Szerintem a Turan III-mal alapvetően nincs akkora nagy gond. Szerintem nagyjából egy szinten van a Pz III/IV-vel. Ami pedig Pz T-25-t illeti, a magyarnak jobb a gun handling-je, a cseh pedig mozgékonyabb, én személy szerint azt várnám, hogy egy kevésbé tapasztalt játékos jobban teljesít a Turánnal, mint a Pz T-25-tel.
A legnagyobb kitolás a TUránnál valóban a lőszer kapacitás, amit ha egy unikum hoz fel akkor bőszen bólogatok, de a többség valóban csatánként sebez vele 1500-at átlagban, és elfogyasztja a teljes "tárat"? Mert nagyjából, ha valaki kevesli a lőszert, akkor 3500 körüli potenciális sebzésnél, 60%-os pontosság és 70%-os penetrálás mellett is legalább 1500-at kell sebezni, mire elfogy a lélegzet. Szóval én azért azt gondolom, hogy mivel a többség csatánként átlagban 400 körül sebez vele, feltételezésem szerint nem a lőszer kapacitással van feltétlenül a legnagyobb gond, de játéktudástól függően időről-időre ez biztos gond. Egy unikumnak mondjuk két csatánként, az átlagnak meg minden ezredikre...
Most félreértés ne essék, ettől függetlenül én is röhejesnek tartom a 32 lőszert, még a T67 is kap 45 db-ot, és nyilván azért a Turán nem OP, hogy ezzel kelljen balanszírozni.
Azt egyébként nagyon szomorúnak tartom, hogy a magyar WoT-os közösségből nincs két-három ember, akinek annyi szava lenne a WG_nél, hogy ha ezt a témát egyetértésben lerakná az asztalra a magyar játékos közösség nevében, akkor a következő patch-ben végre 50 db malacot lehetne pakolni a Turánba, meg kapna az oldalára egy magyar felségjelzést.
A tier III-as Toldival kapcsolatban értem is, meg nem is a problémát. A Toldi egy ajándék tank volt, analóg mintára most egy évvel korábban a PzIID se volt az az egyszemélyes halálosztag. Alapvetően elképzelni se tudom, hogy most csak azért mert magyar, én ezer csatánként 10 meccsnél többet toljak egy hármas szintű tankba, csak mert van. Ez nekem kívül esik az ingerküszöbömön. Ellenben legalább nem került egy vasba sem, bele tudok akár egy sok képességes legénységet is rakni, ha évente egyszer úgy érzem, meg kéne járatni, be ne rozsdásodjon. Most nyilván, aki a WoT-ban akar elégtételt adni Trianonért, annak nem ez lesz a módja. A nagy hazafisággal együtt, meg kíváncsi lennék, hogy a magyar játékosok hány százaléka adta el, és hány tartotta meg a tankot.
Én azt gondolom, hogy amikor az ember tárgyal, fontos, hogy legyen tárgyalási alap.
A tárgyalási alap pl. hogy legyen 2-3 olyan személy, aki a játékos közösség tisztel, a WG meg ismer annyira, hogy partnerként kezelje őket, és nem utolsó sorban ők ezt felvállalják. Nekem mondjuk Karika és Ph3lan jutott most így első blikkre az eszembe, de lehet vannak másik is, akik szóba jönnek.
A tárgyalási alapnál a másik alapvető dolog, hogy ésszerű kérések legyenek, és ne parttalan követelőzések. Szerintem a magyar felségjelzés magyar tankokra, nagyobb lőszerkapacitás semmi erőfeszítésbe nem kerül. Magyar álca festés, történelem hű HD modellen dolgozni már melósabb, de szerintem azt gondolom, hogy jogos kérések.
100%-os BiA skilles legénység - hát most ez egy olyan dolog, hogy neked legyen, de mondjuk engem olyan dolog nem izgat annyira, ami egyébként játékkal elérhető. Ha van egy jó tank, amivel jó játszani, akkor azzal úgy is mész annyit, hogy meg lesz rá a BiA, ha meg nem elég jó, akkor nem a BiA-tól fogod magad jobban érezni. De áldja vigye.
Egyébként most csak azért, hogy most mennyire a Wargaming a mocsok, szemét profitvadász, felmerült bennem a kérdés. A Warthunderben egészen másképp álltak a fejlesztési fákhoz és a játékba kerülő tankokhoz. Nem léptem már be vagy egy éve. Ott van már bármi magyar jármű?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...