Jelenleg 328 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Magyar tankok - Kérdések és válaszok (by Karika)

7 éve 11 hónapja #252997 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ha nem lennének olyan kva profitorientáltak, s nem csak full 1-10 ágban gondolkoznának, hanem a kisebb nemzeteknek akár gesztusként is!, betennének a világháború körüli saját fejlesztésű tankokat, amik értelemszerüleg nem folytatódnának a háboru után... :whistle:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253003 Írta: Fücsök
Megválaszolva: Fücsök
Én sem akarok klón tankokat amennyiben lehet őket mellőzni (esetleg prémiumként ott lehetnek), de a német prémium tankokhoz nem lesz magyar legénység, és nem érdekli a WG-t a korhű magyar felségjelzés. Szóval jobb lenne egy teljes magyar ág, persze kellene pár erősebb motor, és 1-2 tervezett erősebb ágyú is jól jönne több típusnál, de a fában lévő típusok többsége egyértelműen hazai lenne. Más nemzetnél is vannak csak papíron lévő típusok, és a toldikat leszámítva nem volt más nemzethez hasonló harckocsink, ami kevésbé mondható el a készülő lengyel ágról. A Panzer IV F1/F2/G kiváltható turánokkal, csak nem biztos, hogy WG-nél kapnak majd elég lőszert/normális motort. Ebben az esetben lenne ez egy alternatív útvonal a T-21 --> turán vonal mellett, amíg eljutsz a Tas prototípusig. ;)

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253008 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Ha nem lennének olyan kva profitorientáltak, s nem csak full 1-10 ágban gondolkoznának, hanem a kisebb nemzeteknek akár gesztusként is!, betennének a világháború körüli saját fejlesztésű tankokat, amik értelemszerüleg nem folytatódnának a háboru után... :whistle:

Gesztusként kaptunk 2 magyar tankot a játékba. Csak ismételni tudom magam: gesztusként én totálisan elégedett lennék azzal, ha még 1-2-3 tank/páncélvadász/rohamlöveg a játékba kerülne (pl. Zrínyi, Tas). Gesztusként én örülnék, ha választhatnám a magyar felségjelzést. Az hogy ez a 3 tank jobb híján valamelyik német ág mellékhajtása lenne vagy prémium első ránézésre talán mindegy, a WG szempontjából viszont egy V-VI szintre kalibrált prémiummal (ha az egyébként használható) szerintem valamivel többen játszanának (és nem csak magyarok), azon túl, hogy persze neki bevétel is.
Sokkal több mindennek nincs is értelme, mert ugyan melyikünk játszana szívesen tier 2-4-ben olyan tankokkal, amelyeknek az ágyúja nem különösebben jó, lassabbak-lomhábbak, a tornyuk lassabban forog mint a tier hasonló szintű seal clubber tankjai? A többségünk 20 csatát se menne ezekkel a tankokkal.
Én tartom, hogy a kevesebb több lenne. Ha valami magyar tank még bekerül, akkor az legyen az adott szinten erős és használható. Én azért nem kérnék a WG-től Toldi és Turán változatokat, hogy fogják a helyet a garázsban.

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253014 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Bármennyit témázgatunk a magyar tankokról (amit szeretek :), jó és hálás téma ) a Wg megmutatta, hogy áll a magyar típusokhoz: A legigénytelenebb módon. Ennél még a csehszlovákok a T-15 és Pz. T-25 duóval is jobban jártak.
Nem tesztelték a két típust és nem is foglalkoztak igazán az egész magyar tank kérdéssel. Pl.: A Turán III PT tanktestének modellje hibás, amit nem fognak kijavítani, mert hát Wg.

A korrekt és normális 21.századi hozzállás ez lett volna:
Egy "Hungarian Pack" csomagot tesznek ki a shop-ba, amely a megfelelőre szintre balanszolt 43.M Toldi III-ból és Turán III PT-ből állt volna.
A legkisebb ára 4200 Ft (1500 + 2700 Ft) lett volna, 3+5 fős alap BiA-s legényekkel és adalék golddal meg 6000-6500 Ft.

1.Mindkét magyar tankot egyedi festéssel és felségjelzéssel (pont ahogy ebben a módban is kinéznek: classicswotwork...n.html) hozzák be.
2.Mindkét tankot magyar neves legénységgel hozzák be, ami 3 light-os és 5 med-es legénységet jelent , alap 100%-os BiA skill-el. + egy magyar névtáblázatot is írnak mellé.
3. Toldi III töltési ideje és látótávja a szinthez lett volna igazítva.
4. Turán III PT lőszerkészletét max . 52 db-ra kellett volna növelni, vagy ha ragaszkodnak a hűséghez (kínai ágnál persze nem) , akkor a balansz miatt a 43.M 75 mm-s ágyú sebzését 110-ről 145-150-re emelték volna, pont ahogy a svéd Strv M/42-nél is megtették ezt.

