Jelenleg 62 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 34 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 8 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 21 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Arty használók topic-ja

9 éve 8 hónapja #173258 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Szeretem őket, Hetzerem van, kv2, su152 és egy bt7art ;)

KV-2 best ;)

Su152 is the best :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 8 hónapja #173270 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Az OI valahogy nekem se feküdne szerintem.
Viszont a T49 az biztos nagy FUN lehet :)

Lehet egyszer kipróbálom, a Bulldog-ig egyszer elvittem azt az ágat.

9 éve 8 hónapja #173328 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

ezt kérhetném magyarul? :D

Pap32 leírta. Nincs illegális mod az eu szerveren, azt használsz amit akarsz.
Saját felelősségedre.

Mondjuk annyit hozzáteszek, hogy a modok nagyrészt orosz írásúak, ők meg elég jók a cyber kémkedésben, szóval szerintem ne ugyanarról a gépről vásárolj neten, a bankkártyáddal, mint amelyiken "illegális" modokat használsz.

Csak nem tapasztalatból írod? :trollol: :evil:

:) Engem nem fenyeget ez a veszély, egy ideje úgy döntöttem semmilyen modot nem teszek fel. Egész jó így :)

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173341 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

ezt kérhetném magyarul? :D

Pap32 leírta. Nincs illegális mod az eu szerveren, azt használsz amit akarsz.
Saját felelősségedre.

Mondjuk annyit hozzáteszek, hogy a modok nagyrészt orosz írásúak, ők meg elég jók a cyber kémkedésben, szóval szerintem ne ugyanarról a gépről vásárolj neten, a bankkártyáddal, mint amelyiken "illegális" modokat használsz.

Csak nem tapasztalatból írod? :trollol: :evil:

:) Engem nem fenyeget ez a veszély, egy ideje úgy döntöttem semmilyen modot nem teszek fel. Egész jó így :)

Annyiban valóban jobb (volt nekem is), hogy nem látod rögtön a kezdésnél előre a 3-15, 15-3 "standard" eredményeket...kell hozzá további 3-5 perc... :cheer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oberjunker

9 éve 8 hónapja #173343 Írta: DrGoodBad
Megválaszolva: DrGoodBad
Illegális moddal csak képek,feltöltött filmek ahol nem takarod ki a neved,vagy ha a python.log fájlod nyilvánossá teszed foghatnak meg,másképpen nem tudnak. Gépedbe nem nézhetnek bele,az már illegális. De amúgy nem is akarnak tenni semmit ellenük,ez van gyerekek.

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173387 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Arty fun-ok. itt egy testvéretek...Martin_57. Sztem tud is...
Tegnap (nem arty) az I-go-chi-ro -val repesszel mentem 20 kört-3 topgun... Szar érzés lehet akit 2,3 sec -ként lánctalpon lőnek, vagy motortetőn...

9 éve 8 hónapja #173390 Írta: Sveryxx
Megválaszolva: Sveryxx

Arty fun-ok. itt egy testvéretek...Martin_57. Sztem tud is...

És ez most ki is ? és mi van vele? miért is a testvérünk?

9 éve 8 hónapja #173391 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Egy topictárs kért olyan srácot aki tizenezret ment arty-val. Na ez a srác még tud is...

9 éve 8 hónapja #173394 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Tier 2-es artyval 16 ezer csata. Erre inkább nem is mondok semmit..

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173396 Írta: Sveryxx
Az a baj hogy erre a névre nekem egy nagyon gagyi gyereket dob a noobmeter és a wot-life.com is :S

Szerk.: Wazzzw tényleg azta mindenit XDXDXD nem semmi csávó XDXDXD mit szerethet abban a gépezetben XD

9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja #173400 Írta: Quentin_KR
Megválaszolva: Quentin_KR
Sziasztok.

Kérdésem lenne. Előre mondom, tapasztalatlan játékos vagyok sem a light sem az arty tankokkal való játékot még egy csata erejéig sem élveztem, szórakoztatónak pedig végképp nem találom. Az őszinteség kedvéért ezt fontosnak tartom megjegyezni :-).Csupán a küldetések miatt vannak ilyen tankjaim, s hol máshol kérhetnék tanácsot mint az arty ág topicjában.
Szóval: hogyan lehet eredményesen artyzni? Hogyan kell értelmezni az löveg szórását.Jelenleg 0.78/100 métert ír. Ezt én úgy értelmezem hogy akkor 200 méteren 1,56 m lehetne a szórása. Mégis 2-300 méterre lévő ellenfeleknél, maximálisan beszűkült célzókörrel 10-15, néha talán 20 méterrel is arrébb csapódik a lövedék. Egyetlen artym van, AMX 13 FM AM. Az biztos hogy másik tank kihúzására már nem lesz idegzetem :-). De legalább a küldetések iatt jó lenne érteni picit az arty ághoz. Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud tanácsokkal.

