If the ammunition rack's hitpoints reach zero, it explodes, destroying the tank and its crew completely regardless of the remaining hitpoints on either of them. The only case the tank does not explode with a "red" ammo rack, is when the rack is empty.You can increase your ammo rack's hitpoints by installing "Wet" Ammo Rack equipment or by training the Safe Stowage perk on a crew member with the role of loader.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: markisinko
Nekem a KV1S (ha nem robbantott vagy gyújtott) a legnagyobb eddig 444 HP volt (könnyen megjegyeztem a számot )
Volt vele 340 m és 410 HP szemből (?)
De pattantam le vele 20 méterről 50 HP-s Hellcatról is
"orosz ágyú"
Sziasztok,hogy én is hozzá szóljak nekem a legnagyobb sebzésem a KV-1S-el 460 volt,meg volt 440 többször is,de nekem ezek voltak a legnagyobbak,de mostanában nem nagyon sebez 400 felé az én tapasztalataim szerint
Sziasztok,hogy én is hozzá szóljak nekem a legnagyobb sebzésem a KV-1S-el 460 volt,meg volt 440 többször is,de nekem ezek voltak a legnagyobbak,de mostanában nem nagyon sebez 400 felé az én tapasztalataim szerint
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#13745Írta: sir_cubbi
Megválaszolva: sir_cubbi
Én erre a tankra nagyon mérges vagyok, akkorát sebez mint egy tier 8-9-10-es tank... Ha hihetünk a linknek, akkor megnyugodtam. ftr.wot-news.co...n-8-9/
Mert valaki mindig sír!Ez túl erős,az túl erős...a végén néhány traktort lehet majd választani és a trágyaszóróval lehet majd egymást hajigálni tehénszarral.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: markisinko
Gyüjtottam már fel vele szintén KV1S-t,de már megnem mondom,hogy mennyi volt vele a sebzés.Serb szerint nem fognak hozzá nyulni a 122 mm löveghez.Megértem az ellentábort is aki azt mondják,hogy túl nagyot sebez a tier-hez képest.
Hazudnék ha azt mondanám hogy a legkisebb mértékben is bánom a dolgot, de ez már megint oda fog vezetni hogy a nerfelt KV-1S-hez kell majd gyengíteni az összes hozzá képest OP tankot...soha nem lesz vége ennek az agyatlan nerfelésnek. Mindent nerfelnek 25x egymás után, és még ekkor sem tudják ugyanolyan sz@rra megcsinálni az összes tankot, valamelyik OP lesz. Nerfelik, majd 26x-ra hozzáigazítják az összes többit, ami között természetesen lesz ismét egy túlságosan OP tank..
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...