Jelenleg 34 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 22 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 23 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

KV-1S

12 éve 1 hónapja #13932 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Nekem pl. nem is tetszett a KV1S amíg megvolt, a statom is elég szar volt vele. Jobban szerettem a KV1-et, az IS-t, és jobban szeretem az IS3-at is, saját tierjében mindegyik lényegesen páncélozottabb. Egy az egy ellen nem is annyira nagy szám, a Churchill VII-el rendre elbántam velük. Ha már csak egy lövése lepattant a frontpáncélomról, már esélytelen volt hogy kilőjön, de ha be is kaptam egyet, akkor is jó eséllyel ki tudtam szedni őket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 1 hónapja #13938 Írta: Staudegger_hun
Megválaszolva: Staudegger_hun

...amugy a 85os agyu is ugyan annyit sebez mint a rettenet agyu adott idő alatt csak pontossabb meg jobban szűkűl. Es kv-val amugy sem illik ki be bujkalni meg csiki csukizni.... hanem bomm letamadod az ellent... ergo mind 2 agyu hasznalhato.
Mert ugye nem arra kell törekedeni hogy serüles nelkül lehozzuk a csatat...

Szia Dozer!
Na igen, alapból igazad van, DE!
Amikor az ellennek már csak 300-400 HP-ja van, nem mindegy, hogy odamegyek és BUMM - majd biciklizek a következő felé - és addig betöltök majd BUMM (az alább belinkelt képen így fordítottam meg a városban a csatát Lakeville-ban) - vagy lövök bumm kerülöm lövök bumm kerülöm lövök bumm EGY ellenfél.

Ennyiben jobb a nagy ágyú (ha nem pattan éppen)

Szerintem.
Bár te profibb vagy, de én így tapasztaltam, ugyenez a SZU-100 esetében is igaz.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13939 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
dozer00, nem értek egyet.
A KV-1S lényegében egy baromi jó ágyúval ellátott med. Kevés HP, gyenge páncél (HT-hez képest...), relatív nagy gyorsulás és jó végsebesség (HT-hez képest) és egy Tier6-ban OP ágyú.

Ha ebből a képletből kiveszed a top ágyút, érdemben meg kell változtatni a játékstílust a tankkal. Eddig ha szakaszoztunk 3 KV-1S ment és kb mindent szétlőttünk ami elénk került, nem álltunk, toltuk és mentünk. 1 kilőve, töltés, előre, újabb kilőve, töltés előre... stb.

Ezzel az OP ágyóval a fél tier 1 lövés... ha ráadásul már 75-80%-on találkozunk valakivel, akkor további 20-25% szintén 1 lövés.

Ha kiveszik az ágyút, hidd el feje tetejére fogja állítani a Tier6-os népséget!

update:
Ha tényleg kiveszik a KV-1S-ből a top ágyút és az alternatíva nem lesz jó, akkor én átnyergelek Hellcat-re Tier6-ban. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: segamega

12 éve 1 hónapja #13943 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
HÁt igen. Én nem értem a nerfet szintén. De amíg ez csak egy köztes állapot vagy max egy farm tank, addig nem üthet szíven senkit olyan mértékben mint egy 3 hónapig kiszenvedett top tier.

De érthetetlen az ágyú elvétele. Viszont én ekkor jogosan várnék el valamit cserébe. Mondjuk fordulékonyságot, vagy vissza a régi armort. Mert ugye 1-2 hónapja lekaptak róla 30 +- mm-t? emlékeztek?

Ja wg ilyenre már nem emlékszik... A hivatalos fórumot kell telebombázni az ilyen kérdésekkel:
És kedves SERB, mit szól ahhoz a wargaming ,hogy az Orosz tankok a legszarabbak az orosz fejlesztésű játékban.

Válasz : nem tapasztaltunk különbséget más nemzet és a mi tankjainkkal kapcsolatban.
De közben a 3000. hasonló komment azért szíven ütné őket......és legalább rágná a nemzeti öntudattal rendelkező dolgozóik lelkét...
Engem biztos zavarna...

