Jelenleg 327 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 15 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 16 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 22 órával ezelőtt
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 23 órával ezelőtt
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 23 órával ezelőtt
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 2 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 3 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Magyar tankok - Kérdések és válaszok (by Karika)

8 éve 4 hónapja #240708 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Kiindulva abból, hogy a jagdpanzer e100 gw e100 sem létezett soha, még csak tervrajzokon sem, csak egy tank alváz volt (E100) amit továbbgondoltak a fejlesztők, ez alapján felturbózhatnánk mi is a Tas-t tigris II ágyúval, papír testtel, nagy mobilitással akár tier 10-ig, egy 255-ös átütésű APCR lövedékkel meg sok sok köténylemezzel... :) HE és HEAT álló papír tank. Ilyen sem volt még :)
Fogyóeszköznek meg zsíros kenyér hagymával :)

Simán meglehetne oldani a magyar tier 8-9-es hiányát, csak hát nem lenne hiteles.
Tier 8-ban a Tas rohamlöveg felszerelve egy Jagdtiger 88-aséhoz hasonló gyorsan töltő 3000-es dpm (rammer, venti) hosszú 88-as löveggel.
Tier 9-be meg valami T-54 klón, azt úgyis szereti mindenki.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240709 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector

Tier 9-ben meg valami klón

De mit csinálna ott egy ilyen? :) (SW témakörben nem járatosaknak, clone trooper :) )

Na jó, én kérek bocsánatot, ez gyenge volt :D

8 éve 4 hónapja #240713 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Fogyóeszköznek meg zsíros kenyér hagymával :)

Lila hagymával! :thx2:

8 éve 4 hónapja #240714 Írta: matyiabagoly
Megválaszolva: matyiabagoly
Jelen pillanatban a svájciak állnak úgy, hogy van egy teljes fájuk, amiben alig van klón, de még nincs a játékban.

8 éve 4 hónapja #240721 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika

Jelen pillanatban a svájciak állnak úgy, hogy van egy teljes fájuk, amiben alig van klón, de még nincs a játékban.

Azért csak halkan megjegyezném, hogy nem minden van azért pont úgy ahogy Mizutayio írja a cikkeiben. Van egy két hely az általa javasolt tech tree-ben ami nem feltétlenül működne. Fogalmazzunk úgy, hogy hajlamos a részrehajlásra.

8 éve 4 hónapja #240742 Írta: Karika
Megválaszolva: Karika
Kinek van kedve egy kis brainstorming-hoz? Ötletek egy vagy két magyar témájú pályához a WoT-ban? (nyugi, nem a WG kérdezi, csak úgy eszembe jutott)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, MegaJani

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240744 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Kinek van kedve egy kis brainstorming-hoz? Ötletek egy vagy két magyar témájú pályához a WoT-ban? (nyugi, nem a WG kérdezi, csak úgy eszembe jutott)

Hát az én két tippem elég kézenfekvő:
hu.wikipedia.or...1velet
hu.wikipedia.or...scsata

Esetleg a Budai VÁr egy zászlós módban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2

8 éve 4 hónapja #240745 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Hortobágy mindenképpen legyen. Jó mély árkokat kellene betenni, hogy el tudjanak bújni a tankok. ;)

Viccet félre, nagyon sok lehetőség szerintem nincs, talán Budapestből lehetne csinálni egy pályát, ott van folyó, domb, meg sok épület. :)

8 éve 4 hónapja #240746 Írta: DonIgor86
Megválaszolva: DonIgor86
Teljesen igazad van, ez egy olyan ötlet, ami több sebből is vérzik, mint ahogy írtam is. Mondjuk nagyon nem néztem utána semminek csak kicsit használtam a Googlet + a lexikális tudásomat :). Ha esetleg ez alapján ellehetne kezdeni, akkor 2 tier 10-es jelölt már lenne. A Horvát M-84-es tényleg nagyon modern, és ahogy olvastam ez az első saját fejlesztésük, legalábbis amit gyártottak is. Viszont nincs semmilyen információm, hogy esetleg nem volt-e nekik vagy az osztrákoknak 70-es évek környékén tervrajzuk vagy valami olyan koncepció, ami megfelelne mednek tier 10-be. Persze én ehhez nagyon kevés vagyok, hogy ilyen információkat felkutassak. Az osztrák legénység magyar tankban meg, hogy mennyire történelem helyes hát nem tudom. Elvégre a két magyar tankban is németek ülnek, illetve a kanadai Ram II-ben amcsik, az ausztrál ac4-ben angolok stb... :).
Persze így ahogy nyersen tálalva lett úgy nem jó, csak egy ötlet volt, amit szerintem sok kutató munkával akár életképessé is lehetne tenni, (főleg ha a WG-nek feltudnánk mutatni minden típushoz legalább 1 tier8-as és sok tier5-6-ot prémium tankot is) :)
Mindazonáltal, én nagyon örülők annak is, hogy legalább van magyar tank a játékban, még ha német oldalon prémiumként is. Ha máshogy nem, remélem, hogy még legalább ebben a formában várhatunk néhány magyar tankot, aminek biztos helye lenne a garázsomban, ahogy a mostani két darabnak is:)

