Nah most lettem tanuja, mennyit szamit a motor egy mednel. Kis vk3001P-m fejlesztett lancalp, toronyal utalt joszagom volt, mert az eleterejenyi sebzest is nehezen, az atlag 1-nel tobb kilt meg kinszenvedosen lehetett csak megszerezni. Hulye modon, mondom csak loni, meg pattogatni tudjak legalabb, nem a motorra hanem az agyura gyurok az majd hatha fun lesz. Mar egy ideje a motoron kivul minden megvolt, de a jatekelmeny nem sokat javult. Hat nemreg megvettem ra a 2. motort, igy mar 420loero helyett 600 duruzsol benne. Es csodak csodajara a tank feljavult. 20 matchet mentem vele, annyira megorultem, 14 win, 2x-es eleteronyi sebzes (kb. 1500), es atlag 2 kill felett vagyok az uj motor ota vele. Kar volt, hogy stock koraba megsertodtem ra, ha normalisan fejlesztem mar a p.tigrisnel jarnek.
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Memnon
Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja#2028Írta: Memnon
Én a 8,8asra szavaznék. Ügyesebben kell vele célozni, de ha az már megy akkor a nagy tűzgyorsaság és a nagyobb sebzés miatt nagyon hamar széttudsz kapni egy tankot. Próbálj meg mindig lehetőleg az ellenség előrenyomulását figyelembe véve ne eléjük, hanem oldalra beállni és elbújni. Lévén TD vagy tiéd lesz az első lövés és így általában előbb megölöd az ellenséges tankot minthogy szembe tudna veled fordulni.
Kipróbáltam, de nekem nem vált be. Az ellenfelek valahogy nem szeretnek úgy maradni, hogy az nekem jó legyen. Visszatértem a stug gyorstüzelőjéhez végül, és hiába az elvben kisebb dps, (ami egyébként olyan sokkal nem is marad el a 88-astól) lényegesen nagyobb sebzést tudok kiosztani vele. Úgyhogy - nálam legalábbis - jobban működik a nagyobb tűzgyorsaság, nagyobb átütés, kisebb sebzés felállás.
Tegnap a Tiger-rel lőtávon belül alig találtam el valamit,az is szinte csak penetration,0 dmg.volt.Volt másnak is ilyen tapasztalata,vagy csak én kaptam ki a f@szt?Eddig legalább pontos volt az ágyúja,még ha kicsit is sebzett,ellnsúlyozva a gyenge páncélzatot.
ma a jagdpantherem szemből nem tudta legyürni a tigrisp-t úgy hogy nem is engem támadot, hanem egy tigrisII-t.
8 lövés, 8 találat, 0 sebzés 70 méterről, az űgyú adatai szerint 203 mm páncélt átüt
közben kilőtte a tigrisII-t majd engem is 70 méterről
Igen, de szemből. A Tiger(P)nek 200 mmes front van, azaz ha a beesési szög már akár a 10° is meghaladja, akkor nem fogod átlőni. Kivéve persze a gyenge pontokon, az elejének a legeslegalján illetve a ferde pofarésznél.
Tegnap a Tiger-rel lőtávon belül alig találtam el valamit,az is szinte csak penetration,0 dmg.volt.Volt másnak is ilyen tapasztalata,vagy csak én kaptam ki a f@szt?Eddig legalább pontos volt az ágyúja,még ha kicsit is sebzett,ellnsúlyozva a gyenge páncélzatot.
Nekem Superpershinggel voltilyenem, egyik meccsen valami 25 lövésből talán 2 ha talált, a végén már majdnem átnyúltam a monitoron.
Szia! Tegnap nekem is sötét napom volt, én szintén Tigrissel vagyok csak a nagyobbal, sokat bosszankodtam valahogy az istennek se találtam el semmit, még azt sem ami akkora volt a látómezőmben mint egy ház, sőt érdekes dolog volt az is, hogy állt az ellenfél szépen becéloztam lőttem vártam a tuti találatot, ehelyett egyszerűen elugrott a kép annyival, hogy pont mellément, azt hittem, hogy a net szórakozik, de fura mód ez folyamatosan előfordult. Érdekes dolgok ezek, mondok mást volt egy KV4 ami 1%-on állt életből, ketten lőttük szét, de az 1%-át közelről (nem 0 méterre gondoltam) 4 lövéssel sem tudtam elvenni, mind talált, kérdem én miből van, vagy vajon miért?
A nem sebzés résznél gyakran van az, hogy az oldalát a lánctalpon keresztül lövöd meg. Azért azt ne felejtsétek el, hogy a lánctalpkerék plusz páncélt jelent és lévén külön áll a testtől, még üreges páncélként is viselkedik. Arról nem is beszélve, hogy bőven meglőhetsz úgy egy tankot, hogy csak a lánctalpat lövöd keresztül, de a testet nem is éri lövés, pedig a legénység boldogan bejelenti, hogy találat és átütés.
Az IS széria (TDk is ami arra épül) pedig az elején elkezdődö háromszög alakú pofarésztől kezdve az oldala felsőrészén végig üreges páncéllal rendelkezik.
Remélem a szerveroldali célkereszt be van kapcsolva?
Avval tényleg jobban látni hogy hol tart a célzás idő, és a célkereszt.
Különben hiába mondod hogy telibe céloztad, mikor a szerveroldalon még össze sem szűkült a célkereszt, vagy a közelébe sem ért a tanknak.
A hónap tankja: Jagdpanther
kb.15 kör óta és 2 napja nem tudom még platoonban sem leduplázni..
1000 hp feletti átlagsebzéssel sem....
előtte is csak kb.negyedik körre sikerült...
ez aztán az akció....
Sziasztok. Írna valaki néhány gondolatot az E-100-ról?
Nagyon megköszönném a segítséget mert a rossz páncélátütésű ágyúja nagyon elgondolkodtatott, hogy folytassam e tovább ezt az ágat.
Negatív, pozitív tapasztalatoknak egyaránt örülnék.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
E100, csak gold. vagy ne is játsz vele. Nem fogsz átütni még egy tier 8at sem. ( nem oldalról akarunk átütni tankokat hanem szemből) . Kicsit döntve a tornyot mikor tárazol, meg a testet is . De mivel én pl nem szórakozok elég sok tanknál mert alapból bevágom a goldot szóval 0 esély. Még az hogy több élete van mint a a legtöbb tanknak se segít rajta.
Gold vagy semmi. Esetleg a kisebb ágyú javasolt, ha nem tudod feltankolni premium ammóval.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KirtapF
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...