12 éve 1 hónapja #13944 Írta: rejkov
Megválaszolva: rejkov
A 85-ösnek vagy 300-al nagyobb a dpm-je, mint a 122-esnek. Viszont ha a 85-össel akarok menni kb medes taktikával, akkor arra ott a t34-85 :)

12 éve 1 hónapja #13946 Írta: Sykra
Megválaszolva: Sykra
Én úgy tapasztaltam, hogy a KV-1S-nek holott csak 75mm a fronpáncélja, elég sokszor pattan... :dry: Ráadásul a tornya is jól van ellátva acéllal, de a tank ereje egyértelműen az ágyúja, (a mozgása is kiemelkedő, de egy heavy-nél inkább a páncél illetve az ágyú a lényegesebb) De ha tényleg leveszik róla a 122mm-est, akkor az egészet elrontják. Nekem T-150-em van és egyszerűen imádom, 8.5 mp alatt tölt és ha kifogom akkor 380-at is lövök vele. Én a KV-1S-en talán egy jó átütésű 100mm-est tudnék elképzelni, vagy egy 85mm-est (bár az elég gáz lenne) Játszottam a tesztszerveren és elég érdekes dolgokat vettem észre, mondjuk a VK 36.01(H)-nak 950 HP-ja van, ami egy háát, egy kicsit soknak tartom. De ha tényleg a 85mm-es ágyút rakják majd rá a KV-ra akkor inkább T-34-85-el megyek.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13948 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14
Ha azért veszik le a 122-est, mert OP, ezzel az erővel egy hatodik érzékes, full álcás Hellcat legalább ennyire OP, ha nem jobban. Remélem hogy Ödönék rinyálásának nem ez lesz a következő tárgya, és nem barmolja meg a wg, mert az enyémen pont most lett meg a lámpa, és eddig iszonyat jó. :evil:

12 éve 1 hónapja #13949 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
dpm jó mérő, de mégsem :)

azt mondod, hogy a 85-ösnek nagyobb a DPM-je és valóban az.
De elmondom, hogy én mit tapasztalok és miért nem érdekel KV-1S esetében a dpm:

gurulunk, megjelenik előttem egy stug, fogom, célzok lövök, talál = 1 kill
A stugnak max 1x van ideje lőni ha épp nem rám célzott, vagy még annyit sem.

Ezzel szemben a 85-ösből minimum 2 de lehet 3 is kell a stugba - a példánál maradva. Ami azt jelenti, hogy a stug legalább 3x vagy inkább 4x tud rádlőni és ha csak a fele sebez, máris több sebzést szerzett, mintha azonnal kilövöm.

Ergo a DPM ebben az esetben csalóka! Papíron jobb... az "életben" meg nem.

12 éve 1 hónapja #13950 Írta: joker099
Megválaszolva: joker099
Nem csak ez a baj. A Stugot azzal a 120 átütéssel át se ütöd, ha olyan helyen találod el. Konkrétan a Matildának jobb az átütése...

Én csak úgy tudom elképzelni ezt az ágyúelvételt, hogy adnak a helyére egy minimum 155-160 átütésűt, vagy mondjuk a T150 107 millisét.

12 éve 1 hónapja #13952 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Ezzel szemben a 85-ösből minimum 2 de lehet 3 is kell a stugba - a példánál maradva. Ami azt jelenti, hogy a stug legalább 3x vagy inkább 4x tud rádlőni és ha csak a fele sebez, máris több sebzést szerzett, mintha azonnal kilövöm.

Két tankot sosem lehet összehasonlítani csak az ágyú alapján. Viszonylag sokat mentem a stugal, és az egyik legjobb tankom. Álcaháló, álca skill volt rajta. A jellemző szituáció úgy nézett ki, hogy első lövés tank, második lánc, aztán lehet lőni tovább a tankot és vége. Anélkül, hogy látta volna ki lőtt rá. Azzal a tankkal 300 méterről kell kilőni a KV1S-t, nem sarokharcban.

