Jelenleg 62 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 12 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 12 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

Tank Destroyer

11 éve 1 hónapja #60251 Írta: mrlajos
Megválaszolva: mrlajos

Az lenne a kérdésem hogy érdemes még a Hellcat-el foglalkozni vagy annyira szétnerfelik majd hogy kuka lesz.

KUKA!

Straight Outta Supertest – Hellcat Stronk Nerf

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #60262 Írta: Solinari
Megválaszolva: Solinari
Miért lenne kuka?

11 éve 1 hónapja #60267 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Majd kiderül a gyakorlatban.
Eléggé elcseszik látszólag, dpm csökkentés, mozgékonyság nerf, mozgás közben jobban szétugrik a célkör, ez így egyben soknak hangzik, és pont azokat a tulajdonságait veszik el amik miatt szerettük.
Aztán persze az a lehetőség is fennáll hogy átesnek a ló túloldalára és következő körben meg kicsit finomítanak a dolgokon, de addigra sokan eladják és már nem veszik vissza.

11 éve 1 hónapja #60270 Írta: Solinari
Én annyit látok belőle hogy a "med" képességét veszik el. Emellett ugyanolyan láthatatlan kummantó TD marad egy kicsit kisebb sebzéssel.

11 éve 1 hónapja #60272 Írta: Terjedelmes
Megválaszolva: Terjedelmes
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban a kérdésben hogy a 3 8as td közül melyikkel járnék jobban. Rhm-T28proto-Isu 152. Előre is köszönöm.

11 éve 1 hónapja #60275 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Majd kiderül a gyakorlatban.
Eléggé elcseszik látszólag, dpm csökkentés, mozgékonyság nerf, mozgás közben jobban szétugrik a célkör, ez így egyben soknak hangzik, és pont azokat a tulajdonságait veszik el amik miatt szerettük.
Aztán persze az a lehetőség is fennáll hogy átesnek a ló túloldalára és következő körben meg kicsit finomítanak a dolgokon, de addigra sokan eladják és már nem veszik vissza.

Viszont azt is írták valahol, hogy minden tank x ezer "pontot" kap, amit elosztanak, ezzel alakítják ki. Ha ennyi nerfet kap valami, akkor valamit buffolni is fognak (csak nem kötik az orrunkra)...

11 éve 1 hónapja #60280 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban a kérdésben hogy a 3 8as td közül melyikkel járnék jobban. Rhm-T28proto-Isu 152. Előre is köszönöm.

Játékstílus-függő. Az ilyen kérdésre mindíg nehéz válaszolni, hiszen nem vagyunk egyformák. Nekem leginkább a jpanther2 jött be. Nagyon gyors (td szinten...), néha pattint, aminek odasóz, az nem köszöni meg, az álcája is elmegy... és még rammolni is lehet vele. És lehet vele jtigert flankelni ;)

Az isu elsődleges célpont. Ha felderítik, minden cső felé fordul. A protot megöli az aranyeső. Az rhm pedig a T1-esek prédája lehet :)

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60289 Írta: rush0620
Megválaszolva: rush0620
Én megmondom!

Tessék.

from the supertest, this is how the Hellcat will apparently be nerfed in 9.3 (well, in test 1 at least). Screens take 100 percent crew into account.

- DPM nerfed from 1800 to 1694
- reload time nerfed from 8s to 8,5s
- rate of fire nerfed from 7,50 to 7,059
- accuracy loss from turning the turret nerfed from 0,16 to 0,20
- accuracy loss from traversing and moving nerfed from 0,23 to 0,36
- accuracy loss from turning the turret while moving at maximum speed nerfed from 2,56 to 3,2
- accuracy loss from moving at maximum speed nerfed from 16,56 to 25,92
- accuracy loss from traversing while moving at maximum speed nerfed from 6,9 to 10,8
- reverse speed nerfed from 20 to 12 km/h
- terrain resistance (elite tracks) nerfed from 1/1,2/2,1 to 1,1/1,4/2,3

Please note that the “accuracy loss” factors work a bit strange, so instead of lengthy (and possibly incorrect) explanations – it simply means that the following nerf (leaked earlier) was confirmed:

- stock tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 60 percent
- terrain resistance for stock tracks nerfed (soft/medium/hard) by 9/14/9 percent
- elite tracks accuracy on the move and when turning nerfed by 57 percent
- terrain resistance for elite tracks nerfed (soft/medium/hard) by 10/17/10 percent
- maxium reverse speed nerfed from 20 to 12 km/h
- 76mm M1A2 AT accuracy loss from turning the turret nerfed by 12 percent
- 90mm M3 reload time nerfed from 8s to 8,5s, accuracy loss from turning the turret nerfed by 25 percent

Forrás: ftr.wot-news.co...-nerf/

11 éve 1 hónapja #60299 Írta: Solinari

Sziasztok!

