Tegnap az RNG nagyon mellettem volt! 1 csatán belül, Centurion 1 lövés 1300+ dmg + gyujtás, le is égett szegény. Következő lövés LTTB 950 dmg. A következő egy T-34-2 volt, mire odaért a lövedék, leszedtek belőle 400-at, de szerintem az is egy lövéses lett volna.
Aki az orosz ágat húzza, egy jó tanács: gondolja meg kétszer is, mielőtt megveszi a 212A nevű használhatatlan roncshalmazt. Már 50 kört mentem vele, eddig 1320 átlagsebzés, 1100 wn8, epic teljesítmény. Csak összehasonlításképp, vannak tier 7-es tankjaim, amikkel 1400 felett sebzek átlagban, ezzel meg alig több mint 1300. Utánanéztem egy kicsit a dolgoknak, és rájöttem hogy hol van a kutya elásva: találati arány 27%. Igen, huszonhét. Ismét csak összehasonlítás: a SU-14-2-vel ez 37%, az S-51-el 40% volt, pedig papíron azok pontatlanabbak, a csőkitéríthetőség meg mindegyiken ugyanolyan szar, szóval az sem döntő tényező. Ezzel a retekkel egyszerűen semmit se lehet eltalálni, sokszor olyan érzésem van hogy egyenesen a körön kívülre esik a lövedék, nem tudom hogy ez amúgy lehetséges-e.
Eddig még soha nem adtam el semmit mielőtt kihúztam volna róla a következő tankot, de abszolút nem vagyok biztos benne hogy erről a szarról végig fogom szenvedni magam a 261-ig.
Na de azért a 8-as lóri egy jóféle arty...lehet nem minden lövés talál, vagy nem sebez nagyot...de az a tűzgyorsaság + mobilitás azért odab@sz...nekem is vele van az eddigi dmg rekordom kicsit 6k fölött... :)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...