Szeretnék egy kis segítséget kérni ki fejlesztetem és meg vásároltam a toronyt VI. KV-85 és nem tudom párosítani a VI.löveget 85mm D-5T pedig aszt írta hogy lehet.Eben szeretném kérni a megoldást ha van köszönöm szépen !!!!
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#11977Írta: dzsenai
Megválaszolva: dzsenai
Szia
A harmadik eset még a kigyújtás lehet , de azt biztos észrevetted volna
De a csata utáni részletes jelentésben megtalálod , hogy mennyi lövést kaptál be .Valszeg Triagiának lesz igaza , hogy több lövést kaptál be egyszerre
szerintetek elképzelhető hog normál csatában úgymond csalás nélkül egy kv-1s 1050-es sebzéssel indítson 420 méterről?
Nekem a minap volt egy csatám és egy szerencsés lövésem SU-100-al az Abbey pályán.
Épp kifordultam a vízparti útra, amikor megláttam egy VK30.01H-t. Kapásból rálőttem, fullHP-ztam.
Utólag derült ki, hogy a lőszerrekeszt és üzemanyagtartályt egyaránt eltaláltam, ezért robbant és kiégett egyszerre, valamint a láncnál is sebeztem.
Amúgy a SU-100-nak 390 a sebzése, a VK-nak pedig kb 800 az élete.
Tehát lehetséges 1 lövésből is
szerintetek elképzelhető hog normál csatában úgymond csalás nélkül egy kv-1s 1050-es sebzéssel indítson 420 méterről?
Nekem a minap volt egy csatám és egy szerencsés lövésem SU-100-al az Abbey pályán.
Épp kifordultam a vízparti útra, amikor megláttam egy VK30.01H-t. Kapásból rálőttem, fullHP-ztam.
Utólag derült ki, hogy a lőszerrekeszt és üzemanyagtartályt egyaránt eltaláltam, ezért robbant és kiégett egyszerre, valamint a láncnál is sebeztem.
Amúgy a SU-100-nak 390 a sebzése, a VK-nak pedig kb 800 az élete.
Tehát lehetséges 1 lövésből is
Én egyszer a kv-1s-emmel közelről oldalba lőttem egy másik fullos kv-1s-t,és azzal az egy lővéssel kilőttem. A végén megnéztem, hogy egy találattal 810 hp és lőszerrekesz. Még a rövid 122mm-essel pedig egy szintén fullos hellcat-ot szemből (megint csak közelről) kigyújtva egy lövéssel kilőttem. Ment ám a reportozás.
Fubazdmeg akkor engem a hétvégén vagy 80-an feljelenthettek a 17. racknél abbahagytam a számolást... a KV-1S-t meg ha hátulról tornyon lövöd valami hatalmas löveggel, az jó eséllyel FÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKD.
nos 1 lövéssel szedett le rólam 1050-et a kv-1s én egy type-31-1-essel mentem, 420 méterről lőtt, azt néztem hogy a legütősebb ágyújával is max 450-es lőhet, azzal azt számoltam hogy kritel és érzékeny pontot lő akkor legyen dupla: 900 hp, de akkor sem 1050 hp, 420 méterről, és én egyel nagyobb tier-ben is voltam ráadsul, és a type-34-1 az nem is rossz tank ha megnézzük4
Lőszer rekeszt találhatott el, a Type-34-1 érzékeny rá. Ha meghaltál akkor azt te nem veszed észre csak sejtheted. A tier szint nem számít.
de hiába lőszer rekesz elvileg akkro is max dupla sebzést kellene osztania neki!
legalább is az én infóim szerint igy van,
amugy ha valakit érdekel és még sosem lőttem a névleges sebzésnél nagyobbat, ahol nekem 230 van írva ott durván 210-220-közt sebzek, ahol 390 van írva ott 240-390 közt sebzek , egyszer volt lőszer rekesz találatom 240-es sebzéssel és ott okoztam 360 sebzést, ez volt a max!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...