Jelenleg 149 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 1 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Német harckocsik

12 éve 6 hónapja #1513 Írta: bismarck55
Megválaszolva: bismarck55
Számomra igen csak elszomorító, hogy a legtöbb német tanknak a support/sniper szerepkör jut, főleg a nehéz tankoknál érzem ezt.
(A német tier X-ről nem tudok sokat, jelenleg E-75 a legmagasabb tier)

Hiába a páncél, ha a hasa még szemből is túl gyenge és ami a legbosszantóbb hihetetlenül könnyű gyújtani.
Sokszor olvastam már, hogy a német ágyúk mennyire pontosak voltak, de az utóbbi időben, mintha ez minden verzióval egyre rosszabb lenne.
A sok-sok penetration + 0 dmg lövést itt nem is említem..

Talán az E-75 a ritka kivétel, amivel akár még fel is lehet venni eredménnyel a versenyt a ruszkikkal, várom már, hogy mikor lesz szétbarmolva...

Bár, ha belegondolunk, hogy 1943-46 német technika harcol 1950/60-as évek orosz/ amerikai technikájával, talán nem is annyira kell ezen sajnálkozni/csodálkozni.
Kíváncsian várom az új német ágakat és a történelmi csatákat.
(Tiger/Panther vs. KV/IS/T34-85/Sherman/Churchill/Cromvell és nem Tiger vs. IS-8/M103 ami manapság egyáltalán nem ritkaság nálam)
B)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 6 hónapja #1563 Írta: dioo89
Megválaszolva: dioo89
Helotok.olyan ember valazzat varom akinek van vagy volt panther-je T7.azt szeretnem tudni h milyen nagy a sebzese a legnagyobb agyuval.a statisztikajat olvastam,de jatekban tiszta mas.

12 éve 6 hónapja #1565 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Üdv. nekem nincs. És nem is trollkodni jöttem. De fogadd meg azok véleményét is akik a panther ellenszoktak menni. Tömören annyi, hogy nem nagy kihívás kivégezni, és gyakorlatilag azonos tierben , de talán még egyel kisebbek is simán bedarálják 1v1-ben is. Én a churchill tier 6os Td vel 2. ágyuval gyujtogatom nem is a panthert hanem a panther 2őt... 150 átütés kb. Nem gyors, no páncél, kis sebzés, de pontos, leggázabb tank a loraine mellett.(Itt súgnak mögöttem a társaim, hogy a panther csak a 3. leggázabb tank, mert a panther 2 az ezüstérmes :D ) Mivel nem azt kérdezted hogy mennyire élvezetes vele játszani ezért válaszoltam. Ezek tények, amit a legnagyobb német tank fan is el fog neked mondani. :P Ha jó médiumot akarsz, a Wot elején a best of tier 9 med a t54 volt, most meg a t62a , meg a batchat. Amcsit is csinálhatod, abban sem fogsz csalódni, de ezt a kettőt cw-re is viszik. Rakd össze itt a féligazságokat aztán döntsd el. De én ha fegvert fognának rám se csinálnám meg :D

12 éve 6 hónapja #1566 Írta: bismarck55
Nekem volt Panther és szerettem nagyon...csak nem közepes harckocsiként, hanem mobil TD-ként használtam.
Kapott egy periszkópot és be fedezékbe....ja és semmi közelharc..
Ezt igazolja szerintem az ágyú is...
A Panther2-ről csak hasonlóan tudok nyilatkozni, mint a lentiekben van összefoglalva.
Iszonyat örültem amikor végre meglett és kb annyira nagy csalódás is volt.
Igaz egyedül nyomom és többen felhívták rá a figyelmem, hogy med tankokkal szigorúan csak szakaszban...
Neten láttam néhány srácot vele igen jól menni, talán egyszer visszavásárolom az E50 miatt...egyszer...

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1567 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Panther vagy német tank..

