Jelenleg 327 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Magyar tankok - Kérdések és válaszok (by Karika)

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238553 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Pár Semoventet szivesen kipróbálnék, de csak a Tas után :evil: :d2:

Gyönyörű ez a Tas44M, megkockáztatom h a legszebb rohamlöveg lenne a játékban (ha el nem szúrják szokásuk szerint :evil: )

Nincs tárgyi bizonyíték rá, hogy valaha is terveztek bármi mást a Tas alvázán a Tason kívül. Az se biztos, hogy bekerül a játékba egyáltalán egy ilyen rohamlöveg. Nem tudom, hogy a WG bevállalna-e egy 99%-ig biztosan hamis tankot. De majd még ez elválik.

De amúgy így is kinézhetne.

Mint mondtam, nem létezett, szóval úgy nézhetne ki, ahogy nem szégyellitek. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster, Leopardusz, Tomat

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja #238555 Írta: Karika

Azért óvatosan ezzel a "még ez beférne akár prémiumként" is a gémbe?
Talán pont Karika írta/mondta hogy ha a Turán és a Toldi után még valamit beraknának, akkor az már nagy valószínűséggel a rendes magyarfejlesztési fából vándorolna német prém-nek...

*Továbbá T9-ben T54-55 (paramétereiben módosított mint a T54 és a T55) és egy fejlesztett T62A T10-ben mennyire lenne esélyes? Mert a honvédségnek voltak (?) a célzást, töltést rádiózást érintő fejlesztései. Bár ez teljesen szembe menne a "nincs több szovjet klóntank"-kal :whistle: (Meg hát a szovjet OP med dizájnnal)
De az ujjaim keresztbe.

Ilyen T-54-et és T-55-öt érintő érdemi fejlesztésről a T-55AM kialakítása (az 1980-as évek) előttről én nem tudok, bár bevallom, a háború utáni dolgokban annyra nem vagyok otthon, szóval javítsatok ki, ha tévedek. De az biztos, hogy T-62-nk semmilyen formában nem volt, szóval a játékban se lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238559 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz

Figyelem: Spoiler!

Nincs tárgyi bizonyíték rá, hogy valaha is terveztek bármi mást a Tas alvázán a Tason kívül. Az se biztos, hogy bekerül a játékba egyáltalán egy ilyen rohamlöveg. Nem tudom, hogy a WG bevállalna-e egy 99%-ig biztosan hamis tankot. De majd még ez elválik.

Mint mondtam, nem létezett, szóval úgy nézhetne ki, ahogy nem szégyellitek. :D

Ha már választhatunk, inkább a felsőt választom, jobban néz ki, na meg az alsó igy oldalról kb olyan mint a német Jagdpanther (ez amugy nem gond, a Jagdpanthert is kedvelem :P )

Karika, azt akarod mondani, h a WG eddig egyetlen 90%-osan hamis tankot sem tett be a játékba? :unsure: :lol: Vagy olyant, ami csak igy, egy rajzon létezett, más bizonyitékok elvesztek, v nem kerültek elő...

8 éve 4 hónapja #238566 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Karika azt szeretném tőled kérdezni, hogy a közeljövőben lehetséges-e a már benntlévő Toldi III-as tank magas (3,75 mp) töltési idejének csökkentése 2,2-2,5 mp-re?
(Remélem nem volt OFF-olásos kérdés.)

Két már meglévő magyar tank közül a Toldi III-nál jogos a buff iránti igény, míg Turánnál egy új fogyóeszköz vagy báziskörös tankolás megoldaná a tankkal vívott csaták egy részében megtörténő lőszer kifogyást.

Ami viszont jó hír, hogy az új 9.18-as MM jót tett a Toldi III-nak, bár ez elmondható az összes többi t3-as tankra is. De akkor is jó .)

