alatt véget ér a csata jó esetben. a mai generáció akik most jönnek játszani és még ujjak, nem azt látják, hogy a szpotter felderít, hogy a heavy a dühöngőbe megy, hogy a caspatban megy a beszélgetés, hogy van csapatmunka...
Hanem azt látja, hogy a light camperkdik hátul vagy mind egy ldalra megy vagy bemennek a városba a heavykkel, vagy nem azt látja hogy a heavy egyutt megindul egy oldalon, hanem azt hogy olyan helyekre helyezkednek, ahol egyébként régebben egyet sem láttál soha. sokan már ilyenkor is használnak xwm-et. ugy gondolom, ha en látok egy lilát lighttal vagy meddel hátul a bokorban arra lehet ebből következtetni, hogy azzal a tankkal ugy kell játszani.

Az nem komunikácio, hogy eszeveszetten sos jelzést ad le mindenki, hjogy beírják

Irtam valami kritikusat az arty-król, de utólag kitöröltem . Nem szítom az amúgy is meglévő feszültséget.

8 éve 4 hónapja #239544 Írta: norbi215
Irtam valami kritikusat az arty-król, de utólag kitöröltem . Nem szítom az amúgy is meglévő feszültséget[/quote]

nyugidtan leirhatod! amit irtam nyugodt lelki állapotban irtam le( még nem mentem egy csatát sem, de ma nem is fogok ;)
Csak a saját véleményem irogatom itten :)
én igy látom az egészet és ezt tapasztalat alapján irom, nem arról van szó hogy mindenki ilyen, de kevés az a játékos akiről az ellenkezőjét lehet elmondani.

8 éve 4 hónapja #239548 Írta: diszno_sajtt
Véleményem szerint ha valaki face to face csatában van egy ellenséges tankkal, és a szövetséges arty odakattint hogy majd támadni fog akkor az adott párharcban lévő játékosnak joga van eldönteni hogy elfogadja-e a segítséget vagy inkább az arty ne szóljon bele. Az hogy az arty jelzi lővési szándékát az nem jelenti azt hogy húzzon el onnan mindenki. Az arty azért van hogy a csapatot támogassa a sarokból. Nagyon nagy az arty-kat gyűlölők tábora. Senki sem szereti hogyha egy másik játékos a sarokban megbújva a bokorban lövöldöz rá. És ha a saját arty-d is belédb... egyet az mégjobban elméjíti az ellentétet.

8 éve 4 hónapja #239555 Írta: norbi215

Véleményem szerint ha valaki face to face csatában van egy ellenséges tankkal, és a szövetséges arty odakattint hogy majd támadni fog akkor az adott párharcban lévő játékosnak joga van eldönteni hogy elfogadja-e a segítséget vagy inkább az arty ne szóljon bele. Az hogy az arty jelzi lővési szándékát az nem jelenti azt hogy húzzon el onnan mindenki. Az arty azért van hogy a csapatot támogassa a sarokból. Nagyon nagy az arty-kat gyűlölők tábora. Senki sem szereti hogyha egy másik játékos a sarokban megbújva a bokorban lövöldöz rá. És ha a saját arty-d is belédb... egyet az mégjobban elméjíti az ellentétet.

ebben teljesen egyet értek veled, de az a baj ez csk az egyik ut, a normális az lenne, hogy a nyerés és az egyuttműködés érdekében az arty hagyja a francba azt a tankot és másik célpont utan néz, de sajnos az önzöség majdnem mindenkizt elvakit és ha nem működik a csapattal egyutt akkor bizony ki fogja löni a sajátját is. sajnos.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239557 Írta: norbi215
Mégis cak mentem 3 kört ebből 3 buko..itt az egyikről a video. artys!!!
Tökéletesen ábrázolja hogy mire használják a light és a med tankot a tulajdonosaik!!! Pontosítok azt látni hova mennek, de azt nem tudni, hogy minek!!! az a legdurvább, hogy itt a votinfón még nenki sem tudta megválaszolni, hogy mi célból mennek a heavyk ellen mind együtt!

wotreplays.com/...53_m55

8 éve 4 hónapja #239561 Írta: diszno_sajtt
Az én egyéni véleményem: Az új rendszerben a könnyű tankok egy része sebzés kiosztó körhöz jutott. Elég durván. Az AMX 13 90-el megyek az utolsó napokban.
Az amx 13 90 elég OP tank lett. volt olyan napom hogy csak azzal mentem, és mikor 2000-2500 alatt volt a sebzésem az sz@r körnek számított. Az én szempontomból az arty osztály most rendben van így, legalábbis nekem elfogadható. De a könnyű tankosztály nagyot erősödött. Jók az ágyúk, és ezt nézzük úgy hogy röhögve a nehéz tankok oldalába, seggébe megyek sebzést kiosztani. Jelenleg szerintem erőssebbek mint a közepes tankok. Azt is a többség átlövi,a könnyű tankot meg nehéz eltalálni. Közepes tankként játszom vele jelenleg, élvezve azon előnyeit hogy fürgébb, plusz mozgás közben sem veszít az álcájából.

8 éve 4 hónapja #239578 Írta: norbi215
Tehát az artyk nerfelve lettek, de ez által a lightok opk lettek!!! Az egyik rosszból csináltál egy másikat!!! Bár hogy őszinte legyek én alapból opnak tartom mi d a medek és a lightok csoportját! Mien dolog már az, hogy 1vs1ben egy nehezzel elverzel egy lighttal szemben. Ezzel a hozzányúlásukkal lényegében lenerfeltek a heavyket is, mert simán belovik a könnyű tankok is.
Minden tanknak felborult a szerepe. A td tudba lőni de nincs mire mert nem kap szpotot, az arty szintén. A nehezek lőnek 1-et, de utána le is darálja a könnyű tankok hada.

