Véleményem szerint idén még nem igazán fognak belenyulni az arty dologba de majd kiderül.
Másik: Ha megveszem a 9-es artyt egyböl free xp és nagy gun
Háát...tudom kényelmetlen ígyis-úgyis, de én még soha sem "pazaroltam" free xp-t artyk-ra (kivéve a 2. "fun" acc-on a "bitch gun"-ra, hogy végre meglegyen a bishop, de az is gold-ból ment )
Te tudod...
Én ugy vagoyk vele hogy gyüjtöm a free-t most is majdnem 100k van nem igen szoktam használni csak ha nagyon szar valami. és vnnak olyan jármüvek mint pl anno a t54-e1 ahol kénytelen vagy egyböl a nagy csövet kihuzni hogy tudjál normálisan menni vele. ugy gonodlom ogy ez a 9-es angol artyra is igaz és nálam igaz lesz a 7-es orosz s-51-re is. és majd a 8-as orosz obj. 416-ra(med) én igí szoktam.
Pap32 leírta. Nincs illegális mod az eu szerveren, azt használsz amit akarsz.
Saját felelősségedre.
Mondjuk annyit hozzáteszek, hogy a modok nagyrészt orosz írásúak, ők meg elég jók a cyber kémkedésben, szóval szerintem ne ugyanarról a gépről vásárolj neten, a bankkártyáddal, mint amelyiken "illegális" modokat használsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
De mi ez a nagy átalakítás?
Nem nagyon olvastam erről semmit sem.
TD-ket is nerfelték, sok pálya nekik sem fekszik már. (azért még használhatóak)
Tényleg nagy nehezen az embernek kialakulnak a megtartós tankjai, festéssel, legénységgel stb..utána pedig bosszantó ha úgy hozzányúlnak...
Nagyon remélem, hogy nem lehetetlenítik el az arty használók játékát!
Ne aggódjál még nem most fognak hozzá nyulkálni mert még agyalnak mi lenne a jó megoldás. Egy biztos ebben a formában nem jók az artyik a WG szerint és rengeteg felhasználó szerint. Max meg kell tanulni velük játszani megint. Majd kiderül ha itt az ideje. de az még messze van
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos
Pap32 leírta. Nincs illegális mod az eu szerveren, azt használsz amit akarsz.
Saját felelősségedre.
Mondjuk annyit hozzáteszek, hogy a modok nagyrészt orosz írásúak, ők meg elég jók a cyber kémkedésben, szóval szerintem ne ugyanarról a gépről vásárolj neten, a bankkártyáddal, mint amelyiken "illegális" modokat használsz.
Tényleg nagy nehezen az embernek kialakulnak a megtartós tankjai, festéssel, legénységgel stb..utána pedig bosszantó ha úgy hozzányúlnak...
Ne aggódjál még nem most fognak hozzá nyulkálni mert még agyalnak mi lenne a jó megoldás. Egy biztos ebben a formában nem jók az artyik a WG szerint és rengeteg felhasználó szerint. Max meg kell tanulni velük játszani megint. Majd kiderül ha itt az ideje. de az még messze van
De aggódok
Nem leszek boldogabb attól ha 2 év múlva cseszik el. (neadjisten)
Úgy tervezik kialakítani egyes szempontok szerint, hogy kicsi sebzése legyen és a legénységi skilleket nerfelje ideiglenesen. Tehát értsd ez alatt, hogy ha lősz egy tankra, picuri sebzéseket viszel be, de ideges lesz miatta a legénység a célpontban és rosszabbul teljesítenek.
(Kérdés, ha 2 arty marad, akkor halálra idegesítik egymást? )
Last edit: 9 éve 8 hónapja by HUN_Sector.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, paracletos, Sveryxx
Úgy tervezik kialakítani egyes szempontok szerint, hogy kicsi sebzése legyen és a legénységi skilleket nerfelje ideiglenesen. Tehát értsd ez alatt, hogy ha lősz egy tankra, picuri sebzéseket viszel be, de ideges lesz miatta a legénység a célpontban és rosszabbul teljesítenek.
(Kérdés, ha 2 arty marad, akkor halálra idegesítik egymást? )
Háááát ez nem tudom mennyre élet képes elmélet nekem kimondottan nem tetszene XD
Szerintem inkább majd az lesz hogy le lesz véve az átlag sebzés és majd csak azokat a tankokat fogja tudni lőni amik jelölve vannak. vagy ilyesmire számítok....vagy ne adj isten fogják és inkább kiveszik az összes artyt és kárpótlást fognak kapni azok akiknek van xp-ben vagy creditben vagy ilyesmi de ez nagyon homály még nem hiszem hogy erröl érdemes beszélni mert még ö maguk se tudják a megoldást szóval lehet hogy nem is fognak ezzel foglalkozni hanem ugymarad ahogy eddig oszt kész..........
Szörnyűűű! Nem elég hogy ez a FV207 egy hulladék, komposztnak való trágya arty de még a nemnormális játék is 5 csatábol 3x Ensk-re 2x siegfried line ra rak vele hogy véletlenül se tudjam leduplázni ezt a fosadékot. sosem lesz 9-es angolom ((((((
ne is legyen, mert hulladék (szerintem a nagy gunnal is, de kinek mi). Napi 1győzelemre vagyok vele hajlandó bemenni, többre sem - folyamatos zacskó esetén 3 csata max... nem fogok idegbajt kapni, még egy CGC miatt sem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Valamint hogy a konkurencia arty megoldása tetszik nekik, a gyakran kicsit lövő gépekről.
Meglátjuk.
A visszatérítést nem tartom reálisnak. Szerinted adnak nekem 400.000 free xp-t a gw E100-ért és mondjuk 10.000.000 kreditet?
Áh, már az is életképesebb a WG-t ismerve, hogy azt mondják, "bocsi, ezt bebuktad, de nesze, 1 nap prémium".
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos, Sveryxx
Szörnyűűű! Nem elég hogy ez a FV207 egy hulladék, komposztnak való trágya arty de még a nemnormális játék is 5 csatábol 3x Ensk-re 2x siegfried line ra rak vele hogy véletlenül se tudjam leduplázni ezt a fosadékot. sosem lesz 9-es angolom ((((((
ne is legyen, mert hulladék (szerintem a nagy gunnal is, de kinek mi). Napi 1győzelemre vagyok vele hajlandó bemenni, többre sem - folyamatos zacskó esetén 3 csata max... nem fogok idegbajt kapni, még egy CGC miatt sem...
Nagyon köszönöm Mindenkinek a hozzászólását, segítségét, vigasztalását
40 tankból 10 artym van, hát nem fognak semmivel sem kárpótolni ha meg szivatnak azzal a 10 tankkal...
Vegyél gördülő artyt:
PZ IVH troll ágyú, HE töltény (kb 7 mp-enként lő, brutális)
KV2 152mm-es ágyú, HE töltény
OI 15 cm tarackkal, HE töltény (bár nekem nem jön be)
T49 amerikai light tank, 152 mm-es rakétavető, HE töltény (fun tank)
Ezekkel jól el lehet szórakozni. De a legkifizetődőbb közülök az 5-ös német med, a panzer. S őnekik nem kell félni az arty nerftől
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: paracletos
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...