8 éve 4 hónapja #238690 Írta: Karika

- Az én kérdésem az lenne hogy a WG mennyire érdeklődik a magyar tankok iránt. Az eddig látottak alapján alaposan kiszolgálod őket adatokkal, jelentősen megkönnyítve a munkájukat, de mégse került még csak szóba se újabb magyar tank. Ennyire nem vevők a dologra vagy technikai oka van?
- Te melyik magyar tankot tartod a legalkalmasabbnak a játékba valómegjelenésre?
Mellesleg köszönet a munkádért. :thx2:

- A "gyenge érdeklődés" oka az, hogy mi magyarok nem vagyunk benne a top 3 európai játékos táborban (lengyel, német, és cseh, ebben a sorrendben) a csak harmadik legnagyobb szerveren. Nincs gazdasági alapja, hogy sietniük kelljen.

- Mindegyiket, amelyik a tech tree elképzelésembe beleraktam.

8 éve 4 hónapja #238881 Írta: gwr
Megválaszolva: gwr
Csak olvasgatásra. :troll:
www.makettinfo....=14815

8 éve 4 hónapja #238899 Írta: Karika

Nem értem, ha enyire foghíjas jelenleg a magyar ág akkor a WG miért nem rakja be szimplán egyéni küldetések jutalma ként a magyar tankokat (+ magyar legénység) ?

Azt se értem, miért lenne muszáj tier10ig kitolni az egészet ? Pedig megcsinálhatne esetleg newbei vagy farmer ágnak.

Egyéni küldetés jutalmaként bekerülhetnének ha minden kötél szakad.

Arról, meg hogy miért kell tier 10-ig kihúzni meg itt www.wotinfo.hu/...esi-fa, és ennek a többi részében írtam.

8 éve 4 hónapja #238900 Írta: Karika

Nyolcasként mennyire esélyes a Tas?
A hetes szint elég szerencsétlen választás lenne, mivel a legtöbbet 6-8-10-ben szoktak játszani az SH-k és a CW-k miatt. A 9-es szint talán áthidalható a T-55-tel. Bár idegen fejlesztés, meg már szerepel a játékban ilyen, de ez legalább egy olyan tank, amit használt a magyar honvédség (a modernizált változatát még most is).

Az a baj, hogy a 7-es szint is már a Tas képességeinek a határait feszegeti. Ahhoz, hogy ott működjön, minden történelmileg igazolható fejlesztést meg kell, hogy kapjon, ami a valóságban ilyen-olyan okból már nem épülhetett meg, mint például egy 700 LE-s motor, a 80mm-es löveg és hasonlók. Ahhoz, hogy 8-as szinten működjön már olyan statokat kellene adni neki, ami már felesleges. A valóságban se kellett volna IS-3-ak és T-44-es ellen állnia a sarat. Még ha tegyük fel felnyomnánk tier 8-ba, akkor is a végeredmény egy olyan "meh" tank lenne, mint a Panther 2 vagy a Panther 8.8 :sick:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

8 éve 4 hónapja #238901 Írta: Karika

Üdv! Lehet tudni hogy mikor ( ha lesz egyátalán) elérhető egy magyar tank? Ezt most úgy értem hogy például mint a Turán 3 vagy Toldi 3 volt, tehát prémium tank ként.

A Toldi III karácsonyi ajándék volt, ami a sablon eljárás szerint azt jelenti, hogy 1-2 másik hasonló jutalom tankkal összedobva lehet majd csak újból megvenni valamikor egy méregdrága csomag részeként. De legalább a Turán időről időre bekerül a boltba. Persze hogy mikor, azt csak a WG marketingesei tudják, mi csak találgatni tudunk.

8 éve 4 hónapja #238935 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Nyolcasként mennyire esélyes a Tas?
A hetes szint elég szerencsétlen választás lenne, mivel a legtöbbet 6-8-10-ben szoktak játszani az SH-k és a CW-k miatt. A 9-es szint talán áthidalható a T-55-tel. Bár idegen fejlesztés, meg már szerepel a játékban ilyen, de ez legalább egy olyan tank, amit használt a magyar honvédség (a modernizált változatát még most is).

