Panther vagy német tank..
Első nekifutásra kegyetlen lebőgés velük játszani,de nem szabad csüggedni,én sok német gépet köztük a Panthert is eladtam majd visszavásároltam.
Leül,átgondol mit is csesztem el ? Ha megvan lehet játszani német közepes tankka.
Párduc L/100 ágyúval egy istenkirály gép szerintem,bár az első 100 csatában a pokolba kívántam azt a szart,gyűlöltem,utáltam,köpködtem pedig csak rosszul használtam .
Periszkóptávcső,bele az E-50-em 4 skilles legénysége,dobtam rá még egy sima távcsövet is

,álcaháló.
És te vagy a legundorítób gyors td,aki 135 sebzésekkel szurkálja a gyanútlanokat 4-550M távolságokról.
200 csatával volt vele 38% winrátám,visszavettem,mentem vele 200-at és visszatornásztam 55%-ra.
Az elején rossz ágyúval és közepes tank taktikával használtam,sajnos a fejlesztők ezt is úgy elcseszték hogy rá sem ismersz a gépre mint a modern MTB ősapjára..ez minden a játékban csak nem egy párduc..
De szerethető egy dög,bár nehéz vele csatát forditani ez tény.
Én miatta adtam el minden nehéz tankom,minden td-m,mind ment a kukába,a célom az hogy minden nemzet legjobb közepes ágát április végéig megvegyem .
Tűzerő,mozgékonyság,páncélvédettség.
És játékélmény:-)
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...