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13960 Írta: Hunyadi_Loveszdandar

Két tankot sosem lehet összehasonlítani csak az ágyú alapján. Viszonylag sokat mentem a stugal, és az egyik legjobb tankom. Álcaháló, álca skill volt rajta. A jellemző szituáció úgy nézett ki, hogy első lövés tank, második lánc, aztán lehet lőni tovább a tankot és vége. Anélkül, hogy látta volna ki lőtt rá. Azzal a tankkal 300 méterről kell kilőni a KV1S-t, nem sarokharcban.

minden bizonnyal így van, ahogy mondod. De én ezt nem a stug vs kv-1s összehasonlításra mondtam, hanem a 122 vs 85 ágyúra és arra, hogy a papíron jobb DPS mennyire nem előny a játékban éles körülmények között.

Ami az ninja bokrozást illeti, igaz, hogy sok gondot tud okozni. Viszont én sem vagyok "hülye" és minden pályának megvan a maga taktikája.
De ha választanom kéne a stug vagy kv-1s között (8.7) akkor 1000%, hogy a kv-1s-t választom. A csata elején, ha látom, hogy van az ellenfélnél stug, mosolygok és reménykedek, hogy velem hozza össze a játék... mivel 1 lövés, 1 kill.

Megnéztem a statodat és látom, hogy van 500 csatád a stuggal ami szép és jó is a winrate-ed vele (53%). Biztos izgalmas lenne ellened tolni. De ha megnézed én sem vagyok béna. A stug top ágyújának célzási mutatója 0,33 ami szerintem nagyon jó, ellenben a kv-1s aminek csak 0,46 ami nagyon rossz. A találati arányom azért így is 83%.

Igen, biztos ki lehet szedni egy kv-1s-t a bokorból. De ennek megfelelően használom a vasat. Azt nem mondom, hogy pro-ként, de a stat alapján szerintem az átlag felett.

12 éve 1 hónapja #13985 Írta: rejkov
Nem azért irtam, hogy nagyobb a dpm-je a 85-ösnek, mert az a jobb. Hanem azért, mert nagyobb a dpm-je. Azt is irtam, hogy ha 85 milis zúzásra vágyom, azt nem kv1s-el tenném. Volt kv1s-em, ismerem. Az a gép elég nyögvenyelős volt a 85-össel. Mert ugye az ember először ágyút fejlesztene, aztán motort. Persze ez sem mindig jön be. A rövid 122-essel már jobb volt, csak az meg ugye vitte a creditet, mert azt meg golddal kellett etetni. De annak is nagyobb a dpm-je! Igazán durva cucc csak a nagy 122-essel lett belőle. Amúgy biztos, hogy fog kapni valami rendes csúzlit. Ha kicsit kisebbet fog sebezni, akkor növelni fogják a dpm-et. Még az is lehet, hogy a sok síró szembetalálja magát egy még op-bb géppel. Mondjuk kb mintha a t150-es megkapná a kv mozgékonyságát :) Mekkora poén lenne a wg részéről!

Ha már más gépekkel hasonlítjátok: a Kv1s továbbra is elbujhat az amx12t mellett, ugyanúgy, mint bármely más tier 6-ban. Kár, hogy azzal meg kb csak 100 csatából 1x tett teir 6-ba.

12 éve 1 hónapja #13988 Írta: FrancoHUN
Megválaszolva: FrancoHUN
Ödönke nem tudom miért sír mindig mert történelmileg is egy 122mm-es ágyúval volt felszerelve.Ha már nagyot üt feljebb kell rakni egy tierrl T6 helyett T7-be.Avagy nem kell elötte rohangálni!

12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja #13990 Írta: rejkov
Felpróbálták rá a 122-est, lefényképezték, és mentek vele pár kört :) Azért jellemzően ezek a vasak nem 122-essel futkároztak. Bár fene tudja. Lehet, hogy az orosz átszerelte mindet IS ágyúra.

12 éve 1 hónapja #13991 Írta: zactam
Megválaszolva: zactam
Kiváncsiságból rákerestem.

Az alábbi linken található oldal szerint a legnagyobb lövege a tényleges KV-1S-nek 76mm-es volt.

Forrás: www.wwiivehicle...1s.asp

Nem tudom mennyire tekinthető hitelesnek, de érdemes szemezgetni.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 14 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• VaFec profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • A Vz. 55 tankon melyik löveget célszerű...
    • Írta: VaFec
    • 2 órája 37 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 1 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 14 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.