Az a baj, hogy a 7-es szint is már a Tas képességeinek a határait feszegeti. Ahhoz, hogy ott működjön, minden történelmileg igazolható fejlesztést meg kell, hogy kapjon, ami a valóságban ilyen-olyan okból már nem épülhetett meg, mint például egy 700 LE-s motor, a 80mm-es löveg és hasonlók. Ahhoz, hogy 8-as szinten működjön már olyan statokat kellene adni neki, ami már felesleges. A valóságban se kellett volna IS-3-ak és T-44-es ellen állnia a sarat. Még ha tegyük fel felnyomnánk tier 8-ba, akkor is a végeredmény egy olyan "meh" tank lenne, mint a Panther 2 vagy a Panther 8.8 :sick:

Azóta én is rájöttem, hogy még a 7-es szint is éppenhogy belefér.
A Tas rohamlövegnek meg gondolom csak úgy van esélye 8-asként, ha a 8.8-as német ágyúnál kapna egy jobbat is, mint fejlesztett ágyút.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238944 Írta: zetike02
Megválaszolva: zetike02
Amúgy mondják, hogy nem raknak be klóntankokat. Erre ma látom, új prémium 6-os HT, Tiger 131... mi ez, ha nem klón?! Ez a 3. Tiger I a játékban. Vagy számoljuk össze, miből hány klón tank van. Most már mindegy, az elején kellett volna ezt mondaniuk, hogy nem lesz klóntank,mert már van annyi, hogy észre sem vennénk, ha még több lenne... Ez csak egy kifogás, hogy ne legyen magyar fejlesztési ág, legalábbis szerintem.
De oké, akkor ne rakjanak klónokat. De ilyen idióta kinézetű, WG-agyszüleményes tankok miért kerülhetnek be, mint mondjuk az LTG?

8 éve 4 hónapja #238952 Írta: Angelus1991ster

Amúgy mondják, hogy nem raknak be klóntankokat. Erre ma látom, új prémium 6-os HT, Tiger 131... mi ez, ha nem klón?! Ez a 3. Tiger I a játékban. Vagy számoljuk össze, miből hány klón tank van. Most már mindegy, az elején kellett volna ezt mondaniuk, hogy nem lesz klóntank,mert már van annyi, hogy észre sem vennénk, ha még több lenne... Ez csak egy kifogás, hogy ne legyen magyar fejlesztési ág, legalábbis szerintem.
De oké, akkor ne rakjanak klónokat. De ilyen idióta kinézetű, WG-agyszüleményes tankok miért kerülhetnek be, mint mondjuk az LTG?

Van egy 4. Tigris 1-es is a játékban :) A TIger I L/56 - 1700 hp-val és 3 ezer DPM-el.

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #238980 Írta: Angelus1991ster
thearmoredpatro...1g-ft/

-Ezek a TD verziók tervei léteznek egyáltalán? Mert ha ilyen kínai Wg-s kreáció, akkor a t7-es Tas TD is bekerülhetne a játékba.

8 éve 4 hónapja #239081 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

thearmoredpatro...1g-ft/

-Ezek a TD verziók tervei léteznek egyáltalán? Mert ha ilyen kínai Wg-s kreáció, akkor a t7-es Tas TD is bekerülhetne a játékba.

A kínai szervernek nem a WG a tulajdonosa. A licenszt eladták egy kínai cégnek, ők meg azt raknak be, amit akarnak (arany színű Type59-et meg hasonló furcsaságokat).

8 éve 4 hónapja #239092 Írta: Karika

Ha nem is lesz magyar ág, az esélyes, hogy német ágra prémiumként a többi bekerüljön? Főleg a mind közül legéletképesebb, a 44.M Tas közepes tank?

Valamint ez az eleinte trollkodásnak szánt Tas skicc-em pontos?

Nemigen van rá esély. Sorozat gyártott tankok eddig még nem kerültek be prémiumként. Papíron lehetséges, hogy mondjuk a Tas prémium legyen, de valahogy nem tűnik túl érdekes vagy reális választárnak. Tier 6-ban és tier 7-ben is van már épp elég német közepes prémium tank.

A Tas modelled meg úgy nagyjából jó, csak talán egy kicsit túl széles a lövegpajzs.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.