Jelenleg 79 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 21 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 21 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

KV-1S

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13756 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar

Én erre a tankra nagyon mérges vagyok, akkorát sebez mint egy tier 8-9-10-es tank... Ha hihetünk a linknek, akkor megnyugodtam.
ftr.wot-news.co...n-8-9/

Épp itt volt az ideje :)

Hát ha akkora noob lennék, mint a postoló, én is nagyon örülnék...

Pont a te fajtád miatt basszák el a játékot meg az összes tankot, mert ahelyett, hogy te is játszanál vele, átéreznéd, hogy annak a járműnek az EGYETLEN játszhatósági faktora a nagy löveg, amúgy egy trágyadomb, mész krokodilkönnyekkel sírni, hogy JAJJAJAJAJAJAJJAJJJJ MEGBASZ A CSÚNYA KV-1S jaaaaaaaaaaaaaaj... Mi lesz a következő? Nagyot lő a JgPzE100? Töltsön három percig, mert nem bírod kibaszni, amíg magatehetetlenül tölt?

Komolyan a faszomat már ebbe a sok vinnyogásba. Inkább TANULJATOK MEG JÁTSZANI, ÉS HA TÚL ERŐS EGY TANK SZERINTETEK, HÚZZÁTOK KI FASZOM.

Szerk.: ne a faszomat húzzátok ki, hanem az adott tankot
Szerk2.: ja és az a szar majdnem 14 másodpercig tölt, amíg mások három-négyszer kibasszák
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: chevyv8, dozer00, HUNGabesz24, joker099, kalidar, Micu, markisinko

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #13757 Írta: ill23
Megválaszolva: ill23
Na bumm, elveszti a 122mm-est?
Na és majd át ül mindenki SU-100-ba és azzal one shoot-tolja a sok "síróst". :evil:

sir_cubbi meg a 7-es IS, IS-2 is ugyan ennyit sebbez, az össze hasonlítás meg eléggé sántít..
A 6-os ARL 44-től el kell venni a 90mm DCA 45-ös ágyút, mert gold nélkül 212 az átütés, sőt elkell venni tőle a 105mm-es ágyút is mert mi az , hogy az a OP OP OP ARL 44 képes 1 perc alatt 5 * 300-at sebezzni, míg ez a szörnyű ruszki OP KV1S 1 perc alatt 3*390-et sebezz...

Az igazság az, hogy azok sírtak a KV1S-re, akik nem merték meg támadni egy lövés után hanem meg várták azt a 1x secet, amíg újra tölt :P

12 éve 1 hónapja #13758 Írta: kalidar
Megválaszolva: kalidar
Én gond nélkül nekimentem a KV-1s-nek a stugIII-al is ha nem nyílt téren volt...3x körbeszaladtam néha lőttem bele egyet...hiába forog a tornya ha lassan fordul meg forog a torony...
Nem sírni kell hanem meg kell tanulni leküzdeni...akkor nem ér semmit a 122-es.Amúgy meg a KV-1s-t már annyira szarul rakja az MM hogy olyan tankok mellé kerül ahol ló@rt se ér a lövege.

12 éve 1 hónapja #13759 Írta: iceman
Megválaszolva: iceman
én tier 6-ban t150-el nyomom és azzal se nagy gond kilőni főleg ha egy ödön ül benne mert az meg se képes sebezni :D

12 éve 1 hónapja #13760 Írta: gurney
Megválaszolva: gurney
Micsoda? Mit olvasok????? El akarják venni a kv 1s 122-es lövegét?????? Micsoda????? HMMM? mICSODA????Micsoda???? Ez már aztán mindennek a teteje lenne!!!! Igaza van az előttem szólóknak, még töltésgyorsítóval is csak 4-et lő percenként, ha nem lesz 122-ese, az a tank semmit sem ér. Akkor el fogják venni az fv 215b 183mm-es lövegét is? Mert nagyot lő???? Percenként kettőt a nyomorult, meg a páncélja is fos meg csak 2000 a hp-ja, akkor mi marad?? vAGY IGAZA VAN az előttem szólónak újra: majd 5 percenként lövünk 1-et? hagy tudja már minden fasz kis noob kilőni??? Komolyan mondom ez a játék visszafejlődik, és nem fejlődik!!!!!

12 éve 1 hónapja #13761 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8

Én erre a tankra nagyon mérges vagyok, akkorát sebez mint egy tier 8-9-10-es tank... Ha hihetünk a linknek, akkor megnyugodtam.
ftr.wot-news.co...n-8-9/

Épp itt volt az ideje :)

Pont a te fajtád miatt basszák el a játékot meg az összes tankot, mert ahelyett, hogy te is játszanál vele, átéreznéd, hogy annak a járműnek az EGYETLEN játszhatósági faktora a nagy löveg, amúgy egy trágyadomb, mész krokodilkönnyekkel sírni, hogy JAJJAJAJAJAJAJJAJJJJ MEGBASZ A CSÚNYA KV-1S jaaaaaaaaaaaaaaj... Mi lesz a következő? Nagyot lő a JgPzE100? Töltsön három percig, mert nem bírod kibaszni, amíg magatehetetlenül tölt?

Komolyan a faszomat már ebbe a sok vinnyogásba. Inkább TANULJATOK MEG JÁTSZANI, ÉS HA TÚL ERŐS EGY TANK SZERINTETEK, HÚZZÁTOK KI FASZOM.

Szerk.: ne a faszomat húzzátok ki, hanem az adott tankot
Szerk2.: ja és az a szar majdnem 14 másodpercig tölt, amíg mások három-négyszer kibasszák

Itt a PONT !