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240747 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Valami jellegzetesen magyar szintér kellene... Pl az Árpád vonal megerősitett állásai, melyeket bevenni nem tudtak a ruszkik sem :evil: , a Keleti Kárpátok szorosaiban elhelyezett, azokat lezáró körkörös védelmet adó erődszázad körletek, lövészárkok, tankakadályok, a Kárpátok szorosai .... igazán festői táj, jó helyszin lehetne ;)
Bár azt hiszem ennek nem szivesen mennének ujra neki az oroszok... :evil: :d2:

8 éve 4 hónapja #240748 Írta: DonIgor86
Városi pályának eltudnám képzelni Pestet vagy Budát, Esetleg az új 30 vs 30 as módban Budapestet a felrobbantott Lánchíd látványával.
Nyílt pályának Hortobágy valamelyik területét, az alföldi csata emlékére.
Lehetne egyik oldalon gémes kút a foglaló körben :)

8 éve 4 hónapja #240751 Írta: kukázoltán
Megválaszolva: kukázoltán

Viszont nincs semmilyen információm, hogy esetleg nem volt-e nekik vagy az osztrákoknak 70-es évek környékén tervrajzuk vagy valami olyan koncepció, ami megfelelne mednek tier 10-be.

Az M-84 jugoszláv fejlesztés, t-72 alapján ebből a szempontból semmi féleképpen nem jöhetne szóba osztrák-magyar fejlesztési fa tagja ként két okból:
-túl modern (ahogyan Karika is írta)
-Jugoszláv fejlesztés, ez már önmagában üti az egész teóriát

M-95 Degman a horvátok részéről az M-84 modernizálásának, tovább fejlesztésének eredménye. Ez már 100%-ig horvát.

Jugoszlávoknak nem voltak teljes egészében fejlesztéseik, csak úgymond amcsi, ruszki tankokból tákoltak, esetenként saját ágyút szereltek fel de semmi eredeti...

Ezt csak így érdekesség ként írom :)

8 éve 4 hónapja #240753 Írta: DonIgor86
Jugoszlávia még nagyon nehezen belerakható a monarchiába, ha úgy vesszük. Elvégre Jugoszlávia a Szlovén-Horvát-Szerb államból és a Szerb királyságból alakult meg. A Szlovén-Horvát-Szerb állam (1918. október 29. – 1918. december 1.) pedig a monarchia szétesésekor jött létre, annak egyik utódállamaként. Persze a tankjuk ettől még tényleg túl modern :(

8 éve 4 hónapja #240760 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Jugoszláv Vozilo A (vagy A-1......Viziló:) :troll: ) tankot szívesen látnám a WoT-ban. Kicsit olyan, mintha a T-34-est és a Tas-t fuzionálták volna.. egy kis Yugioh vagy Yugó-oH? :troll:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240933 Írta: DaisetsuHUN
Megválaszolva: DaisetsuHUN
Magyar pályára nekem van jópár ötletem:
- (amit már korábban is mondtatok) Buda VHII dizájnban, égő házakkal, szarrá bombázott környezettel (és Lánc híddal), háttérben a budai várral, a Dunapart úgy megcsinálva, hogy lazán bele lehessen potyogni a gonosz tankoknak :troll:

- Nem vagyok nagy '56-ot szívlelő egyén, de amiért az '56-osokat már nagyobb hősökként tiszteljük, mint Supermant, így magyar pályaként tutira ideális lenne lyukas zászlókkal, néhány romos épülettel Bp

- A hortobágyi vagy bármely alföldi pályával nekem annyi bajom volna, hogy már van nekünk Malinovkánk, Steppes pályánk, amik miatt csak egy újabb sík terepes pálya volna egy új magyar (nem tudom ez mekkora gond) - Az viszont tuti, hogy jó régi parasztházak, gémeskút, egy-egy patak dobna a hangulaton és az tényleg elég magyaros lehetne

- Én személy szerint viszont inkább valami hegyvidéki pályának örülnék: tordai csata emlékére egy ideális pályát kaphatnának a Zrínyik vagy a Bakonyól is mintázhatnának egy pályát, ahol látszanak a szép mészkőszirtek, háttérben akár cseszneki vár vagy valami másik mesevár :D

Amúgy Karika a facebookon beszéltem egy csávóval, aki azt mondta, hogy a T-54-esnek több változata is volt. Tier IX-be esetleg egy forradalmi editisön T-54/55 (nem tom jól írtam, valami ilyesmit említett a csórikám) mennyire elképzelhető?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Angelus1991ster

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 6 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 17 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.