Ennyit kellett volna csinálni, és nem többet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Leopardusz, DonIgor86, peterbadbone

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253018 Írta: CrawlingChaos
Szerintem a Turan III-mal alapvetően nincs akkora nagy gond. Szerintem nagyjából egy szinten van a Pz III/IV-vel. Ami pedig Pz T-25-t illeti, a magyarnak jobb a gun handling-je, a cseh pedig mozgékonyabb, én személy szerint azt várnám, hogy egy kevésbé tapasztalt játékos jobban teljesít a Turánnal, mint a Pz T-25-tel.
A legnagyobb kitolás a TUránnál valóban a lőszer kapacitás, amit ha egy unikum hoz fel akkor bőszen bólogatok, de a többség valóban csatánként sebez vele 1500-at átlagban, és elfogyasztja a teljes "tárat"? Mert nagyjából, ha valaki kevesli a lőszert, akkor 3500 körüli potenciális sebzésnél, 60%-os pontosság és 70%-os penetrálás mellett is legalább 1500-at kell sebezni, mire elfogy a lélegzet. Szóval én azért azt gondolom, hogy mivel a többség csatánként átlagban 400 körül sebez vele, feltételezésem szerint nem a lőszer kapacitással van feltétlenül a legnagyobb gond, de játéktudástól függően időről-időre ez biztos gond. Egy unikumnak mondjuk két csatánként, az átlagnak meg minden ezredikre...

Most félreértés ne essék, ettől függetlenül én is röhejesnek tartom a 32 lőszert, még a T67 is kap 45 db-ot, és nyilván azért a Turán nem OP, hogy ezzel kelljen balanszírozni.

Azt egyébként nagyon szomorúnak tartom, hogy a magyar WoT-os közösségből nincs két-három ember, akinek annyi szava lenne a WG_nél, hogy ha ezt a témát egyetértésben lerakná az asztalra a magyar játékos közösség nevében, akkor a következő patch-ben végre 50 db malacot lehetne pakolni a Turánba, meg kapna az oldalára egy magyar felségjelzést.

A tier III-as Toldival kapcsolatban értem is, meg nem is a problémát. A Toldi egy ajándék tank volt, analóg mintára most egy évvel korábban a PzIID se volt az az egyszemélyes halálosztag. Alapvetően elképzelni se tudom, hogy most csak azért mert magyar, én ezer csatánként 10 meccsnél többet toljak egy hármas szintű tankba, csak mert van. Ez nekem kívül esik az ingerküszöbömön. Ellenben legalább nem került egy vasba sem, bele tudok akár egy sok képességes legénységet is rakni, ha évente egyszer úgy érzem, meg kéne járatni, be ne rozsdásodjon. Most nyilván, aki a WoT-ban akar elégtételt adni Trianonért, annak nem ez lesz a módja. A nagy hazafisággal együtt, meg kíváncsi lennék, hogy a magyar játékosok hány százaléka adta el, és hány tartotta meg a tankot.

Én azt gondolom, hogy amikor az ember tárgyal, fontos, hogy legyen tárgyalási alap.

A tárgyalási alap pl. hogy legyen 2-3 olyan személy, aki a játékos közösség tisztel, a WG meg ismer annyira, hogy partnerként kezelje őket, és nem utolsó sorban ők ezt felvállalják. Nekem mondjuk Karika és Ph3lan jutott most így első blikkre az eszembe, de lehet vannak másik is, akik szóba jönnek.

A tárgyalási alapnál a másik alapvető dolog, hogy ésszerű kérések legyenek, és ne parttalan követelőzések. Szerintem a magyar felségjelzés magyar tankokra, nagyobb lőszerkapacitás semmi erőfeszítésbe nem kerül. Magyar álca festés, történelem hű HD modellen dolgozni már melósabb, de szerintem azt gondolom, hogy jogos kérések.

100%-os BiA skilles legénység - hát most ez egy olyan dolog, hogy neked legyen, de mondjuk engem olyan dolog nem izgat annyira, ami egyébként játékkal elérhető. Ha van egy jó tank, amivel jó játszani, akkor azzal úgy is mész annyit, hogy meg lesz rá a BiA, ha meg nem elég jó, akkor nem a BiA-tól fogod magad jobban érezni. De áldja vigye.

