Ezzel nem értek 1et feltétlenül, rám kitárazott egyszer a 10es francia, még a 8as 13-90emre száguldozás közben robbant minden körülöttem, de rendszeresen próbálkoznak mindig, pedig nem vagyok epic játékos...
Mikor pusztul már ki az arty végleg a játékból? 2-en száltrak rám az utolsó csatában, a robbanási sugár miatt biztonságos hely sincs. Csak tojtak a sarokban és kattingattak. "Gratulálok" az összes ezekhez hasonló játékosnak.
1650 hp-m szedték le 2-300 -val.
Az arty-k soha nem fognak eltünni, ehhez jobb ha hozzászoksz. Esetleg replay ?
Nem foglalkozom a visszajátszással, nem azért írtam ide hogy a csatámat elemezzék az okosok. Inkább azért hogy kiadjam a hirtelen jött indulatomat. Gondolom mindenki ismeri az érzést.A csatától annyit hogy sand riveren nem nagyon lehet elbújni egy T30 sebességével. Az meg hogy az arty-k mindig jelen lesznek arról annyit hogy a remény hal meg utoljára
Ha fel van derítve egy lassú tank, akkor természetes, hogy azt lövik és nem a cikázó lightokat.
Mikor pusztul már ki az arty végleg a játékból? 2-en száltrak rám az utolsó csatában, a robbanási sugár miatt biztonságos hely sincs. Csak tojtak a sarokban és kattingattak. "Gratulálok" az összes ezekhez hasonló játékosnak.
1650 hp-m szedték le 2-300 -val.
Eladtam a 10-es franciát eggyel kevesebb... örülhetsz...
4-es tárból 3-as lett, sebzés csökkent,kábítás nem jön be,nagyon mínuszos (-30-50k cr) ,meguntam
Inkább puttyogtatok a kisebbekkel.
A briteknél az alacsony splash, nagy töltésidő, pontatlan ágyú, kicsi sebzés miatt hamar elkedvetlenednél. A GC sem az, ami régen volt, pedig a grind anno arra ment ki, hogy 2000-et lőjél egy gyámoltalan tankba-
A francia vonalon a 6-os elviselhető, a 7-es nem túl jó, de a nyolcas igen frankó tank. A 9-esnél én sírógörcsöt kaptam, nem tudom, hogy az új verzióban hogy muzsikál, de a tizes élvezetes lett. 48 sec alatt betölt, lő hármat, kb 1000 dam, de a 6 sec töltésidő miatt konstans tracken tud tartani addig egy ellenfelet.
De természetesen az fv304 marad az örök kedvenc, akkor is, ha nincs stun.
Az fv az fv
Köszönöm válaszod!
Megnézük a crusadert meg az amx-et is...
Tudna valaki segíteni? Az új 9.18.-ban van az arty-nak a terület jelölés funkció, ahová lőni szeretnék ugye.Hogyan lehet területet jelölni hogy csapattársat ne sebezzek meg? Sajnos nem találom az irányításban játékon belül a módját.
Tudna valaki segíteni? Az új 9.18.-ban van az arty-nak a terület jelölés funkció, ahová lőni szeretnék ugye.Hogyan lehet területet jelölni hogy csapattársat ne sebezzek meg? Sajnos nem találom az irányításban játékon belül a módját.
A területet a T-vel tudod megjelölni alap beállításoknál.D ez csak figyelmeztetés a csapattársaknak, nem garancia hogy nem is sebzed őket.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Quentin_KR
Sehogy. Tudnod kell hogy mekkora rádiuszban képes sebezni az artyd és ennek ismeretében és mérlegelésével kell céloznod és lőnöd is.
Jajj! Nem jól tudod Főnök!
Ugyan úgy kell jelölni, mint amikor a becélzott ellenfelet jelölöd. Ráviszed a célzást egy négyzetre, és megnyomod a "T" betűt, és kirajzolja a kört, meg a nyíl odamutat a minimapon.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR
A területet a T-vel tudod megjelölni alap beállításoknál.D ez csak figyelmeztetés a csapattársaknak, nem garancia hogy nem is sebzed őket.
Sehogy. Tudnod kell hogy mekkora rádiuszban képes sebezni az artyd és ennek ismeretében és mérlegelésével kell céloznod és lőnöd is.
Jajj! Nem jól tudod Főnök!
Ugyan úgy kell jelölni, mint amikor a becélzott ellenfelet jelölöd. Ráviszed a célzást egy négyzetre, és megnyomod a "T" betűt, és kirajzolja a kört, meg a nyíl odamutat a minimapon.
Én úgy értelmeztem a kérdést hogy van-e olyan opció a beállításokban hogy a csapattársat ne tudja sebezni
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Ezek a szar arty-k semmivel nem lettek jobbak a frissítés után. Ha rádszáll egy *** clicker ugyanúgy ki tud csinálni miközben csak tojik a sarokban.
Jobbak lettek, a használóiknak.
Szerintem nem a megfelelő topicba írtad ezt.
Nem lett jobb, gwe100 goldos repesz egyszer anno egy kranvagn-t toronytalálattal fullhp-ról (2000-ről) kiszedte, most 3seccel jobb a töltés, cserébe grille15be telitalálat 600körüli sebzés. tegnap asszem 16 lövésből 9 találat 2900sebzéssel 3. voltam vesztes csapatban, -96k credit prémiummal. Meg ez is, hogy szakaszba nem lehet bevinni, lehessen egy szakaszba 1-et vinni és akkor legalább tudok segíteni spotdmg-s küldiben. Ha így akarják hagyni inkább vegyék ki, kapjunk kárpótlást, kihúznám valamelyik orosz medet. mindenki jobban járna ha kivennék, nekem így nagyon nem jön be.
Arra nem képes csapat, hogy hat stunnolt tankot megsebezzen.
Nem véletlen, hogy alig maradt arty. Most még jobban rá van a csapatra szorítva, a sok idióta meg szépen megvárja míg leketyeg a 15 mp stun és utána megy ki újra lőni.
Próbálom egy ideje, ez lenne az utolsó küldi amit javítani kellene és nem maradna több arty küldi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...