Regen ez nem igy volt!!!

8 éve 4 hónapja #239579 Írta: HondaCB1300SA
Megválaszolva: HondaCB1300SA

Tehát az artyk nerfelve lettek, de ez által a lightok opk lettek!!! Az egyik rosszból csináltál egy másikat!!! Bár hogy őszinte legyek én alapból opnak tartom mi d a medek és a lightok csoportját! Mien dolog már az, hogy 1vs1ben egy nehezzel elverzel egy lighttal szemben. Ezzel a hozzányúlásukkal lényegében lenerfeltek a heavyket is, mert simán belovik a könnyű tankok is.
Minden tanknak felborult a szerepe. A td tudba lőni de nincs mire mert nem kap szpotot, az arty szintén. A nehezek lőnek 1-et, de utána le is darálja a könnyű tankok hada.

Regen ez nem igy volt!!!

És lehet ez csak egyre rosszabb lesz, legalább is az idáig bevezetett nagy változás csak összekuszált mindent. Majd kiderül. ;)

8 éve 4 hónapja #239581 Írta: diszno_sajtt

Regen ez nem igy volt!!!

A lightok nem azért lettek erősebbek mert az arty-k nerfelve lettek. Hanem azért mert az arty osztály változtatásával egy időben változtattak a light osztályon is. A kettőnek csak abban van legnagyobb köze egymáshoz hogy egyszerre történt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tetrament

8 éve 4 hónapja #239583 Írta: diszno_sajtt
Konkrétan az amx 13 90-ről tudok nyilatkozni. Maga a tank nem feltétlenül lenne OP. Valószínűleg az új MM teszi azzá. Ritkán van a lista alján, leggyakrabban felül vagy középtájon helyezkedik el csapatlistában.

8 éve 4 hónapja #239585 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96
Lenne egy kérdésem. Van aki most az orosz artykkal játszik,és azt az ágyút használja ami rajta van az S51-től kezdve a 8 és 9-es artyn is? Mik a tapasztalatok?

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239594 Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32

Lenne egy kérdésem. Van aki most az orosz artykkal játszik,és azt az ágyút használja ami rajta van az S51-től kezdve a 8 és 9-es artyn is? Mik a tapasztalatok?

212A-val játszok.
Az ágyú jelenlegi paraméterei ( töltés/célzás gyorsító + BIA ):
töltésidő: 32,19mp
célzásidő: 4.34mp
pontosság: 0,69m/100m
A sebzés jelentősen csökkent, 1050-re az 1850-ről. Átütés szintén 52mm, a 102mm helyett.
Összességében nekem tetszik a változás, a töltésidő nem csökkent jelentősen ( régen 36,44mp volt ), viszont a célzásidő csökkenéssel + a pontosság javulással és a nagyobb robbanási körrel ( régen 6m/8,5m volt, most 11,5m/13m ) sokkal élvezetesebb a játék. Most is lő melléket 0 sebzéssel, de régen sokkal több volt a miss.
Ha azért érdekel, hogy haladj-e tovább, én azt mondom igen. A 261-et még nem vettem meg, nem tudom milyen lesz, de a 212A nagyon jó kis arty. Mozog is, gyorsan tölt, most már aránylag pontos is. Szóval szerintem megéri.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tomax96, MegaJani

8 éve 4 hónapja #239595 Írta: Tomax96
Megválaszolva: Tomax96

212A-val játszok.
Az ágyú jelenlegi paraméterei ( töltés/célzás gyorsító + BIA ):
töltésidő: 32,19mp
célzásidő: 4.34mp
pontosság: 0,69m/100m
A sebzés jelentősen csökkent, 1050-re az 1850-ről. Átütés szintén 52mm, a 102mm helyett.
Összességében nekem tetszik a változás, a töltésidő nem csökkent jelentősen ( régen 36,44mp volt ), viszont a célzásidő csökkenéssel + a pontosság javulással és a nagyobb robbanási körrel ( régen 6m/8,5m volt, most 11,5m/13m ) sokkal élvezetesebb a játék. Most is lő melléket 0 sebzéssel, de régen sokkal több volt a miss.
Ha azért érdekel, hogy haladj-e tovább, én azt mondom igen. A 261-et még nem vettem meg, nem tudom milyen lesz, de a 212A nagyon jó kis arty. Mozog is, gyorsan tölt, most már aránylag pontos is. Szóval szerintem megéri.

Tegnap lett meg az S51. Nem játszottam még artyval korábban (De igen az első 500 csatámban kihúztam egy 4-est),és most a változtatás után gondoltam úgy,hogy kipróbálom. 261-el tesztszerveren mentem. Nem volt rossz. Az arty játék egyik fő oka,hogy gyorsan szerezzek egy női legénységet,hogy eltudjam kezdeni a 113 ágát csajokkal. Ez a csaj beszerzése valószínű hamar meg is lesz. Köszönöm az infót. S51-en kicsit sokallom a töltésidejét ennek az ágyúnak. A kis ágyú bejön eddig. Legalább viszonylag gyorsan tölt,meg nem annyira pontatlan. Az nem tetszik,hogy nagyon lassú (alap motor),és ez később sem lesz sokkal jobb. Így ha kellene sem tudnék ezzel átmozogni. Nem úgy mint egy 261-el,ami elég fürge.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 25 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.