Egyébként most csak azért, hogy most mennyire a Wargaming a mocsok, szemét profitvadász, felmerült bennem a kérdés. A Warthunderben egészen másképp álltak a fejlesztési fákhoz és a játékba kerülő tankokhoz. Nem léptem már be vagy egy éve. Ott van már bármi magyar jármű?

7 éve 11 hónapja #253022 Írta: Fücsök
Részben egyetértek veled, részben viszont nem. Nem kell feltétlenül kimaxolt legénység a csomagba, viszont az jogos követelés, hogy csinálják meg rendesen a balanszot és a HD modelleket. A turán III-hoz olyan 40-42db lőszer elég lenne, ezzel ellentétben ha megemelnék az alfáját 145-re, akkor arányosan le kellene venni a DPM-ből, hogy az ágyú ne legyen OP, amivel pont az előnyét veszítené el a T25-tel szemben. Továbbá nem lenne OP a tank egy 300 lóerős német motorral, mivel alig jobb lóerő/tonna értékkel rendelkezik mint a hírhedt Panzer III K. A Toldi III esetében viszont valóban nincs mentség a fércmunkájukra. :wb: Ezek után ha az érkező lengyel harckocsik fejleszthetők lesznek nem lengyel motorokkal és ágyúkkal, akkor már tényleg nincs semmi indokuk a magyar ágnál is ragaszkodni a történelmi modulokhoz. Persze én se akarok teljesen fiktív motorokat meg ágyúkat, de pl. az általam említett 3 történelmi motort mi is tudtuk volna licensz alapján gyártani, ha úgy alakulnak a dolgok. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253069 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest

Egyébként most csak azért, hogy most mennyire a Wargaming a mocsok, szemét profitvadász, felmerült bennem a kérdés. A Warthunderben egészen másképp álltak a fejlesztési fákhoz és a játékba kerülő tankokhoz. Nem léptem már be vagy egy éve. Ott van már bármi magyar jármű?

Nincs, és mivel ott továbbléptek a "modern korszakba", már nem is nagyon lesz. Olasz jött be, viszont csak repülő ág és az is erősen foghíjas.

Szerk.:

Benéztem félig meddig, mert van egy prém He-112 magyar felségjelzéssel a német ágban, de az repülő és már ezer éve ott van.

Szerk 2.:

Olyan motort meg fegyvert meg akármit tesznek be amilyet akarnak, nem ragaszkodnak ők nagyon történelmi modulhoz, hiszen akkor kb az orosz tankok fele rakás szar volna, pont mint a valóságban. Ez a történelmi hitelesség kontra gameplay balansz csupán kettős mérce, még a régi időkből amikor SerB a játékban állt bosszút a gaz németeken, semmi másra nem való.

Habár az általad említett motorokat nem vágom, de történelmi szempontból a licensz se lett volna biztos. Gondolom ismered a sztorit, hogy a németek nem adták át a PZ4 gyártásának a jogát, mert ahhoz Magyarország nem elég gazdag, ahogy ők mondták. Nem adták át a 20mm MG/FF gépágyút se, pedig az még nem is csúcstech volt, és viszonylag hamar le is cserélték. Még a Tas tervezésénél is komoly gondok voltak a megfelelő motor hiányával, ott is trükköztek össze vissza gyenge motorokkal hogy 2 gagyit raktak bele hátha lesz valami alapon. Viszont ezzel legalább nem voltunk egyedül, a briteket is hosszú évekig hátráltatta a megfelelő harckocsimotorok hiánya, még ha sovány vigasz is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253074 Írta: Fücsök
Ma már ezt nehéz megítélni, de rajtunk kívül egyedül az olaszok érdeklődtek még komolyan a késői Panzer IV-es típusok, és a Párduc gyártási licenszéért. Annyi bizonyos, hogy a Párduc licenszét biztosan nem akarták senkinek se odaadni, + valószínűleg se mi, se az olaszok nem tudtuk volna komoly módosítások nélkül gyártani, mivel az valóban csúcstechnika is volt akkor. Viszont a Panzer IV F2/G típusokat 1943-ban már képes lett volna gyártani a magyar és az olasz hadiipar is, csak nem lett volna túl nagy előrelépés egyik félnek sem, a H változatot gyártását pedig nem akarták licenszbe kiadni. Nálunk 1944-ben már egyszerűen átadtak elég tankot a turánok pótlására, az olaszok pedig a tárgyalások megszakadása után, ugyanabban az évben átálltak a szövetségesekhez, így valószínűsítem náluk nem lesz Panzer IV-es, prémiumként pedig nem elég erős tank, pláne ha kizárólag a történelmi modulokat kapja meg.

