1 Wrathe köszi az infót!
2, Nem tudom, hogy vagytok vele de nem érzitek úgy, hogy ez az addonozás ebben a játékban tényleg elszállt kicsit? Úgy értem, hogy egy addon addig legyen megengedett amíg nem helyettesít emberi képzettséget. A weak pointok megtanulhatók, a távolságok kitapasztalhatók - tőlem legyenek puff neki. Viszont egy olyan automata rendszer ami helyetted cselekszik úgy mint egy ázsiai akiknek az izületeik és reflexeik köztudottan jobbak, az már hax szerintem. Itt új vagyok és ezért nem kérem a savat, máshol viszont évekig addonoztam és tapasztalgattam az ilyen rendszereket..
Szóóóóval megkérem a közösséget, hogy egy szál f..ban meg cs..csben álljunk ki a WG ház elé tüntetni, hogy no moar addonz for us MON!
vagy valami ilyesmi...
Nem annyira értem a WG logikáját.
Már most is nehezebb egy német tankkal boldogulni, mint mondjuk egy orosz jószággal. Már a pontosság sem egyedülálló, az amcsik talán még jobbak is.
A páncél csak arra jó, hogy nehéz/lassú és nagy legyen a céltábla.
Szóval szerintem a kezdeti lelkesedés után sokak pártolnak át a többi nemzet tankjaihoz.
Akkor minek tovább nehezíteni a helyzetet.
Ha azt akarják ne játszanak német tankokkal, egyszerűen vegyék ki a játékból és kész.
Sejtem mi lehet emögött. A tűzoltás skillt valóban senki nem használja és gondolom ezután ezzel lehet majd csökkenteni az auto bekapcsolás időhosszát. Vicces lesz mondjuk ha kigyújtanak E-100-zal és mondjuk 2-3 másodpercig hagy égni a script mert nincs ilyened, mivel az E-100 égése -150 hp környékéről indul...
Igen ez tiszta sor volt Jacktor csak szerintem meg az a baj, hogy ezzel leginkább egy nemzetet sokkolnak. Én őszintén szólva utálom a német dolgokat..rasszista megnyilvánulásért köpjetek le nyugodtan de ewan. Viszont mostanság meg egyre jobban tetszenek és el is kezdtem játékban húzni őket. a VK - darabok kifejezetten megtetszettek.
Így? Így kezdjem húzni őket, hogy valszeg minden 4. meccsen kiégek? Szegény ember és az ág esetét látom itt most. Valami kompenzáció gondolom nem ártana.
Kompenzáció? Egy gyerek kérdezősködött a PaK40 és PaK36(r) ágyúkról, mert a WG szerint a mostani helyzettel reális, de történelmi források szerint a PaK40nek jobb átütése volt. A gyerek megkérdezte, hogy ezek alapján nem kéne-e kijavítani. Kompenzációként 98 napnyi bant kapott "hülye kérdésekért". A WG így kompenzál.
Lenne egy kérdésem. JagdPz IV -re melyik löveg a jobb? A stug hosszúcsőrű 7,5-ese, vagy a 8,8-as? Az utóbbi nagyobbat sebez de kisebb az átütése és emiatt tanácstalan vagyok egy kicsit.
Lenne egy kérdésem. JagdPz IV -re melyik löveg a jobb? A stug hosszúcsőrű 7,5-ese, vagy a 8,8-as? Az utóbbi nagyobbat sebez de kisebb az átütése és emiatt tanácstalan vagyok egy kicsit.
Én a 8,8asra szavaznék. Ügyesebben kell vele célozni, de ha az már megy akkor a nagy tűzgyorsaság és a nagyobb sebzés miatt nagyon hamar széttudsz kapni egy tankot. Próbálj meg mindig lehetőleg az ellenség előrenyomulását figyelembe véve ne eléjük, hanem oldalra beállni és elbújni. Lévén TD vagy tiéd lesz az első lövés és így általában előbb megölöd az ellenséges tankot minthogy szembe tudna veled fordulni.
Most épp "szünetet " tartat velem a wargaming. szombatig.
Miért bannoltak, ha szabad érdeklődni? Egyébként valószínűleg igazad van. Ez a játék a sebzésről szól, és amíg az oroszok 2x annyit sebeznek, mint a németek, addig nem lehet egy szinten emlegetni a két nemzetet.
Mondjátok, nem is visznek németet cw-re, ez el is dönti egy nemzet használhatóságát, hisz itt a játékosok nagy számban és önkétlenül szavaznak. Amit cw-re visznek, az a legtáposabb, ez szerintem ilyen egyszerű.
Amíg ez nem változik, addig a német valóban csak gyöngyszem marad, meg élvezeti érték, ha sikert akarsz, tipli más nemzetre, leginkább ivánékra.
Ez engem is érdekelne....mivel lehet ezt kivívni, mert tegnap összefutottam egy M4-el aki el akart taposni, szemből kilőttem, megsértődött, közölte jelenteni fog, mert "retard" vagyok...
15 életerőre elégvolt az ezüst golyó is...
Rövid időn belül sok csapatsebzésért automatikusan jár. Egyébként a report nem sokat ér. Nem hiába hívják placebó gombnak. A dühödet levezetni jó, de másra nem.
Egyébként a report nem sokat ér. Nem hiába hívják placebó gombnak.
Én úgy gondolnám úgy működik, ha valakinek összejön megfelelő számú report, automatikusan kapod a bant. Nyilván nem reportolnak, ha nem csinálsz semmit rosszul, és elképzelhetetlennek tartom, hogy wg-nél x számú kockát fizetnek, hogy reportolt meccseket elemezzenek.
Én nem csináltam semmit, csak kilőttem....nem volt mit tenni "piros" volt, erre megsértődött....ki látott még ilyet...
Persze utólag megnéztem tier6 max 53-56% win, 1300 wn7 egész ügyeske lehetett, főleg az zaklathatta hogy én voltam a "gyengébb" "statisztikailag....
Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!
Pannon
Látogató
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja#2006Írta: Pannon
Megválaszolva: Pannon
Szia!
Nekem is írt már ilyet a sértődött ellen, miután lőttük egymást veszettül, csak Ő pattogott a Matildáról, én meg 2 mp-enként átlőttem. Biztos azt gondolta, felhúztam rá még egy páncélt. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni.
Üdv.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...