Első nekifutásra kegyetlen lebőgés velük játszani,de nem szabad csüggedni,én sok német gépet köztük a Panthert is eladtam majd visszavásároltam.
Leül,átgondol mit is csesztem el ? Ha megvan lehet játszani német közepes tankka.
Párduc L/100 ágyúval egy istenkirály gép szerintem,bár az első 100 csatában a pokolba kívántam azt a szart,gyűlöltem,utáltam,köpködtem pedig csak rosszul használtam .
Periszkóptávcső,bele az E-50-em 4 skilles legénysége,dobtam rá még egy sima távcsövet is :-),álcaháló.
És te vagy a legundorítób gyors td,aki 135 sebzésekkel szurkálja a gyanútlanokat 4-550M távolságokról.
200 csatával volt vele 38% winrátám,visszavettem,mentem vele 200-at és visszatornásztam 55%-ra.
Az elején rossz ágyúval és közepes tank taktikával használtam,sajnos a fejlesztők ezt is úgy elcseszték hogy rá sem ismersz a gépre mint a modern MTB ősapjára..ez minden a játékban csak nem egy párduc..
De szerethető egy dög,bár nehéz vele csatát forditani ez tény.

Én miatta adtam el minden nehéz tankom,minden td-m,mind ment a kukába,a célom az hogy minden nemzet legjobb közepes ágát április végéig megvegyem .
Tűzerő,mozgékonyság,páncélvédettség.
És játékélmény:-)

12 éve 6 hónapja #1570 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Hát nem rég kezdtem el vele én is játszani, de nekem sem tűnik rossznak. Mondjuk én a T-43hoz viszonyítom és azért az sem éppen a legyőzhetetlenségéről híres. Úgy hogy lehet én csak a vakok közt a félszemű is király effektus miatt gondolom így.

12 éve 6 hónapja #1571 Írta: dozer00
Az a baj, hogy az e50m az egyetlen olyan "med" amivel kénytelen vagy hátul keccsülni a bokorban és közbe cseszegetik az embert, míg a többi valóban mozgékony. orosz az pörög forog, 45km /h hegyen völgyön fixen, batchat meg egyesen vonalban mint egy rakéta 60+ csak úgy fordul mint egy csuklósbusz... amerikai meg olyan átlagos, mindenből jó valamennyire. :S

12 éve 6 hónapja #1572 Írta: bismarck55
Már csak az a kérdés, hogy az új német med ág, hogy-e valami javulást...

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1573 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Hát a WG oldal szerint a Leopard:

A high accuracy gun, fast aiming time , high penetration values, good elevation and depression angles, and a low gun dispersion whilst on the move are the main distinguishing features of this tank. The downside is that the armour is very thin, but this is offset by the excellent dynamic characteristics of the vehicle. This tank will please drivers of medium tanks everywhere.

Ez alapján én az orosz medek stílusára tippelnék.

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1574 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
Az a baj hogy a német tankoknál mindenki a történemi legandákra vagy írásokra asszociál,meg az ászokra,csakhogy ez játék és szerintem 90%-uk az itt játszóknak még életében gépkarabélyt sem fogott.
De 5 buta ruszki parszt soha nem lett volna valószínű olyan jó harcos egy tigrissel mint a porosz felmenőkkel büszkélkedő jól képzett német harckocsizók (a háború eléjére jellemző).
Javarésze itt is a személyzeten múlik,régen rájöttem hogy nem szar a panther,tiger,e50-E50M vagy bármelyik,hanem én baszarintottam el 70-80%-ban,ha valami nem úgy megy nem árt egy kis önvizsgálat.
Nagyon nehezen léptem át a buta ruszki paraszt szintet,vagyis éppen csak..21K csatával még mindig azt mondom tehettem volna bőven többet a csaták 40%-ban.
És most is azt mondom kiváló a panther,tiger bármelyik gép csak én vagyok még mindig kevés hozzájuk,lehetne ráfogni hogy papír meg igy szar úgy szar ,de mikor egyedül maradtam a Tigerrel tegnap 4 ellen(2 egyenlő,2db 1 tierel magasabb) esem ágában sem volt védekeznem hanem támadtam !
Jó voltam én is,de ehhez egy igen kiváló gép is kellet,2700 lepattanó lövéssel,acélfal,mesterlövész,szárnysegéd címekel megnyeretem a csatát 3800 sebzéssel.
Szóval amire régen azt mondtam hogy szar tank,azokra kivétel nélkül majdnem rámondanám a francokat csak béna sofőre volt ÉN :-)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: holibili

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1575 Írta: Szemi_G
Megválaszolva: Szemi_G
Helló!

Nekem jelenleg is van Párducom.

Annyit mondhatok róla, hogy az utolsó 2 ágyúig eléggé lelombozó volt játszani vele.
Majd amikor már sikerült már mindent kifejleszteni rajta, akkor belefutottam egy olyan csatába (ahol nem Párduccal voltam), s egy Párducos megkérdezte, hogy melyik ágyú a jó (7,5-ös [pen 198mm damage 135 HP] vagy a 8,8-as [pen 132mm damage 220 HP ]) és meglepetésemre a 8,8-ast mondták!