7 éve 11 hónapja #253076 Írta: CrawlingChaos

Nincs, és mivel ott továbbléptek a "modern korszakba", már nem is nagyon lesz. Olasz jött be, viszont csak repülő ág és az is erősen foghíjas.

Szerk.:

Benéztem félig meddig, mert van egy prém He-112 magyar felségjelzéssel a német ágban, de az repülő és már ezer éve ott van.

Köszönöm "védencem" nevében! Valóban, a He-112-re emlékszem, pláne hogy a WT-ben a repülős résszel foglalkoztam inkább aktívan. Valamiért én mindig azt hittem, hogy a magyar tankok hamarabb jelennek meg ott, mint itt. Számomra nagy meglepetés volt, hogy végül a WoT-ban kaptunk hamarabb magyar prémium tankokat.

Én tartom, hogy V szinten a Turánnal nincs szégyenkezni valónk. A szerény lőszer mennyiség bennem eredményez egy olyan játékszemléletet, hogy minden lövés számít, mit és hová adok le. Nekem ez ettől lesz hiteles. Komolyan mondom, én nem vágyok rá, hogy fel legyen turbózva német modulokkal, na nem mintha ötös szinten annyira OP német modulok és tankok lennének a játékban...
Ha hatos szintre érkezne még egy kiegyensúlyozott 88 mm-es löveggel szerelt páncélvadász, vagy Turán változat, annak örülnék, de a realitások talaján állva, nem hiszem hogy magyar tankok esetében beraknának olyat, amit harctéren senki sem látott.

A Toldit szerintem az mentené meg, ha nagyjából változatlan formában leraknák egy szinttel lentebb, de momentán én akkor sem játszanék vele többet.

7 éve 11 hónapja #253079 Írta: Gest
Megválaszolva: Gest

Ma már ezt nehéz megítélni, de rajtunk kívül egyedül az olaszok érdeklődtek még komolyan a késői Panzer IV-es típusok, és a Párduc gyártási licenszéért. Annyi bizonyos, hogy a Párduc licenszét biztosan nem akarták senkinek se odaadni, + valószínűleg se mi, se az olaszok nem tudtuk volna komoly módosítások nélkül gyártani, mivel az valóban csúcstechnika is volt akkor. Viszont a Panzer IV F2/G típusokat 1943-ban már képes lett volna gyártani a magyar és az olasz hadiipar is, csak nem lett volna túl nagy előrelépés egyik félnek sem, a H változatot gyártását pedig nem akarták licenszbe kiadni. Nálunk 1944-ben már egyszerűen átadtak elég tankot a turánok pótlására, az olaszok pedig a tárgyalások megszakadása után, ugyanabban az évben átálltak a szövetségesekhez, így valószínűsítem náluk nem lesz Panzer IV-es, prémiumként pedig nem elég erős tank, pláne ha kizárólag a történelmi modulokat kapja meg.

Nos nem megítélni kell, hanem utána olvasni, mindezt úgy, hogy nem megbántani akarlak. "1939-ben a Honvédelmi Minisztérium III. csoportfőnöke (bármit takarjon is ez a "rang") Bengyel tábornok vezetésével Németországban járt egy magyar bizottság, amelyben a HTI képviselője Czialkovszky is részt vett. Azt kérték, hogy egy közepes harckocsitípust kaphassanak, de a németek ezt elutasították, többek közt azzal az indokkal, hogy " Ungarn is für dieses Gerat nicht enug dicht". E kijelentés lehetett célzás arra a hírre, hogy a németek a Pz.IV típusú harckocsi licencéért az olaszoktól 60 millió birodalmi márkát kértek. De úgy is fel lehet fogni, hogy nem akartak a magyarok kezébe egy jelentős haditechnikai eszközt adni." ( forrás: Harckocsik 1916-tól napjainkig)

Szóval ekkor még fényévekre vagyunk a panthertől. Ugye emiatt az elutasítás miatt kerestünk tovább, először a svéd Lago jött szóba, aztán miután a svédek nem tudták vagy nem akarták a magyar kérést teljesíteni, hogy a hazai 40mm ágyúnkat építsék bele, végül a Skoda T-21-nél kötöttünk ki amiből később a Turán lett. Ekkor bizony még óriási előrelépés lett volna a PZ.IV, nem utolsósorban több évnyi időt spórolhattunk volna vele.