Igazad van !

Azt nem vágom a nyervogók miért nem használják akkor ha annyira istenítik azt a ruszki ócskavasat..
Nekem még a fejlesztés gondolata is távoli rémálom volt nemhogy használjam..
Tipikusan piroskák ellen való" OP" tank a kv1s...nincs benne semmi félelmetes..még a kis Dicker maxal is neki megyek...van egy pontatlan,lassan töltő, nagyot sebző ágyúja és ennyi a tank..semmi több.
Egy tankot próbáljatok már összességében megítélni,ne egy paraméteréből..ja hogy szarrá lőtt ? mi a francnak rohangálsz elé mikor be van töltve és 100 méterre van tőled?
Érdemes azért végiggondolni minden csata után hogy ki is volt a balfasz:-) meglepő következtetések jönnek ki a dologból..

12 éve 1 hónapja #13762 Írta: kalidar
Megválaszolva: kalidar
Mert sok a sírós!Annak idején sírtak az arty miatt,valóban durvák voltak engem is sokszor kilőttek/kilőnek...az ember tanuljon meg lapítani vagy sprintelni,aztán elkapni az artyt...nem sírni hogy gyengítsék le.
Most ugyan úgy a KV-1s....aztán mi jön?...
Bizonyos emberek inkább legózzanak,hátha az nem túl erős nekik....

12 éve 1 hónapja #13763 Írta: ill23
Megválaszolva: ill23
Az egészben az a vicc, hogy aki eddig KV1S-el mennt, 5-6ban az keres egy másik "OP" tankot, 6-osban és azzal fog ugyan úgy ödönke agyára menni :P

De Öönkét nem kell félteni majd kisírja, hogy az is milyen OP gonosz tank, mi az hogy nem is szembe állt vele, hanem a sarkával felé és így se tudta öndönke, sebezzni brühühühü nerfet neki, mert ez így nem játék brühhühühüü :pinch: :pinch:

Na megyek keresek egy másik OP 6-os tankot, hogy legyen miért sírnia Ödönkének :evil:
Ha van valaki tippje, melyik 6-ost kéne a KV1S helyett, ne tartsa magában kérem!

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13764 Írta: FrancoHUN
Megválaszolva: FrancoHUN

Mert sok a sírós!Annak idején sírtak az arty miatt,valóban durvák voltak engem is sokszor kilőttek/kilőnek...az ember tanuljon meg lapítani vagy sprintelni,aztán elkapni az artyt...nem sírni hogy gyengítsék le.
Most ugyan úgy a KV-1s....aztán mi jön?...
Bizonyos emberek inkább legózzanak,hátha az nem túl erős nekik....

Szerintem a sííírosaknak még a lego is erős nem még hogy a rubikkocka is!
Go play tetris! :lol:
Nem rohangálni kell a kv-1s elé mikor be van tárazva hanem el kell kerülni messzire és keresni kell másik elenséges tankot amit ödönke ki tud lőni vagy 2-3 meddel körbevenni és buuum!

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13766 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Még akkor sincs nagy katasztrófa ha kigurul elé. Én megtettem KV1-el többször is, én bekaptam egy 370-as sebzést ő kapott egy 150-est, aztán szépen ottmaradtam és kapott egy 170-est is, aztán ő még mindig töltött amikor én belelőttem a harmadikat is ami után szépen ment a garázsba. 480-as sebzést belelehet lőni egy kv1-el azalatt amíg betölt, milyen OP már aza kv1 ágyú aztán az csak tier5ös tank.

12 éve 1 hónapja #13833 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
A lényeg a lényeg ez a tank úgy van jó ahogy van nem kéne hozzá nyúlni mert senki nem fog vele játszani legalább is azok biztosan nem akik eddig!

12 éve 1 hónapja #13850 Írta: sir_cubbi
Megválaszolva: sir_cubbi

Pont a te fajtád miatt basszák el a játékot meg az összes tankot

Most nézem csak... Elég kedves Úriember vagy, -jelzem- nem én vinnyogtam a tankocskád miatt, (annyit mondtam hogy haragszom rá, attól még kilövöm mint a sz*rt) és nem én fogok nerfelni, csak azt nem értem mi a péknek noob-ozol le engem.... Nem vagy jobb játékos, de ha jobban érzed magad tőle, akkor csak nyugodtan.

Most jön a lényeg: Annyiból tényleg gáz, hogy akik nemrég kezdték el, azoknak ez a tank tökéletes választás, elég agilis, meg ugye olcsó a fenntartása. Haver is ezzel megy. De az IS-re is felmegy, az még fenntartható.

12 éve 1 hónapja #13854 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun

Na megyek keresek egy másik OP 6-os tankot, hogy legyen miért sírnia Ödönkének :evil:
Ha van valaki tippje, melyik 6-ost kéne a KV1S helyett, ne tartsa magában kérem!

T150 :woohoo:

12 éve 1 hónapja #13856 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Arra mondjuk tényleg kíváncsi leszek, melyik tankkal fognak Ödönék tömegesen nyomulni ha a 8.9-ben leveszik a 122-es csövet erről a szarról :) ARL, M6, T150? Azok nem lesznek jók, mert nem lehet velük szerencsétlen ellenfélbe 400-at egy lövésből beleküldeni. Ó, borzalom... :huh:

12 éve 1 hónapja #13860 Írta: iceman
Megválaszolva: iceman
viszont ha kv1 122 milisébe goldot töltesz azzal is lehet trollkodni szépen :D jöttek a 3-as 4-es tankok 1 lövés 1 kill :D

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 12 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 23 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 23 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 12 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.