Jelenleg 327 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Magyar tankok - Kérdések és válaszok (by Karika)

8 éve 3 hónapja #241344 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly

Az Ázsiai szerver a WG-től független !!! :whistle:

Az a kínai, amelyik független. Az ázsiai (SEA) szerveren a japánok, az indonézek és az ausztrálok játszanak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster, MegaJani, Mark345123

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #241351 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Az Ázsiai szerver a WG-től független !!! :whistle:

Az a kínai szerver amire te gondolsz. Az ASIA szerver ugyanúgy WG-s mint az EU vagy az NA.

EDIT: bocs, nem láttam, hogy már írtak erről :wine:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani

8 éve 2 hónapja #245808 Írta: Neked_csak_Miskolc
Megválaszolva: Neked_csak_Miskolc
Kedves Karika!
Erről az infórol mit tudsz ugyanis a tegnapi nap folyamán belefutottam ebbe.
wiki.wargaming...._tanks :banana: :thx3:
Mellékletek:

8 éve 2 hónapja #245810 Írta: DaisetsuHUN
Megválaszolva: DaisetsuHUN
Nem tudom, lehet valaki olyan rakta ezt össze, aki nem-igen ért a magyar tankokhoz. Pl.: a Tas a magyar tankokhoz képest valóban nehéz tanknak számít, de nemzetközi porondon csak közepes. De a Turán III-at is írják egy-két helyen nehéztanknak. De legalább valami wotos oldal ír róluk, de én nem reménykedem. :/

8 éve 2 hónapja #245819 Írta: Karika

Kedves Karika!
Erről az infórol mit tudsz ugyanis a tegnapi nap folyamán belefutottam ebbe.
wiki.wargaming...._tanks :banana: :thx3:

Valami túlbuzgó önkéntes csinálhatta, aki összeszedte hogy úgy kb mi ami még nincs bent. Nem kell túl sokat adni erre, mert nem hivatalos WG-s fiúk csinálják a wiki-t, hanem fizetetlen önkéntesek. Ezért néz ki néhány oldal úgy, ahogy...

A linkelt oldal tetején ott is van amúgy, hogy:
"Information on this page was collected by users from open sources. It may contanin incorrect or deprecated data."

Vagyis kb a hasra ütés kategória szerintem. Csak azokról lehet biztosra tudni, hogy foglalkozott vele valamikor a WG, amelyeknek ikonja is van az oldal alján. A többi csak vad spekuláció, főleg a lengyel, a magyar és az olasz szekció.

8 éve 1 hete #251374 Írta: Zsombomoto
Megválaszolva: Zsombomoto
Tervben van már a magyar tankok berakása?

8 éve 1 hete #251378 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Nincs egyenlőre
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Karika

8 éve 1 hete - 7 éve 11 hónapja #251416 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Az eddigi Q und A-kban az olaszokat nagyon emlegetik. Aztán azok is felső tier (8-9) hiányosak.

Tényleg :) Kínai fantasy td ág után a Korbuly és Bíró- féleTas rohamlövegnek is van joga bekerülni :) Valamelyik változat kaphatna egy hosszú 88-ast 2900-as alap dpm-el, és meglenne a magyar t8-as prémium td. :troll:

8 éve 1 hete #251461 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Az eddigi Q und A-kban az olaszokat nagyobb emlegetik. Aztán azok is felső tier (8-9) hiányosak.

Tényleg :) Kínai fantasy td ág után a Korbuly és Bíró- féleTas rohamlövegnek is van joga bekerülni :) Valamelyik változat kaphatna egy hosszú 88-ast 2900-as alap dpm-el, és meglenne a magyar t8-as prémium td. :troll:

Én a 2900 dpm helyett inkább 2900 dmg-t szeretnék :troll:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani, Kulung69

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252883 Írta: Fücsök
Megválaszolva: Fücsök
Egyetértek. B) De pár kérdés még mindig foglalkoztat:
1. Lehetséges lenne-e WG-s szemszögből túl sok kompromisszum nélkül 1 teljes TD ágat létrehozni?
2. A közepes tankok esetén lehetséges lenne-e a fejleszthető fába behozni a Panzer IV D-t vagy F1-et 4-es tierbe, és a Panzer IV G-t 5-ös tierbe? (Erről voltak tárgyalások a magyar és német fél között, és a németek a Panzer IV G-t ajánlották fel, de állítólag voltak még korábban tárgyalások a D típusról is.) Ezzel kapcsolatban szívesen venném ha valaki tudna pontos infót szolgáltatni. :thx2:
3. Melyik TD lenne jobb 6-os tierbe a Tas TD helyett, egy buffolt Zrínyi I a valóságban elmaradó fejlesztésekkel, vagy a Szebenyi Nimród 80mm-es löveggel? (Persze csak akkor ha a 7-es és 8-as Tierbe kerül a Tas rohamlöveg.) :troll:
4. Milyen esély van arra, hogy kaphatnak az alúlmotorizált közepes magyar harckocsik 1-2 korabeli de erősebb olasz motort?