A PZ.IV G pedig 1943-ban óriási előrelépés lett volna, hiszen az akkori tankjaink egyike se közelítette azt meg, sem tűzerő, sem védettség, sem mobilitás szempontjából. Ne feledd, a Turán II gyártása 1942 őszén intult be, első darabjait a rövid 75mm ágyúval csak 1943 nyarán kapták meg a csapataink, míg a PZ.IV G változat első verzióit már '42 márciusától gyártották a fritzek.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58

7 éve 11 hónapja #253091 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Köszönöm "védencem" nevében! Valóban, a He-112-re emlékszem, pláne hogy a WT-ben a repülős résszel foglalkoztam inkább aktívan. Valamiért én mindig azt hittem, hogy a magyar tankok hamarabb jelennek meg ott, mint itt. Számomra nagy meglepetés volt, hogy végül a WoT-ban kaptunk hamarabb magyar prémium tankokat.

Én tartom, hogy V szinten a Turánnal nincs szégyenkezni valónk. A szerény lőszer mennyiség bennem eredményez egy olyan játékszemléletet, hogy minden lövés számít, mit és hová adok le. Nekem ez ettől lesz hiteles. Komolyan mondom, én nem vágyok rá, hogy fel legyen turbózva német modulokkal, na nem mintha ötös szinten annyira OP német modulok és tankok lennének a játékban...
Ha hatos szintre érkezne még egy kiegyensúlyozott 88 mm-es löveggel szerelt páncélvadász, vagy Turán változat, annak örülnék, de a realitások talaján állva, nem hiszem hogy magyar tankok esetében beraknának olyat, amit harctéren senki sem látott.

A Toldit szerintem az mentené meg, ha nagyjából változatlan formában leraknák egy szinttel lentebb, de momentán én akkor sem játszanék vele többet.

Legtöbb esetben fusztrációt, lidércnyomást érzek ha Turánnal játszok. De mégis miért játszok azzal a tankkal? Minimum 4 évet vártam arra, hogy egy efféle FPS/TPS tankos játékban megjelenjen egy magyar tank és erre ez van. Behozták és erre nagy ívben tojtak a tesztelésre stb. aminek eredményeképp végjátékban el is felejthetem, hogy ellenfele lehetek más tanknak.

A Battlefield 1942 hungarian weapons-os almódja nem jó, mert rossz multiplayer pályákat írtak hozzá.

Toldinál meg csak két sor számadatának átírása megoldaná a problémát. Ha lejjebb tennék tier 2-be akkor azzal halálra is ítélnék, mert hát tier 2 az k....nyomasztó egy szint és ott van még Mittengard.

Az egész buff egy reggeli minipatch-ben elég lenne. :wb:

G116_Turan_III_prot
ammo_capacity= (max.) 52 (32)

G117_Toldi_III
view_range=300 (270)
reload_time= 2,2 sec (3,84 sec)

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #253093 Írta: Fücsök
Amit írsz az igaz, de 1943 végén már teljesen más volt a magyar harckocsigyártás minősége mint 1939-ben. Igen, a turán II-höz képest tűzerőben nagy ugrás lett volna az F2-es változat, de egyrészt még ekkor is magas licenszdíjat kértek volna a németek,másodsorban mozgékonyság és páncélvastagság szempontjából nem volt nagy különbség a két típus között, harmadsorban több pénzbe és nyersanyagba került mint a turán II, így már nem volt olyan vonzó a típus ekkora licenszdíjjal. Azt már nem tudjuk meg mi lett volna akkor, ha megvettük volna a gyártási jogot, de ekkor már megvoltak a feltételek a magyar hadiiparban egy ilyen kaliberű harckocsi legyártásához. Az már más kérdés, hogy az akkori hadiköltségből és nyersanyagokból hány db-ot tudtunk volna legyártani.

7 éve 11 hónapja #253094 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Érdekes dolog, h amikor közös az ellenség, licenszdijat kérünk olyan eszköz gyártására is, amivel azt lehet irtani...

7 éve 11 hónapja #253101 Írta: _Szalai_
Megválaszolva: _Szalai_
sziasztok
tudtok e nekem segíteni abban hogy a 43.M Toldi III hogy tudom megszerezni?
megvenni stb?
vagy esetleg van e valakinek olyan invitel kódja ami ezt adná mert akkor csinálok új regisztrációt.
kőszi a segítséget.

7 éve 11 hónapja #253102 Írta: _Szalai_
Megválaszolva: _Szalai_
vagy ha esetleg van valakinek Turán, vagy más magyar harckocsis kódja
azt megköszönném ha elküldené nekem

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.