T28 meg proto: Nálam felejtős vol. Lomha jószágok. Van egy egész jó cső rajta de ennyiből ki is fújt. Artymágnes, mert mindkettő csigalassú ha épp a lövés pillanatában mozdul ki a célkeresztből akkor sem tud elég messze menni hogy megússza splash dmg nélkül.
Rhm: Imádtam. Elég jól mozog (néha még flankeltem is vele ha szükség volt), csak jó ágyúi vannak kinek melyik jön be. Ez is vonzza az artykat de még lehet esélyed menekülni a gyorsabb mozgás miatt.
Isu: Szintén nem a fürge kategória de az ágyúk kárpótolnak. Nálam inkább a végignyomjuk hogy meglegyen a következő tank kategória volt. Az "i" nélküli elődje jobban a szívemhez nőtt.
JpII, Ferdi: JPII-vel nem sokat játszottam el is adtam majd ha lesz kedvem újra megveszem de valahogy nem találtam vele az összhangot, Ferdi-m meg nem volt soha.
Konklúzió. Ha egyszer visszavennék egy 8as TD-t akkor az az Rhm lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Terjedelmes

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60300 Írta: Solinari
rush0620:
Ezt látjuk mi is :)

Erre írtam hogy a DPM csökken egy kicsit de ugyanúgy lehet vele láthatatlanul kummantani egy előretolt bokorcsoportban.
A talajellenállás és a mozgásközbeni célzás miegymás nerfek miatt írtam én is mint az egyik ftr-es hozzászóló, hogy a "med-ezés" lehetőséget szedték le a tankról.

11 éve 1 hónapja #60306 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

Sziasztok!

Szia!

Szerintem vedd fontolóra a SU-101-et is. Fürge kis vipera, remek álcával. Ágyúja ugyan nem az a "kurvanagyotodabaszunk" típus, de használható. Ruszkihoz képest pontos és gyorsan tölt, illetve űrméretéből adódóan kevesebbet veszít az álcájából mint a nagyok. A páncélzat pattinthat ezt-azt, RNG-től függően. Jó, jó gun depression...na az nincs neki. Nagyon meg kell fontolni a táborhelyünket. Elég egy kavicsra ráállni és műholdat lősz.

Más megközelítésből pedig...egy olyan gép, amelyből kevés rohangál. Nézz körül! Mindenkinek Borsig-ja és ISU-ja van...

11 éve 1 hónapja #60307 Írta: Solinari
Egy nálam sokkal képzettebb játékos írta ezt a mondatot remélem nem veszi plagizálásnak.
"A másik főellenség pedig a lánctalpas busman, az Rhm, akinek nagyobb a látótávja és jobb az álcázása mint neked és ha vagy olyan szerencsétlen, hogy ennek tudatában van, akkor pofára fogsz esni benne. "-by OdinHUN
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, kharon00, MPeter71

11 éve 1 hónapja #60312 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Sziasztok!

Tényleg teljesen eltérő játék kell hozzájuk.
Obj. 268 megvan, de az ISU-t megtartottam, a mai napig szorzózom. Élvezet vele a játék. (A SU-152 valóban félelmetesebb a tierjében troll ágyúval és arannyal. Csak éppen pénztemető, ezért maradt az ISU).

T28 ágon nem voltam.

Rhm: jelenlegi kedvenc TD. A torony miatt nagyon jól lehet pl. szikla mögötti rejtőzködésből előugrani és lőni. ISU-val ez nem menne. ;)
A 12,8cm-es ágyút használom, meglehetősen pontos, töltésidő is jó szerintem. Visz mindent.
HE-t tényleg nem szereti, a kisebb artyk is egy lövéseznek akár ha nincs szerencséd. Azért 1100 hp nem olyan kevés, én gyakran megyek a nehéz tankok fenekében a frontvonalra, pár lövést azért kibír.

Jpanther II: most tolom ezt is. Ezen a vonalon a Jagdpanzer IV volt a nagy kedvenc, de ez is nagyon jó. Nagyon jól pattint, sebessége igen jó. Ezzel azért lehet tolni, nem kell bokorban ücsörögni, nehogy meglássanak. :)

Ferdim nincs, csak mit olvastam és ellenfélként láttam: hiába jobb a páncélja, ha cserébe lassú. Ha nincs fedezékben akkor az alja (a függőleges részek az elején) ugyanúgy simán belőhetőek, a legrosszabb esetben jöhet az arany. ;)

Ha csak egyet választhatnék, akkor Borsig!

11 éve 1 hónapja #60314 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

[...]SU-101
[...]
Más megközelítésből pedig...egy olyan gép, amelyből kevés rohangál. Nézz körül! Mindenkinek Borsig-ja és ISU-ja van...

És legalább gondolsz azokra is, akiknek ez kell a USSR Expert medálhoz. :lol:
Én is pont gondolkozom rajta, hogy ezen az ágon is elindulok. Már csak az erőforrások hiányoznak: pénz, idő és garázs. :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

11 éve 1 hónapja #60317 Írta: rush0620
Megválaszolva: rush0620
Az az 1.7 ms os aim time elég op! Még tier 10 medeknek sincs ennyire gyors.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 7 órája 43 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 9 órája 15 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.