az a baj továbbra sem lehet az emillel sem heavyt játszani, sem medet.
Nem lehet vele sniperkedni különösebben mert szór mint a barom, közelről meg, ha épp nem sikerül olyan poziciót fogni a pálya adottságaiból mondjuk amikor a tornyát lehet püfölni ( amit a rutinosabbja már eleve meg sm tesz csak ott hagy), akkor egy lomha, lőni szinte normálisan képtelen szemétdomb.
A 2 betöltés közötti idő olyan sok, hogy panther 88-al az első és a 3 lövésekor újra egyszerre lövünk egymásra. Sőt a ruszki medek is hasonlóan míg ez az emil 2 kitáraz addig azok már a 3. lövés készítik be.
Ez nem 50b , hogy szép komótosan letárazom az NMY-t aztán jól elfutok, ez valahol mutogatja a " buksiját" hogy ide lőj, aztán max vissza húzod a domb, tereptárgy mögé. De ha van 1-1 értelmesebb és tudja, hogy most simán megrépáz, simán rád fut és kivégez. A lőtáv amire egészségesen rá lehet lőni valamire, az 200méter maximum. És akkor is sokkal többet kell várni a 2 betöltés között , hogy egész biztos találat legyen mint a betöltési idő.
Amelyik tank nálam táras és nem lő legalább egy 50b szintjén az nem tud lőni...
A cseh csodát meg meg sem említem. Valaha volt olyan a francia is. Egy álom volt.
A 8as svéd alap gunnal még teljesen korrekt, a nagyobb löveggel kezdi éreztetni , hogy itt kezdődik el egy katasztrófa, és kitart egészen a Tier x-ig. A T-X a teszten jól szerepelt, de mire a valódi éles szerverre bejött ott is visszahúztak a tankból és éppen a még tud lőni, az éppen még jobban mozog mint egy átlag heavy, kategória lett. De cserébe nem fordul, nem gyorsul, miközben alig van súlya és csak a buksin van értelmes armor.
Pálya függő, illetve ha a társaid hülyén játszanak, feleslegessé válhat akármilyen tornyozás, mert nem hagyják , hogy rád menjenek és nem tudod ezt kihasználni.
Akkor már inkább 50B. Az legalább megfordul a pályán többször is mire a svédek poziciót fognak. Meg eltalál valamit 150-200 méter felett is, akkor is ha nem vagy hajlandó 3-4 secet várni egy teljes szűkülésre.
Én ezt gondolom. Másnak más a szempont egy tanknál. Én 8asnál abbahagytam. És 1-2 hétig halottam sírni embereket, hogy mekkora kőhajító meg úgy általában mennyire kiveszi az emberből az energiát a T9. Én meg szórakozásként akarnék evvel szüttyögni, nem azért, mert kihívásokat keresek késő délutánra
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...