7 éve 11 hónapja #252962 Írta: Karika

Figyelem: Spoiler!

1.: Nem. A "hozott történelmi anyagból" tier 4-ig lehet egy ágat összehozni a Zrínyivel bezárólag. Ami utána jönne az már csak az alternatív/fiktív történelem szülötte lenne, kompromisszumos, ahogy te fogalmaztál.

2.: Lehetségesnek lehetséges, csak sok értelme nincs szerintem. Tier 4-5-be van magyar jelölt a Turán változatok személyében, nincs szükség német pótlásra. Ráadásul a Pz. IV változatok túlnyomó többsége már amúgy benne van a játékban attól függően, hogy milyen modulokat választasz ki a tier 3-5-ös Pz. IV-eseken.

A Pz. IV H licencét szerette volna a magyar hadsereg megszerezni 1943 elején, de a németek nem adták több okból, leginkább mert nem volt még ekkor egy kiforrott változat. Helyette felajánlották az Ausf. F2 licencét, de azt meg nem találták a magyar szakértők elég nagy előrelépésnek a Turán II-höz képest, hogy hónapokra leállítsák miatta a tankgyártást, amíg átállítják a gyártósorokat a Pz-re, szóval mondták, hogy kenjék a hajukra, és fejlesztették inkább a Turánt tovább.

3.: Egyik sem az igazi ha engem kérdezel. Most azt hagyjuk, hogy milyenek voltak a "történelmi" adataik, mivel az elmúlt év alapján a WG-nél a kutya nem foglalkozik már ilyesmivel. De még ha el is eresztjük a fantáziánkat, páncélja vagy mozgékonysága egyiknek se lenne.

4.: Nem sok, de tudja a fene, hogy manapság milyen agymenés fér még bele a WG-nél :spaz: De amúgy nemigen voltak sokkal erősebbek az olasz harckocsi motorok sem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, Angelus1991ster, Leopardusz, MegaJani, Fücsök

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252967 Írta: Fücsök
Megválaszolva: Fücsök
Köszönöm a választ.
A Panzer IV-es harckocsiknak azért lenne némi haszna ha benne lennének a magyar fában, egyrészt a Turán szériákhoz képest több lőszerük lenne, és a 300 lóerős Maybach HL 120TR-es motor mehetne a turánokba is, ami ráférne a Turán II és III-as harckocsikra. Olaszoknál létezett V12-es SPA 342 diesel motor 330 lóerővel, illetve egy 420 pacis benzinmotor is 1941-ben, mindkét típus jól jönne nálunk. B)
Ezekkel a motorokkal 5-ös tierbe mindenképpen jöhetne a Zrínyi I-es, plusz jó álcája is lenne. :thx:

7 éve 11 hónapja #252975 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Na igen, csak az a gond h amit mondasz az logikus, a WG viszont más szerint dolgozik... ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Admiral_von_Yorck

7 éve 11 hónapja #252983 Írta: Morphus101
Megválaszolva: Morphus101
nem trollkodasnak szanom.........azert ha a wotban is lenne user altal krealhato skin siman ratennem az 56-os szamot magyar tankokra :unsure:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster

7 éve 11 hónapja - 7 éve 11 hónapja #252995 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Személy szerint engem nem lelkesít egy olyan magyar ág gondolata, amit akár orosz, akár német klón tankokkal egészítenek ki.
Én általában igyekszem a realitások talaján maradni, és én totál ki tudnék egyezni, ha a Karika által összeszedett anyagok alapján még pár magyar tank bekerülne a jelenlegiek mellé, akár prémium tankként a német fába. Nekem igazából annyi lenne az elvárásom, hogy pláne ha fizetünk érte, akkor legyen már természetes, hogy magyar felségjelzést rakunk ezekre a tankokra, és esetleg hab a tortán, legyen opció a magyar nevű legénység, anélkül, hogy aranyért kellene átnevezni őket. Ezek mellett a szempontok mellett ha 1-2, saját szintjén ütőképes tank bekerülne a játékba, igényes HD kidolgozásban, akkor azért hajlandó lennék annyi pénzmagot is adni, amit az eddigi prémtankjaimra is szántam. Én azokat a játékostársainkat, akiknek van kapcsolata és szava a WG-nél, inkább ennek képviseletére bíznám meg: egy felségjelzés, egy magyar nevű opcionálisan választható tank crew semmibe nem kerülne a WG-nek.

Őszintén szólva én attól inkább félek, hogy megvalósítanak végül egy olyan magyar ágat, ahol az "igazi" magyar tankok az adott szinten (tier I-VI) nem lennének különösebben ütőképesek, a klón tankok meg semmi "magyar" érzést nem nyújtanának. Akkor inkább legyen kevesebb, legyen prémium, de az legyen úgy "skálázva", hogy ütőképes legyen. Csak azért, hogy legyen, arra elnézést, de nincs szükség. Akkor többet ér, ha az ember megvesz pár igényes modelkészletet, és WoT helyett inkább megépíti.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Admiral_von_Yorck, Gest

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.