Hosszú ideje nem volt sajnos sem energiám, sem kedvem "visszazökkenni" a magyar harckocsik témába, de kaptam tegnap egy emailt egy orosz ürgétől, attól aki a cseh nehéztankokról is írt. Most a magyar járművek között kezdett kutakodni, én pedig ugye pont egyre eltávolodtam magától a WoTtól, meg úgy ettől a témakörtől is, talán nem csak velem alakult így a kezdeti lelkesedés után.
No mindegy is, annyit szeretett volna a levélben kérni, hogy a kutatócsoportja közreműködhessen magyarokkal is, de jeleztem nekik, hogy náluk többet igazából én sem tudhatok (max Karika Strausslerről) - mivel tömörebb összefoglaló írásokat tettek is ki a
közösségi felületükre
nézeti rajzokkal.
A háború utáni tervezetre, ami még mindig kering orosz fórumokon, azt mondták, T-44/54-nek valami módosítása lehet, de inkább elírás történt valahol, vagy csak alaptalan az egész.
Nyáron egyébként ha lesz kis időm szabadon, megpróbálok egy cikket a páncélautókról is összerakni lezárni így egészében a magyar hadiipar és a WoT közti lehetőségeket, aztán innentől kezdve meglátjuk mit hoz a jövő.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...