9 éve 8 hónapja #173416 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Sziasztok.

Kérdésem lenne. Előre mondom, tapasztalatlan játékos vagyok sem a light sem az arty tankokkal való játékot még egy csata erejéig sem élveztem, szórakoztatónak pedig végképp nem találom. Az őszinteség kedvéért ezt fontosnak tartom megjegyezni :-).Csupán a küldetések miatt vannak ilyen tankjaim, s hol máshol kérhetnék tanácsot mint az arty ág topicjában.
Szóval: hogyan lehet eredményesen artyzni? Hogyan kell értelmezni az löveg szórását.Jelenleg 0.78/100 métert ír. Ezt én úgy értelmezem hogy akkor 200 méteren 1,56 m lehetne a szórása. Mégis 2-300 méterre lévő ellenfeleknél, maximálisan beszűkült célzókörrel 10-15, néha talán 20 méterrel is arrébb csapódik a lövedék. Egyetlen artym van, AMX 13 FM AM. Az biztos hogy másik tank kihúzására már nem lesz idegzetem :-). De legalább a küldetések iatt jó lenne érteni picit az arty ághoz. Előre is köszönöm ha valaki segíteni tud tanácsokkal.

Erről a tankról írtam elemzést, ajánlom figyelmedbe :D
Nézd, a 0,78-as érték 100 méterenként 78 centi szórást takar. a jellemző arty távolságnál, 4-500 méternél bizony már súlyos métereket. Az arty felülnézet is csalóka, mert ha egy magasabb pontjára célzol a tanknak, az egész röppálya megváltozik, így lesz belőle 15-20 méteres szórás is akár. Van egy, sokak által kedvelt arty mod, mely izometrikus nézetben és nem felülnézetben mutatja a célzást, hamar meg lehet szokni és a használók szerint eredményesebb lövéseket tesz lehetővé.
Továbbá nem elhanyagolható a legénységed. A pontos lövések megkívánják a 100%-os legénységet, a brother in arms képzettség meglétét, azzal halálosztóvá válik a kis tüzér. S legfőképp megtanulod vele élvezni a játékot. A francia arty ág egyébként 8-as szintig használható, utána kaki. Viszont 8-as mindenre elég (ami nem 10-es csata).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx, Quentin_KR

9 éve 8 hónapja #173419 Írta: Sveryxx

Sziasztok.

Nézd, a 0,78-as érték 100 méterenként 78 centi szórást takar. a jellemző arty távolságnál, 4-500 méternél bizony már súlyos métereket. Az arty felülnézet is csalóka, mert ha egy magasabb pontjára célzol a tanknak, az egész röppálya megváltozik, így lesz belőle 15-20 méteres szórás is akár. Van egy, sokak által kedvelt arty mod, mely izometrikus nézetben és nem felülnézetben mutatja a célzást, hamar meg lehet szokni és a használók szerint eredményesebb lövéseket tesz lehetővé.
Továbbá nem elhanyagolható a legénységed. A pontos lövések megkívánják a 100%-os legénységet, a brother in arms képzettség meglétét, azzal halálosztóvá válik a kis tüzér. S legfőképp megtanulod vele élvezni a játékot. A francia arty ág egyébként 8-as szintig használható, utána kaki. Viszont 8-as mindenre elég (ami nem 10-es csata).

Személy szerint én még mindíg az amcsi ágat ajánlom. ök az arany közép út viszonylag pontosak de nagy alfával és splash-el. és már a 6-os nagyon brutál egyik legjobb küldi csináló arty. igazából minden mást HUN_Sector leírt :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR

9 éve 8 hónapja #173433 Írta: seelowe1
Megválaszolva: seelowe1
üdv

ln mind a két ágat, kevéssé nyügösek, külömlegesek mint a három másik ág.
A francia 9-est én nem szeretem...

Sziasztok.

Személy szerint én még mindíg az amcsi ágat ajánlom. ök az arany közép út viszonylag pontosak de nagy alfával és splash-el. és már a 6-os nagyon brutál egyik legjobb küldi csináló arty. igazából minden mást HUN_Sector leírt :D

9 éve 8 hónapja #173435 Írta: pap32
Megválaszolva: pap32

Sziasztok.

Nagyrészt a többiek leírták már, DE az RNG-t kifelejtették...mert sajna ez az osztály az, ahol igazán meg tudod néha tapasztalni...mindkét irányban...ÉS kb. semmit nem tudsz ellene csinálni...max. annyit, hogy ha látod, hogy nagyon melléhúz aznap, akkor nem erőlteted... :dry:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Quentin_KR

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 3 órája 54 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 5 órája 26 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.