Tényleg, az amcsi az nem kötőjeles.
Én, ha még lenne kv1s-em, nem örülnék, ha kapna egy 100 milist a 122-es helyett.
Amugy ha lesznek történelmi csaták, és ugy csinálnák meg, hogy 7 sherman/t-34 vs. 1 tigris, mint ahogy számoltak az amcsik annó, akkor simán beülnék egy shermanba. Jó móka lenne 7-ed magammal tigrisre vadászni 
Na ezért beszéltem a történelmi hűségről.Megválaszoltad,köszönöm.
de nem értem miért rugózol a történelmi hűségen egy olyan játékban ahol 15 vs 15 tank küzd egymással egy tenyérni területen... úgy hogy a tank csöve nem akad bele semmibe, 10 hp-val is annyit sebez egy tank, mint 100% életerővel... ez nem szimulátor, egy "arcade" PvP játék.
Melyik háborúban nyertek úgy csatát, hogy egy tank befoglalt egy zászlót, miközben a csapatát kilőtték??????
Mellesleg Te miért szurkolsz, hogy vegyenek el egy ágyút egy tankról? Nem értem miért fáj ez ennyire neked, hogy van egy tier6-os tank, amin van egy 122-es ágyú... ami ráadásul lassan és pontatlanul lő.
ha elveszik hát elveszik, nekem van kv-1s-em, jól megyek vele, imádom. De pont azért, mert olyan amilyen a 122-es löveggel. Ha elveszik ezt az ágyút és az alternatíva nem jó, megy a kukába és más harckocsit választok tier6-ban. Ha többet akarok lőni az ellenfélbe, ott van például a hellcat. A KV-1S az pont nem arra való, hogy 1 vs 1-ben 5-5 lövést adjunk le a másikra, mivel NINCS szinte semmilyen páncélja... De biztos tudod, hiszen neked is van KV-1S-ed...
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...