Pedig azóta a 7,5-ös sniper ágyúval használom és volt jó pár emlékezetes köröm. Amit a legjobban szeretek benne, az a tűzgyorsasága (amig több, mint 4s alatt tölt be), s ezzel már lehet sebezni ;)

És a legfontosabb, amit már mások is mondtak - csak támogató tankként érdemes használni (távolról a második vonalból) - ez csak a saját és a felsőbb szintű csatára igaz (legalábbis ez a tapasztalat)
Bár az is igaz, hogy Top Tank még nem voltam vele...

Ami a tényleges sebzést illeti - ne felejtsétek, hogy a megadott értékek csak átlagok, azaz +/-25% eltérés van a tényleges számokban.

Jó csatákat!

Üdv,
Szemi_G

12 éve 6 hónapja #1576 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Nem rosszak a német tankok, csak sokkal kevesebb hibát enged például a tigrishez illő játékstílus, mint az ami például az IS-hez kell. Ha az ember nem gondolkozik nem megy vele semmire és bizony kell a tapasztalat. IS-hez talán kevésbé...

12 éve 6 hónapja #1577 Írta: jampi4
Megválaszolva: jampi4
Minden tank jó csak meg kell tanulni vele játszani. Jelenleg tigrisem van és most mentem vele 300. csatámat és kezdem megszeretni bár már várom hogy tigris II-öm legyen. Talán tudja valaki mikor lesz megint feláras a tigris II?

12 éve 6 hónapja - 12 éve 6 hónapja #1579 Írta: dozer00
chevyv8 én mondjuk úgy mondanám amit leírsz hogy ha kemény vagy mint a Rolling stones és beülsz egy német tankba, elérsz valamit, de helyette beleültél volna egy másik nemzet tankjába sokszorosan jobban teljesítettél volna. Hiába lehet magad fejleszteni, fényévekkel több mindent lehet kihozni egy "jobb " tankból ugyan avval a tudással. Szeretheti itt mindenki a panthert2-őt, a t44 simán elfenekeli. Az összehasonlítást próbálom el dadogni, maximum a kedvesebb tankodban ülsz, de mikre lettél volna képes mondjuk a konkurens tankkal :P . Találtunk tegnap egy olyan csávót, olyan durva statja volt, és baromi jól is játszott. A legnoobabb, vagy egy nagyon profi játékosnak kell megnézni a tankjaival hogy teljesít. Ott minden kiderül. Neki konkrétan minden tier 10 megvolt. Amivel jobb az átlag, killek száma sebzés átlag akármi stb a többihez képest, az elég jól mutatja a különbségeket. Az hogy kinek mi a szíve csücske az megint más. Van aki úgy élvezi hogy eléri a szívének kedves tankot és kiáll mellette. Valaki meg nem szereti a különösebb nehézségeket . Aki most itt kérdezte a panthert, szerintem mondhatjuk neki nyugodtan azt : nyugodtan fejleszd ki, és játssz vele ha német harckocsikat szereted, de ha olyan tankot akarsz ami jelenleg jobban be van állítva a WOT-ban ( vagy csak simán jobb az életben, de ezt soha nem tudjuk meg) akkor fejleszd a többi nemzet tankjait. Ha terveid vannak klánba menetelhez akkor is ezt ajánlanám, mert soha az életben 100/99 klán nem fogja vinni a panthert és utódait sehova. (még ESL kupán is inkább a vk3002 db-t vitte mindenki) Ha könnyed kikapcsolódásra vágysz akkor panther. Én cw-ket szeretem, meg szakaszolni akarok, meg nyerni, ilyen szemmel nézem a dolgokat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gaurgana

12 éve 6 hónapja #1580 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Minden tank jó csak meg kell tanulni vele játszani. Jelenleg tigrisem van és most mentem vele 300. csatámat és kezdem megszeretni bár már várom hogy tigris II-öm legyen. Talán tudja valaki mikor lesz megint feláras a tigris II?

Ha kezded megszeretni jampi4 akkor maradj is vele amíg tényleg pöpecül nem megy. Amíg nem mész 50% fölé, eszedbe ne jusson a tier8, mert megesznek. A tigris II nehezebben kezelhető és drága, legalábbis számomra. Ez az első tankom, ami nem hozza amit elvisz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: jampi4

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 21 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 10 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.