Magyar pályára nekem van jópár ötletem:
- (amit már korábban is mondtatok) Buda VHII dizájnban, égő házakkal, szarrá bombázott környezettel (és Lánc híddal), háttérben a budai várral, a Dunapart úgy megcsinálva, hogy lazán bele lehessen potyogni a gonosz tankoknak
- Nem vagyok nagy '56-ot szívlelő egyén, de amiért az '56-osokat már nagyobb hősökként tiszteljük, mint Supermant, így magyar pályaként tutira ideális lenne lyukas zászlókkal, néhány romos épülettel Bp
- A hortobágyi vagy bármely alföldi pályával nekem annyi bajom volna, hogy már van nekünk Malinovkánk, Steppes pályánk, amik miatt csak egy újabb sík terepes pálya volna egy új magyar (nem tudom ez mekkora gond) - Az viszont tuti, hogy jó régi parasztházak, gémeskút, egy-egy patak dobna a hangulaton és az tényleg elég magyaros lehetne
- Én személy szerint viszont inkább valami hegyvidéki pályának örülnék: tordai csata emlékére egy ideális pályát kaphatnának a Zrínyik vagy a Bakonyól is mintázhatnának egy pályát, ahol látszanak a szép mészkőszirtek, háttérben akár cseszneki vár vagy valami másik mesevár
Amúgy
Karika a facebookon beszéltem egy csávóval, aki azt mondta, hogy a T-54-esnek több változata is volt. Tier IX-be esetleg egy forradalmi editisön T-54/55 (nem tom jól írtam, valami ilyesmit említett a csórikám) mennyire elképzelhető?
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...